İlk Şaka

25 3 1
                                    

Sabah okula doğru yol aldım. Yürüyerek gidiyordum. Arkamda bi ses duydum. Melihin sesiydi. Benim adımı mı söylüyordu o. Yok canım selin veya cansu dur halüsinasyon görüyordumdur. Arkamı döndüm. Melih bana gülümseyerek;
- Günaydın
Dedi. Bana günaydın dedi. Bana. Ben şöyle musait yere bayilabilir mıyım acaba ? Ay ne diyorsun elif çocuğa günaydın desene.
+ Günaydınn
- Ee naber
Aaa naber dedi. Nasıl olduğumu merak ediyor. Yoksa salak gerizekali ben parfüm sisesinin üzerinde etiketi mi unuttum. Tabi fiyatı gördü. Yalakalik yapıyo. Ya ne diyorsun elif sen iyice manyak oldum.
+ İyiyim sen
- İyi bu arada parfüm için gerçekten teşekkür ederim. Gerçekten kokusu çok hoş.
Al ışte kesin etiketi üzerinde bıraktım. Ayy beni vurun. Yok lan çıkardım ben. Ya altında yaziyosa. Ayy allahım. Ama paragoz biri değildir ya. Yok ya ölücem.
+ Yok canım ne önemi var.
Bi suskunluk oldu. Hemen ortamı değiştirmem lazım. Napim ya ben
+ Eee Melih duygu ile nasıl gidiyo ?
Mal mısın kızım sen. Sana ne dese napicam malım allahım beni vurun. Daha fazla yaşamamalıyım.
- Sana ne
İbne gülüşü yaparak lan bir adama ibne gülüşü de mi yakışır. Ama suan beni bozdu. Ne yapayim.
+ Sadece sormuştum. İnsan gibi soyleyebilirsin.
Dedim ve tam okulun kapısından içeri girereken tabi onu geride bıraktım. Kolumdan tuttu. Kalbim yerinden mi çıktı. Ne ben o bana bakan kahverengi gozleri yerim.
- Sakin ol şaka yaptım. Ben böyle şakalar çok yaparım.
Allahım senin şaka anlayışın kötü olsa bile onu da yerim. Evet evet yerim. Yemeliyim bence de. Hala kolumu tutuyordu. Bir şey diyemedim. Güldüm. O da güldü. Duygu Melih diye seslenince hemen kolumu bıraktı.
- Napiyosun canım bu kızla
+ Hiç bisey konusuyoduk. Neyse görüşürüz Elif .
Seslenmedim. İçeri girdiler. Bu bana yeter de artar bile. Kolumu hiç yikamicam. Hatta o bölgeye tarih falan atayım bugünün evet evet sınıfa gidince bu konuyu dusuneyim derken. Yukarı çıkarken Duygu karsimda dikilmiş. Bekliyordu. Hiç o tarafa bakmadan giderken kolumdan tutup köşeye çekti.
- Bana bak kızım. Melihin etrafından çekil. Onun sana bakabileceğini mi sanıyorsun. Yanılıyorsun canım. Çünkü o beni seviyo. Hemde tahmin edemediginden çok
+ Hahaha
Diyerek bi kahkaha attım. Çünkü baya komigime gitti. Kesinlikle bu kız çok fazla film izlemiş. Şaşkın şaşkın bana bakarken;
+ Canım sen kesinlikle çok fazla film izliyosun. Bence bu rol sana gitmemiş. Haha
Diyerek arkamı dönüp gittim. Bu onu gıcık etmeye yeter de artar bile.

Kalp Alışır acı çekmelere...Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon