Çarptığım çocuk

27 3 2
                                    

Sınıfa doğru çıktım. Cansu ile Melih şakalaşıyolardı. Arka tarafa doğru giderken. İçeriye duygu ağlayarak girdi.
- Mmmeeellliiihhh ühühü
Bir kızın ağlaması bile mi kötü olur. Melihe sarıldı. Melih telaşla;
- Noldu niye agliyorsun
- Eeellliifff beni dövdü.
Melih sinirle bana doğru baktı. Hızla yanıma geldi.
- Noluyo elif dövmekte noluyo ? İki güldük eğlendik diye kendini beni sevgilim olabileceğini mi sandın. Senden gerçekten bunu beklemezdim.
+ Ama öy
Demeden sözümü kesti ve arkasını dönüp gitti. Ne kadar klasik bi şey. Off galiba bu kız fazla değil fazlanın ötesinde film izlemiş. Özelliklede türk filmi. Bu nedir ya ? Sınıfın ortasında resmen rezil etti beni. Sinirle yerime oturdum. Ders zili çaldı. Ders tarih ne kadar sıkıcı olduğunu siz tahmin edin artık. Bi de bu olay üzerine. Ayy cekemicem en iyisi uyumak. Derken bi saate baktım. Saat 14:05
Gerçekten baya uyumusum. Cansu bana bakıyordu.
- Sana bi şey sorucam
+ Evet
- Gerçekten ona zarar verdin mi ?
+ Tabi ki de hayır ben kimseye fiziksel anlamda zarar vermem. Bunu aklınıza sokun. O kız yalancının teki. Ama Onun hiç biriniz gerçek yüzünü gormezsiniz. Çünkü hepinizin gözünü boyamış.
Dedim ve dışarıya çıktım. İyice sinirlerim alt üst olmuştu. Su almak için kantine giderken birine sert bi şekilde çarptım. Kafamı kaldırdım. Ve uzun boylu beyaz tenli çok tatlı biri bana doğru bakıyordu.
- Ö özür dilerim
Dedi endişeli sesi ile
+ Yoo sorun değil
Dedim gulumseyerek. Gülümsedi ve yukarı çıktı. Galiba bugün için başıma gelen en guzel şey buydu. Sınıfa çıktım. Gözüm en arka sıraya kaydı. Melihle duygu birbirine sarılmış oturuyorlardı. O tarafa bakmamaya çalışarak yerime geçtim. Telefona baktım. Dalmış gitmişken. Üzerimde bir gölge hissettim.
+ Ne o duygu bütün gün başımda mı dikileceksin ?
- Ben sana demiştim. Gördün dimi herkes sana acınacak gözlerle bakıyor.
Dedi pis bi gulus yaparak
+ Ben de sana demiştim. Bu kadar fazla film izleme diye burdaki hiç kimse umrumda değil. Ben burdakilerime rezil olucam.
Dedim kendinin gulusunu yaparak.
Eveett medya da Elifin çarpıştığı çocuk var !!

Kalp Alışır acı çekmelere...Where stories live. Discover now