27.

315 17 0
                                    

Pov Jordan.

Ik word wakker van enorme krampen in mijn buik. Ik kijk naast me en zie dat Thomas nog slaapt. Ik kreun zacht als ik weer een kramp voel. Het is natuurlijk weer die tijd van de maand en laat ik nou net het gelukkigste meisje van de wereld zijn die áltijd super veel pijn heeft. Ik stap uit bed en loop snel naar de wc. Gelukkig wist ik dat ik ongesteld zou worden, want ik had alvast maandverband in mijn onderbroek gedaan. Ik haal alles weg en doe een tampon in. Ik sta op en voel nog een enorme kramp. Ik pak de wastafel vast en krimp in elkaar. "Fuck, fuck, fuck." Vloek ik zacht. Als de kramp weer een beetje weg is spoel ik de wc door en ik kruip weer terug in bed. Ik ga in een foetus houding liggen en jammer zacht.

"Hé, wat is er?" Vraagt Thomas slaperig.

"Oh eh, meidenprobleem." Zeg ik zacht.

"Ongesteld?" Vraagt hij zacht.

Ik knik en krimp weer in een als ik nog een kramp voel.

"Moet ik iets doen? Een kruik maken ofzo?" Vraagt hij bezorgd.

"J-Ja, het ligt in de badkamer. In het kastje." Zeg ik moeilijk. Waarom moet dit altijd zo'n verschrikkelijk veel pijn doen? Het lijken wel op weeën of zo.

"Alsjeblieft." Zegt Thomas en hij geeft de kruik.

Ik ga op mijn zij liggen en leg de kruik meteen op mijn onderbuik. Ik voel dat Thomas achter me komt liggen.

"Heb je altijd zo'n buikpijn?" Vraagt hij.

"Ja, maar niet alleen buikpijn. Ook rugpijn, hoofdpijn en ik ben altijd zó chagrijnig en ik heb vaak van die vreetbuien." Fluister ik.

Thomas zegt niks, maar drukt een kus in mijn nek. "Probeer anders wat te slapen. Het is nog maar acht uur." Fluistert hij.

Ik knik en knijp mijn ogen dicht als ik weer een enorme kramp voel. Ik schiet in een en meteen voel ik een hand in mijn hand.

"Relax babygirl." Fluistert hij. "Laat het over je heen komen. Ga niet in gevecht met de pijn. Het helpt niet als je dat doet."

"Ja weet ik.." Mompel ik.

"Maar?"

"Dan moet ik huilen." Fluister ik hees.

"Dat maakt niet uit." Zegt hij zacht. "Als je moet huilen, dan moet je dat en ik zal je troosten."

"Als je huilt dan ben je zwak." Zeg ik.

"Wie heeft je dat wijs gemaakt?" Vraagt hij.

"Iedereen zegt dat." Mompel ik met tranen in mijn ogen. Ik wil niet zwak zijn. Ik ben altijd sterk. Iedereen kent mij als een sterk meisje, dus ook mijn vriend moet denken dat ik sterk ben.

"Dat is helemaal niet waar. Als je huilt om pijn ben je niet zwak en als je huilt betekent dat dat je te lang sterk bent geweest. Soms is het ook goed om te huilen en bij mij mag je altijd huilen." Fluistert hij tegen mijn nek.

Voor ik het weet zit ik te snikken. "Het is ook gewoon niet eerlijk." Mompel ik huilend.

"Wat is niet eerlijk?"

"Alles. Te veel dingen." Zeg ik zacht.

"Weet je wat? Ik ga het bad vol laten lopen en dan gaan we zometeen allebei in bad. Dan kan je je ontspannen en dan krijg je je rust." Zegt hij en meteen daarna is hij weg.

Ik veeg mijn tranen weg, maar meteen komen er andere tranen. Waarom ben ik altijd zo emotioneel als ik ongesteld ben. Ik sta op en loop naar de badkamer met de kruik tegen mijn buik aangedrukt. Ik doe de wc klep naar beneden en ga erop zitten.

"Hey, jullie zijn er vroeg bij." Zegt mam. "Oh.. gaat het wel?" Ze kijkt me bezorgd aan.

Ik knik en veeg mijn tranen weg.

Mam kijkt me met medeleven aan. "Ik zet wel een kopje thee voor jullie beiden. Willen jullie ook wat te eten?" Vraagt ze.

Thomas schud zijn hoofd. "Ik maak zometeen wel wat eten en drinken." Zegt hij.

"Och nee dat hoeft niet. Ik heb toch genoeg tijd voordat ik naar mijn werk toe moet. Ik maak nu wel wat thee en wel wat boterhammen enzo." Zegt mam en loopt al weg.

"Ga jij maar vast in bad. Ik ga er pas in als je moeder het eten en drinken heeft gebracht." Zegt Thomas tegen mij.

Ik knik en kleed me uit. Ik stap in het bad en ga op mijn knieën zitten. "Wil je straks alsjeblieft mijn rug masseren?" Vraag ik zacht.

"Natuurlijk, prinses." Zegt hij zacht.

Ik pak zijn hand en kijk hem dankbaar aan. "Je bent zo lief." Fluister ik.

"Alles voor mij meisje die pijn heeft." Zegt hij.

Ik doe de kraan uit, want het bad zit vol genoeg.

Precies op dat moment komt mam de badkamer binnen lopen met een dienblad, die ze op de wc zet. "Eet smakelijk en alvast doei!" Zegt ze.

"Thanks mam." Zeg ik voordat ze weg loopt.

Thomas doet de deur op slot en kleed zich uit voordat hij ook in bad stapt. Hij zit achter me en ik voel zijn handen over mijn schouders. "Kan je nu niet bloeden dan?" Vraagt hij zacht.

Ik giechel en schud mijn hoofd. "Ik heb een tampon in en in het water komt er geen bloed uit je." Zeg ik.

Thomas zijn handen wrijven over heel mijn rug. Hij stopt als hij bij mijn onderrug is en duwt zachtjes. "Helpt dit?"

Ik knik meteen en sluit mijn ogen. Ik geniet van zijn handen die over mijn rug glijden. Het maakt me rustig en ontspannen.

"Als we zometeen uit bad gaan dan ga ik je ook masseren op bed met olie over je rug. Dat is makkelijk en ik weet zeker dat je gaat ontspannen." Fluistert hij.

Ik glimlach en ga op mijn billen zitten en leun met mijn rug tegen zijn borstkas. Ik pak zijn handen en leg die op mijn onderbuik.

"Heb je daar buikpijn?" Vraagt hij zacht.

Ik knik en voel zijn handen zachtjes over mijn buik bewegen. Ik sluit mijn ogen en laat me helemaal tegen hem aanleunen. "Dank je wel." Fluister ik en glimlach.

Teenage life ✘ Deel 2Kde žijí příběhy. Začni objevovat