KONSER

15 2 0
                                    

Bir gözümü açtım saat 12.00 nasıl uymuşum. Telefonu elime aldım. 5 cevapsız arama. Batudan hepsi de hazırlanıp çıkmaya hazırlanırken bir de ne göreyim melih beni arıyor.
+ Efendim
- Elif şey dicektim. Bugün duman geliyormuş. Bende duman konserine 2 bilet var ne dersin ?
Dedi. Benim kalp gitti. Galiba ne dedi o ne dedi ? Duman konseri mi dedi ? İki bilet mi dedi ? Duygu ile neden gitmiyor ki. Amann duygudan bana ne beni çağırdı o beni.
+ Olur. Saat kaçta ?
- 19.00 da ben seni evin önünden alicam.
Dedi ve kapattı. Bence batuyu iptal etmeliyim. Çünkü yetisemem. Ayyy ne giysem acaba. Batuyu aramalıyım.
+ Batu. Bir şey dicektim. Ya biz su bir şeyler yapma işini başka güne ertelesek ?
- Peki görüşürüz.
Dedi kapattı. Belli ki canı sıkıldı. Hiç umrumda degil. Benim suan konsere ne giyicegim önemli. Allahım bu rüya falan mı ? Yani başka açıklaması yok. Dusa girdim. Saate baktım. Saat 16.40 oo az kaldı. Hemen hazırlanayim. Bence bunlar güzel oldu ya. Acele ile aşağı indim. Melihi bekliyordum. Bekledim. Bekledim. Sinir oldum. Nerde kaldı ya bu. Hem çağırıyor hem de bekletiyor. Oğlum sen ne ayaksin ? Elif ara. Aramaya kalmadan. Melih karşımda dikilmiş. Bana bakıyordu.
+ Nerdesin ?
- Karşında
+ Nerde kaldın anlamında dedim
- Kusura bakma ancak yetişebildim.
Dedi. Konser alanına gittigimizde alan baya kalabalıktı. Kim var diye bakarken bir de ne göreyim. Duygu ile batu yan yana. O an ki şoku üzerimden atamamistim. Melihin beni dürtmesiyle kendime geldim.
+ Melih hemen karşıya bak
- Ne var ? Noldu ?
Melih karşıya baktığı an. Koşarak oraya doğru gitti. Arkadan "Melih yapma" diye peşinden koştum. Ama nafile. Batuyu tuttuğu gibi yere yatırdı. Ben melihi çekmeye çalışıyordum. Erkek kuvveti. Işte çok korkuyordum. İlk defa melihi böyle gördüm. Melih duyguya dönerek
- Ne işin var duygu senin bunla ? Bana ışım var dedin ? Bu muydu işin sana tek kelime etmeyeceğim. Ne halin varsa gör. Değmezmişsin.
Dedi. Yani melih ilk başta duyguyu çağırıp sonra beni mi çağırdı. Yani ben ikinci plandamiydim. Bu beni kırmıştı. İkinci planda olmaktansa. Hiç plana dahil olmasaydim. Arkama bakmadan giderken. Melih elif dedi.
+ Efendim melih noldu ?
- Sen nereye ?
+ Eve gidicem
- Sahil de biraz yürüyebilirmiyiz. Dedi. Denizin hafif dalgası yüzüme çarpan rüzgar resmen huzur buydu.
Evveeeett medya da elifin kombini var...

Kalp Alışır acı çekmelere...Where stories live. Discover now