Parti

31 2 3
                                    

Gerçekten bu Melihe hediye alma işi beni yormustu. Ayaklarımı uzatmış bir elimde meyve suyu bir elimde mısır yerken telefon çaldı. Of bu saatte kim ? Telefonu elime aldım cansu ariyo.
- Evet elif yarın melihin doğum günü partisi var. Duygu özel hazırlamış. Melihin haberi yok. Ona göre
+ Tamam. Anladım. İnsan halimi hatrimi sorar acar açmaz şey yaptın neyse.
- Oy canım saat 19:00 da orda ol adresi mesaj olarak aticam öptüm.
Diyerek kapattı. Allahım sana geliyorum. Ne giyeceğim. Acaba geçen teyzemin düğünü ne aldığım elbiseyi mi giysem. Yok artık elif ne diyosun sen adı üstünde düğün sacmalamadan odama doğru çıktım. Dolabı actim. Aa evet ben bunu nasıl unutmuşum. Bunu giyicem. Çok tatlı. Demek duygu yellozu süpriz doğum günü partisi yapıyor. Acaba o ne hediye aldı. Amaan ne aldıysa aldı. Ben saçımı ne yapıcam onu düşünüyorum. Sonra yatağın içine girdim. Öylece tavana baktım. Uyuya kalmışım. Uyandım güzelce kahvaltımı yapıp televizyonun karşısına geçtim. Saate bi baktım 14:00 oha hemen toparlanıp kuaföre gittim. Aynanın karşısına geçtim. Vay be çok güzelim dedim. Cansunun attığı adresi taksiciye göstererek oraya doğru yol aldım. İlk defa bir yere tam saatinde geldim. Saate baktım. Saat 19:00 gerçekten aferin bana ay ne sacmaliyorum. Arkadan Cansunun sesi geldi.
- İnanmıyorum. Elif çok tatlı olmuşsun.
+ Teşekkür ederim. Sende öyle
Derken duygu karşıdan geliyordu. Ay yelloza çirkin olmuştu. Resmen düğüne geliyo gibi. Kafasına sim dokse aslında tam olurdu. Bugün onun güzel olmaması hoşuma gidiyordu. Duygunun sesi yükseldi. Melih gelicek hadi içeri dedi. İçeri girdik. Cafenin bütün ışıkları söndü. Kapı açılma sesi duyuldu. Melih içeri girdi. Ve duygu ;
- İyi ki doğdun canım
Diyerek çıktı. Işıklar açıldı. Birbirine sarıldılar.Yani anlicaginiz sıradan şeyler. Mıç mıç ay allahım. Hediye mi verip bir an önce gitmeliyim. Melihin yanına doğru ilerledim. Melih bana doğru döndü. Baştan aşağı bana baktı. Gülümsedi. Allahım gulumsedi bana. Ay gülüşünden öptüğüm. Ay ne diyorum ben ya
+ Aa Melih doğum günün kutlu olsun.
Dedim içten bi gülümseme ile
- Teşekkür ederim
Dedi hediyesini uzattım. Aldı güldü.
- Çok sağol ya
+ Önemli değil umarım beğenirsin. Seni tam tanımıyorum sonuçta.
- Düşünmen yeterli
Gülümsedim. Ve arkama bakmadan yanından uzaklaştım. Oh iyi oldu. Beni öyle kestirip atmak değil. Yanlız bizim ilk uzun diyaloğumuz.
Evettt elifin kombini medyada !!

Kalp Alışır acı çekmelere...Where stories live. Discover now