I like your laugh!

108 21 0
                                    

Last
Αντί να κάθεστε να κάνετε σαν παιδιά μάθετε με να πολεμάω! Να ζω για τον εαυτό μου! Να μην φοβάμαι! Να μην σας χρειάζομαι! Δεν θέλω να είμαι αβοήθητη! Δεν θέλω να τρέχω πίσω σας κάθε φορά που κάποιος απειλεί την ζωή μου! Δεν θέλω να είμαι έτσι! Προχωράω προς την εξώπορτα! " Σκεφτητε το! Δεν μπορείτε να με ελέγχετε πια! Τέλειωσαν τα παιχνίδια!"

Ηω

Βγήκα εξω απο το σπίτι και κάθησα στο πεζουλακι και έριξα το κεφάλι μου ανάμεσα στα χέρια μου. Ήμουν χαμένη! Χαμένη ολοκληρωτικά! Είχα χάσει την οικογένεια μου τους φίλους μου την ζωή μου ακόμα και τον εαυτό μου! Δεν ξέρω τι είμαι και τι συμβαίνει στο κόσμο! Δεν ξέρω γιατί με τραβολογαει ο Ποσειδώνας! Δεν ξέρω αν θα βγω ζωντανή από αυτήν την ιστορία! Μα το μόνο που πραγματικά νιώθω είναι φόβος! Φοβάμαι! Δεν έχω το θάρρος για να πατήσω στα πόδια μου και να πολεμήσω για τη ζωή μου! Όλα αυτά είναι τόσο καινούργια για εμένα! Μα Πρέπει! Πρέπει να σηκωθώ και να περάσω όλα τα εμπόδια! Να ανακτησω τις δυνάμεις μου και να συνεχίσω να ψάχνω για την αλήθεια! Αυτήν που όλοι μου κρύβουνε! Τις σκέψεις μου τις διέκοψε το γνωστό τρίξιμο της πόρτας και άνοιγε!

Ποσειδωνας: Ηω; ακουγόταν ήρεμος!

Εγω: Τι θες; Είπα εγώ απότομα!  Μπορεί και να μην του αξίζει αυτή η συμπεριφορά! Είναι σκληρή! Μα τι λεω;

Ποσειδωνας: Σου χρωστάω μια συγγνώμη για πριν! Πάλι Καλά που το παραδέχεται!

Εγω: Εάν μου πεις τι συμβαίνει μπορεί και να την δεχτώ! Ησυχία! " Τι ειμαι;" Ρίχνω την ερώτηση μου σαν βομβα!

Ποσειδώνας: Διαφορετική! Ξεχωριστή από τους υπόλοιπους! Γι'αυτό είναι και τόσο σημαντικό να μείνεις ζωντανή! Λέει με άνεση!

Εγω: Οταν εννοεις διαφορετικη; Από ποιον διαφορετικη;

Ποσειδώνας: Σκέψου πως έχεις τη δύναμη να κάνεις κάτι που όλοι οι υπόλοιποι δεν μπορούν! Δεν μου επιτρέπεται να σου πω κάτι άλλο! Αυτά είναι που πρέπει να ξέρεις μέχρι στιγμής! Το πρόσωπο του σοβαρό όπως πάντα !

Εγω: Πως γίνεται να έχω τέτοια δύναμη και να μην το ξέρω; Αναρωτιέμαι το προφανές!

Ποσειδώνας: Επειδη πρέπει να την ανακαλύψεις! Αν κοιτάξεις γύρο σου ολα σου φαίνονται φυσιολογικά μα εάν προσέξεις βλέπεις πράγματα που ένας κοινός άνθρωπος δεν μπορεί να δει! Τα λόγια του με βάζουν σε σκέψεις! Μα φυσικά! Τώρα εξηγούνται Όλα! Τόσες φορές που όλοι με περιπαιζανε και με διεψευδαν! Πάντα ήμουν εγώ η τρελή της παρέας! Κάθε φορά που ένιωθα την παρουσία εκείνου του άνδρα με τα περίεργα τατουάζ πάνω στο σώμα του κοντά μου! Το βλέμμα του να πέφτει πάνω μου και να με καίει! Να νιώθω εγκλωβισμένη και το χώρο να μικραίνει σε κάθε μου ανάσα!   Κάθε φορά που αυτός ο μυστηριώδης άνδρας βρισκόταν πάντα εκεί στις σκιές κρυμμένος περιμένοντας να δει μέχρι και την τελευταία μου κίνηση! Και εγώ έτρεχα προς το μέρος του γιατί για κάποιο λόγο ένιωθα πως έπρεπε! Όλα πάνω του τόσο οικία!  Έπρεπε να πάω κοντά του και να του πω να σταματήσει να το κάνει αυτό! Να έρθει κοντά μου και να μου πει πώς είναι αληθινός και κάθε φορά που θα τον χρειαζομουνα θα ήταν κρυμμένος εκεί! Στις σκιές! Όλοι μου λέγανε πως είχα παραισθήσεις! Μέχρι να επισκεφτώ ψυχολόγο! Μα τότε κατάλαβα πως ήταν ανούσιο! Ήξερα! Ήξερα πως θα είναι εκεί για πάντα! Πια δεν είχε σημασία για μένα! Σταμάτησα να τον σκέφτομαι μέχρι που εξαφανίστηκε από τη ζωή μου! Μα ποτέ από την καρδιά μου! Βαθιά μέσα μου ήξερα πως έτρεφα συναισθήματα για εκείνον! Καθάρισα το μυαλό μου από όλα αυτά και μαζί έφυγε και ένα βάρος που ελάφρυνε την ψυχη μου θέτοντας την επόμενη ερώτηση μου!

The existence of my lost soul!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα