"Çünkü Ben.."

6.1K 217 19
                                    

Moralim çok bozuk, resmen oturup ağlamak istiyorum. Basit birşey gibi gözükse de değil işte, kötü çocuk filmini izleyemedim Çok istedim ama yaşadığım şehirde yoktu. İnşallah YouTube kanalına verilir de izlerim. Neyse yine de size Yeni bölüm yazmayı ertelemedim.

Şunu fark ettim, ben ne zaman şu gün yazacağım deyip yakın bir gün söylesem yazamıyorum ama ne Zamanda bir hafta Sonra falan desem dediğim günün ertesi günü Yeni bölüm yazıyorum. Değişik kızım ya, te allahım 🙄🙄

Multimedia'da Selin var aşkemler 💙
İyi okumalar, yorumlarınızı tek tek okuyacağım ve yorum yapacağım.

.....


Alarmım çaldığında yüzümü buruşturmuştum ister istemez. Bir dakika ya, bu alarmı ben kurmadım ki? Cidden kurmadım. Hem ben böyle bir alarm sesi koymam! Iy, ses tam anlamıyla mide bulandırıcı!

Saate baktığımda 08:00 olduğunu gördüğümde kırmızı görmüş boğaya dönmüştüm. Bu saatte işe gitmediğim halde uyanılır mı Allah aşkına?? Yok yok ben bu saatte uyanmaya alışkın değilim, en iyisi tekrar uyumak.

Yatağa yatacakken komodinimin üzerinde olan küçük mavi bir not dikkatimi çektiğinde notu elime aldım.

'Alarm çaldığında kızdığının farkındayım baş belası. Güzel bir kahvaltı yapmak istiyorsan bahçeye çık. Evet bu saatte! '

Cenk abim! Bu saatte alarm kuran ve kahvaltı hazırlayan oydu eminim. Nereden mi anladım? Çok basit, 'baş belası' nı bir tek Cenk abim diyor çünkü.

Niye kahvaltı hazırlamıştı? Hemde bahçeye? Şirkete gitmeyecek mi bugün? Hava soğuk değil mi? Peki neden bu saatte?

Başımı iki yana sallayıp sorularımdan kurtulduktan Sonra her sabahki rutin işimi yaptım yani lavaboya girdim.

Az önce erken uyandım diye söylenmiyor muydum ben? Şimdi niye enerjik hissediyorum kendimi? Allah'ım ne değişken ruh halim var! Ruh halim de kendim gibi manyak! Vallaha manyak!

O değil de Cenk abim gelip uyandırmak yerine niye böyle birşey yaptı? E o da ayrı bir manyak!

Hahaha, bak bir gülme geldi. Düşünsenize Cenk abi bana aşık hahaha valla gülmekten yarılacağım. Manyak bu çocuk valla, sevgili yokluğundan bana kahvaltı hazırlayarak benimle ilgilenerek sevgilisinin yokluğunu gideriyor herhalde. Tamam bende istiyorum her sabah gelsin uyandırsın ama dün akşamdan beri bir tuhaf davranıyor. Birde dün öptü beni, yanağımdan. Her zaman yanağımdan öpüyor aslında ama dün bir değişikti.

Aman, saçmalama Selin.

Giyinme odama girdiğimde nedense canım etek veya elbise tarzı birşeyler giymek istedi.

Gardırobumda her tarz kıyafet vardı, her tarzı kendime yakıştırdığım için alıyordum Çünkü. Salaş şeyler uzun etekler değişik kazaklar bluzlar elbiseler vs herşey.

Kısacası, giyinmeyi seviyorum.

Kısacası, giyinmeyi seviyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Arkadaşımın Meteor Abisi (BİTTİ!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin