"Öz Abim Gibi"

12.9K 360 75
                                    

Merhabalar! Yeni bir hikayeyle karşınızdayım! Bu hikayemde inşallah kötü yorumlara yer olmaz! Bende elimden geldiğince iyi yazmaya çalışacağım! Bir an düşündüm, abimin arkadaşı adlı hikayemin ikincisini mi çıkarsam diye? Ama vazgeçtim. Belki yine vazgeçerim ve ikinci kitabını yazarım bilmiyorum, çok kararsızım açıkçası. Yine de ne olursa olsun bu hikayeme başlama kararı aldım, severek okuyacağınız bir bölüm olur inşallah, evet çok sıktım şu an sizi bir an önce hikayeye geçmek istiyorsunuz e haklısınızda, çokta fazla konuştum Zaten. Neyse neyse, sustum.

Hmm, durun bir dakika! Son olarak, multimediadaki karakterlerimizi tanıtmadım size değil mi? Ah, görüyor musunuz ne aptalım? Hemen anlatıyorum.

Selin Teksoy : Asıl kızımız, yeri geldiğinde kendisini çok seveceksiniz bazende bazı okuyucular sinir olacaklar, neyse neyse okulu bitirmiş babasının şirketinde çalışmakta, çok sık gitmez ama o şirkette çalışıyor. Annesi öldü, babası başka biriyle evlendiği için şirket dışında babasıyla görüşmüyorlar, e haliyle zenginler, Cenk abisi ve irem kankasıyla aynı evde yaşıyorlar, Semih kuzeni en sevdiği kuzenidir ara sıra gelir selinlerde kalır, bazen kedi köpek gibidir bazende etle tırnak. Her neyse cenke geçiyorum

Cenk Tekin : İrem'in ve Selin'in abisi. Selin'in öz değil ama abisi gibi ama sadece Selin'e göre. Cenk Selin'i üniversite yıllarından beri seviyor Cenk ve irem çok zenginler ve anne babaları öldü. Yani bütün miras bunlara kaldı, oh keyif. Her neyse Selin cenke abi dediği Zaman Cenk sinirlenir ama belli etmez, Selin'i çok kıskanır ama Selin saf olduğu için abilik iç güdüsü der her seferinde. Neyse, diğerine geçeyim bari.

İrem Tekin : Selin'in tek kankası, Selin'i çok seviyor hayatındaki tek erkek abisi, abisi onun ilk aşkı, abisiyle Selin'in arasını yapmaya çalışıyor ama Selin, irem bu konuyu açtığı zaman çok kızıyor, kesinlikle öyle düşünmesini istemiyor. Ama irem kararlı! Neyse bu da üniversiteyi bitirdi, babalarından kalan şirkette abisi çalışıyor irem de annesinden kalan moda şirketinde çalışıyor yani müdürler, Semih'e geçeyim hemen.

Semih Teksoy : Selin'in en sevdiği kuzeni biriciği o. Biraz playboydur kendisi. Biraz mı dedim? Geri alıyorum tatlımlar tam bir playboy. Kızlar onun için sadece gönül eğlencesi, başka birşey olamaz(!) emin misin Semihcim? diyen iç sesimi öpüyorum gelecek bölümlerde görücem ben Semih'i, playboy olmasına rağmen çalışkandır, şirkette çok başarılar getirmiştir. Ve hayatında değer verdiği kadın annesi ve selindir.

Şimdi de bölüm okuyun bakayım! Yorum yapın ama ha!

:))))

.......

"Canım. "

Bu ses ve saçımı okşayan el kesinlikle İrem'e aitti. Her sabah benim saçlarımı okşayarak uyandırırdı. Artık alışkındım ve bu huyunu çok seviyordum.

"Uyandım. " dedikten hemen Sonra gözlerimi açarak gülümsedim. Bana gülümseyerek bakıyordu, hafif doğrulup yanağına öpücük kondurdum.

"Abim kahvaltı hazırlamış. "

Cenk abim ne zaman mutlu olsa veya ne zaman kafasını bir şeye taksa o zaman mutfağa girerdi genellikle.

"Mutlu muydu? "

Mutluysa sevgilisi vardır ya da ihaleyi kazanmıştır. Başka ne olabilir ki?

"Mutlu gözükmüyordu. Sanırım kafası dolu. "

Hmm, o zaman durum iyi değil demek ki.

"Anladım, o zaman Cenk abimin kafasında ne varsa onu veya onları düşünmemesini sağlayacağız. "

Arkadaşımın Meteor Abisi (BİTTİ!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin