Είναι που σε αγαπάω Πολύ!

199 32 2
                                    

Last

Μετά αποφασισα να πάω μια μικρή βολτούλα να μάθω την γειτονιά αλλά τα παιδιά έκατσαν πίσω Επειδή είπαν πως είναι κουρασμένοι! Τεσπα βγήκα έξω και άρχισα να περπατάω στην γειτονιά. Αφού κουράστηκα πήγα σε ένα πάρκο και έκατσα σε ένα παγκάκι! Επιτέλους ελεύθερη σκέφτηκα!

Ηω

Αρχιζε να νυχτώνει σιγά σιγά έτσι άρχισα να περπατάω στο δρόμο της επιστροφής! Δυστυχώς ήμουν τόσο έξυπνη έτσι ώστε να απομακρυνθω αρκετά από το σπίτι για να χαθώ! Ναι ναι ναι χειροκροτηστε με! Τα κατάφερα πάλι! Και το θέμα είναι ότι δεν εχω κινητό για να πάρω τα παιδιά αλλά και εδώ που βρίσκομαι δεν υπάρχει ψυχή! Εγώ και ο κούκος! Αλλο ένα χειροκρότημα για την Ηω! Ευχαριστώ Πολύ! Πάει τα έχασα η καημένη! Μιλάω μόνη μου! Κάτσε να δω τι θα κάνω γιατί να πω την αλήθεια φοβάμαι λιγάκι τώρα! Συνεχίζω να ψάχνω για κάποιον να ρωτήσω αλλά τίποτα το μόνο που διακρίνω είναι άδειες πολυκατοικίες και άχρωμα κτίρια! Για κάτσε τι είναι αυτο; Έχω τρελαθεί όντως η αυτό που βλέπω εκεί είναι μια φιγούρα κρυμμενη; Ω ναι κουνιέται! Αλλαγή σχεδίων τρέχουμε τώρα! Φτάνει πιστεύω ότι με έχασε! Γυρνάω πίσω για επιβεβαίωση και βλέπω τον ίδιο τύπο Πιο κοντά μου! Τώρα μπορώ να διακρίνω και τα ρούχα φοράει μια δερμάτινη ζακέτα μεχρι το γόνατο αλλά το πρόσωπο του το κρύβει με την κουκούλα! Τι κάνω τωρα; Ωραία τι μάθαμε Ηω; Όλα τα προβλήματα λυνονται με κουβέντα!
*Δεν νομίζω να θέλει κουβέντα αυτός ο Τύπος! Εγώ λέω να τρεξεις!
Λέει το χαζό υποσυνείδητό μου! Δεν πειράζει αξιζει μια προσπάθεια! Ετσι;

Εγω:Τί θέλεις από εμένα; Αποκρίθηκα φοβισμένη στον άντρα που στεκόταν απέναντι μου!

??:Απλά να μιλήσουμε! Λέει και κάνει δύο βήματα πιο κοντά μου!

Εγω:Δεν θέλω να μιλήσω μαζί σου! Του φώναξα και άρχισα να περπατάω στην αντίθετη κατεύθυνση! Μα πριν προλάβω να απομακρυνθω με είχε κόλλησει στον τοίχο έχοντας το ένα χέρι του δίπλα από το κεφάλι μου!

;;:Όχι τόσο γρήγορα μικρή! Μου λέει και ένα αυταρεσκο χαμόγελο εμφανίζεται στα χείλια του!

Εγω: Μικρο είναι αυτό που έχεις εκεί μέσα! Του λέω και του ρίχνω μια κλοτσια στα ευαίσθητα! Εκείνος φαίνεται ότι πόνεσα μωρέ και διπλωθηκε στα δύο το γομαρι!

*Τρεξε τι κάθεσαι και τον κοιτάς!
Είπα να καμαρώσω λιγάκι! Ώπα! Κουνιέται! Λέω να την κάνω με ελαφρά! Τρέχουμε Τώρα! Για καλή μου τύχη βρήκα τον δρόμο που είχα φύγει πριν και επέστρεψα! Μόλις έκλεισα την πόρτα της πολυκατοικίας ανακουφιστικα! Ανέβηκα τις σκάλες και χτύπησα το κουδούνι! Η πόρτα άνοιξε και η Ηρω έπεσε στην αγκαλιά μου!

The existence of my lost soul!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα