18.

321 17 1
                                    

Pov Jordan.

Ik neem plaats aan een tafeltje in een té overvolle club. "Wanneer komen ze op?" Vraag ik aan mam, die naast me zit.

Vandaag gaat 5sos optreden aan de fans die ze vroeger hadden. Het is eenmalig en daarom is het in een club. Als ze zometeen pauze hebben ga ik een liedje zingen, misschien één, misschien twee, geen idee.

"Straks." Zegt mam. "Ik heb ze al zolang niet meer samen gehoord." Ze zucht diep.

"Heb je er zin in?" Vraagt Tyler.

Mam knikt en begint te stralen. "Ze waren zo goed. Ze hadden alles voor elkaar. Zoveel fans, optredens, meet & greets. Iedereen die beroemd wil worden mag er zeker jaloers op zijn." Zegt ze.

"Hm, moet de baby hier dan niet jaloers zijn?" Vraagt Tyler lachend.

"Ty! Ik ben geen baby! En nee, ik ben niet jaloers. Ik weet niet of ik beroemd wil worden." Zeg ik en ik kijk naar de deur. Ik wacht op Thomas, hij zou ook komen.

"Wel een verliefde baby." Zegt Tyler. "Je wacht op je lover of niet soms?" Vraagt hij.

"Tyler niet zo gemeen. Wacht maar tot jij een vriendin krijgt. Je kan dan niet van haar afblijven." Zegt mam.

"Waarom sta je altijd aan haar kant?" Vraagt Tyler. Hij schopt me zacht tegen mijn been onder de tafel.

"Auwh!" Gil ik en ik til mijn been omhoog. Ik leg mijn hand op de zere plek.

"Nou jongens, houd toch eens op. En ik sta aan haar kant, omdat wij girlpower hebben." Zegt mam en ze knipoogt naar Tyler.

Ik ga weer normaal zitten en schop ook tegen Tyler's been.

"Mam!" Roept Tyler boos.

"Nee nu is het echt klaar!" Zegt ze streng. Ze staat op en neemt ons mee naar een kamertje in de club, achter de bar. Hier kun je blijkbaar zitten als je moet optreden, het is een soort rustruimte, wat je ook hebt in concertzalen.

Na een tijdje komen er nog wat mensen binnen lopen. De enige persoon die ik kan zien is Thomas.

Ik sta meteen op en sla mijn armen om zijn nek. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borstkas aan en sluit mijn ogen. "Hey." Fluister ik.

"Hey, love." Fluistert Thomas. Hij trekt terug en druk zijn lippen op die van mij.

"Slik elkaar niet in." Kucht Michael.

Ik kijk hem aan en rol mijn ogen. Ik pak Thomas zijn hand en trek hem mee naar de bank.

🌸

"Wij houden even pauze, dus nu gaat mijn dochter Jordan een liedje zingen. Misschien zingt ze er meer, want we weten niet hoelang we pauze houden. Tot straks! Hier is Jordan!" Roept pap in de microfoon.

Ik loop glimlachend het kleine podiumpje op en zwaai naar de juichende vrouwen. "Hey everybody." Begin ik.

"We don't have to live this way!" Gilt een vrouw.

Ik begin te lachen. "Uhm ja, precies dat." Zeg ik. "Ik ga Power zingen van Little Mix."

Het is raar dat deze mensen allemaal rond de 25 - 30 zijn. Het zijn namelijk fans van vroeger.

Ik kijk even zenuwachtig naar mam die langs de zijkant staat. Ze steekt haar duimen naar me op en ik begin met gitaar te spelen en daarna te zingen.

🌸

"Je was geweldig!" Zegt pap als ik van het podium afstap. Hij geeft me een knuffel en een kus op mijn voorhoofd.

Ik glimlach.

"Jullie waren ook geweldig! Ik heb dit zo erg gemist! Jullie zouden eigenlijk door moeten gaan met toeren." Zegt mam lachend. Ze slaat haar armen om pap heen.

Ik draai me om naar Thomas. Ik pak een glas cola aan die hij aan me geeft. "Thanks!" Zeg ik glimlachend. Ik druk mijn lippen op die van hem en drink dan wat.

Het is nog steeds erg druk in de club. We staan in het kamertje achterin de club, maar je hoort iedereen praten. Er staat een muziekje op, die wel wat zachter staat dan net. Zometeen gaan we allemaal op de foto's met de oude fans. "Het is tijd voor de foto's!" Roept iemand.

Thomas pakt meteen mijn hand en zegt: "Blijf bij me, straks gebeurd er wat met je."

Ik glimlach en bloos.

"Waarom bloos je?" Zegt hij zacht. Hij drukt een kus op mijn lippen.

"Je maakt je zorgen om niks, that's cute." Mompel ik glimlachend. Ik trek hem mee naar de ruimte in de club waar iedereen staat en ik ga voor de muur staan.

We gaan allemaal in een rijtje staan, zodat de fans met iedereen op de foto komen. Ze hebben pech als ze niet met Thomas en mij tegelijkertijd op de foto willen. Langzamerhand komen er verschillende fans die met ons op de foto gaan. Als iedereen op de foto is geweest moeten ze de club verlaten.

"Wat gaan we nu doen?" Vraagt Tyler als alle fans weg zijn.

"Zullen we naar een kroeg gaan? Nog wat drinken en daarna naar huis gaan?" Stelt Calum voor.

Nadat er wat ja's werden geroepen lopen we naar de auto's. Het zijn drie busjes waar we ons in moeten verdelen. De bodyguards gaan nu naar huis, want 5sos heeft nu in het dagelijks leven geen bodyguard nodig. Al worden er soms nog steeds wat foto's gemaakt. We hebben chauffeurs gehuurd, dus zij gaat rijden.

🌸

"I'm tired." Fluister ik. Ik spring van Thomas zijn rug af en wankel even. "Ik zweer dat iemand alcohol in mijn glas heeft gedaan."

"Ja, het was Tyler." Zegt Thomas met een grijns op zijn gezicht.

"Jezus, hij is zo gemeen. Geef me een shirt." Zeg ik en plof op zijn bed. Ik trap mijn schoenen uit en maak mijn broeksknopen open.

"Niet zo brutaal." Zegt hij lachend. Hij loopt naar me toe en trekt mijn kleren uit. Hij drukt een kusje boven mijn borst als ik naakt ben.

Ik schiet omhoog en pak het shirt in zijn handen af. Ik trek het snel aan en ga in zijn bed liggen.

"I-Ik.. Sorry.." Zegt Thomas zacht. Hij trekt alles uit, behalve zijn boxer. Hij gaat naast me liggen en slaat zijn armen om me heen.

"Het geeft niet.. Ik was gewoon geschrokken. Ik had namelijk niet verwacht dat je dat zou doen.." Zeg ik zacht.

"It's okay, babygirl." Fluistert hij en hij drukt een kusje op mijn wang. Hij drukt het lampje uit van het nachtkastje en dan kruip ik dicht tegen hem aan. "Goodnight."

"Goodnight." Fluister ik.

🌸🌸🌸

OMG! Over precies één maand beginnen mijn praktijk examens! Ik ben nu nog niet zenuwachtig, maar ik weet dat ik heel erg zenuwachtig ga worden als het steeds dichter bij komt!

Ik hoef eigenlijk nog maar iets van vier / vijf weken naar school, want over een maand heb ik praktijk examens tot de meivakantie. Na de meivakantie heb ik één week school en dan beginnen mijn theorie examens, dus Nederlands, Engels etc.

Kusjes 💋.

Teenage life ✘ Deel 2Where stories live. Discover now