15.

346 15 0
                                    

Pov Jordan.

Thomas: Ik kom je vanmiddag ophalen om 2 uur x

Ik: Is goed! Tot dan x

Ik leg glimlachend mijn mobiel aan de lader. Ik zucht diep en droom nog even over Thomas. Als ik op de klok kijk zie ik dat het al half twaalf is. Ik spring snel onder de douche en was mijn haren en lichaam. Ik draai de doucheknop om, zodat hij uit gaat en ik droog mijn haren af, die ik daarna in een knotje wikkel. Ik droog mijn lichaam en trek mijn kleren aan.

Ik doe snel wat make-up op mijn gezicht, poets mijn tanden en spuit wat deodorant en parfum op. Ik huppel naar mijn slaapkamer en pak mijn mobiel, en kijk naar de tijd. Half één. Nog anderhalf uur voordat Thomas hier is. Ik loop maar naar beneden en maak een lunch, wat bestaat uit twee broodjes en twee eieren. "Mam!" Gil ik.

"Je hoeft niet zo te schreeuwen." Zegt mam die al naar de keuken liep.

"Oh sorry, ik wist niet dat je er al aankwam." Zeg ik lachend. "Wil je me helpen met de eieren?"

"Kan je dat niet zelf?" Vraagt mam. Ze draait het vuur aan en zet een pan op het fornuis. Ze doet er wat boter in en even later de eieren. "Zo, omdraaien kan je zelf wel toch?" Vraagt mam en ze gaat aan de eettafel zitten.

"Ja, thanks." Zeg ik.

"Ga je vandaag nog weg?" Vraagt ze en ze kijkt in een tijdschrift.

"Ja, Thomas komt me straks ophalen. We gaan naar de skatepark met wat vrienden van hem en nog wat andere mensen." Zeg ik en ik draai de eieren om.

"Je gaat zijn vrienden ontmoeten?" Ze lacht even.

"Ik ken zijn vrienden al, mam." Zeg ik en ik rol mijn ogen. Ik leg de eieren op mijn brood en loop met het bord naar de eettafel. Ik ga tegenover mam zitten.

"En wanneer krijgen jullie nou wat dan?" Zegt mam. Ze glimlacht geheimzinnig naar me.

"Mam." Zeg ik geïrriteerd. "We zien wel hoe het loopt. Misschien wordt het helemaal niks. Was oma ook zo irritant toen jij en pap wat kregen?" Mompel ik.

"Nee, want we waren toen op Tour dus ik zag haar een hele tijd niet." Zegt mam en ze slikt.

"Wat is er?" Vraag ik zacht.

"We kregen eigenlijk een soort van relatie, omdat ik zwanger van hem werd." Begint mam.

"Maar toen je zwanger werd van Tyler was de Tour toch al afgelopen?" Vraag ik.

"Het was een ongelukje en de baby had een hartziekte. We moesten abortus laten plegen. We werden in die tussentijd pas verliefd, al wist ik wel dat ik hem altijd al aantrekkelijk had gevonden. Een paar maanden later werd ik zwanger van Tyler en een paar jaar later werd ik zwanger van jou." Zegt mam.

"Waarom heb je dat nooit verteld?" Vraag ik zacht.

"Hoe zou ik het moeten vertellen? Ik had nooit een reden om dat te doen.. en het was een zware periode voor me. Ik praat er niet graag over.." Mompelt mam.

🌸

Thomas gaat aan de rand van het skate gedeelte zitten. Hij klopt naast zich, waardoor ik naast hem ga zitten.

Ik laat mijn benen over de rand bungelen. Ik kijk naar een jongen die allemaal trucjes doet met zijn skateboard. "Kan jij dat ook?" Vraag ik aan Thomas.

"Niet alles wat hij doet, maar wel een paar. Hij is echt de beste van iedereen hier." Zegt Thomas. "Ik heb een verassing, ik heb twee kaartjes voor ons geregeld voor het concert van Twenty One Pilots."

Ik begin te lachen.

"Geloof je met niet? Ik heb ze hier." Zegt hij grijnzend en hij pakt twee kaartjes uit zijn kontzak en hij laat ze zien.

Mijn ogen worden groot en ik leg een hand voor mijn mond. "Ik wil gillen, maar dat doe ik niet." Zeg ik blij. Ik sla mijn armen rond zijn nek en ik hoor Thomas lachen. "Dit is geweldig! Waarom heb je dat gedaan voor ons?"

"Ik wist dat je er heen wou en ik wil het zelf ook heel graag, dus we kunnen dit gebruiken als een date of gewoon een uitje." Zegt hij glimlachend.

"Hey." Zegt Jacob, een vriend van Thomas en de zoon van Michael. "Jullie weten dat jullie elkaar leuk vinden en jullie hebben allemaal dates gehad, dus vraag elkaar dan." Zegt hij en hij skate weer weg.

Ik voel mijn wangen gloeien en ik kijk naar mijn handen. "Wat was dat?" Vraag ik zacht en ik giechel.

"Die giechel was cute." Fluistert Thomas en hij glimlacht scheef naar me.

"Jij bent cute." Floept er uit mijn mond. "Eh, sorry.."

Thomas begint te lachen. "Dankjewel, denk ik." Zegt hij. "Maar ja, wil je mijn vriendin zijn?"

"I-Ik.." Stotter ik.

"Ik dacht dat je me leuk vond.." Zegt Thomas zacht.

"Ja." Zeg ik en Thomas kijkt me fronsend aan. "Het antwoord is ja." Zeg ik nog een keer.

Thomas zijn ogen beginnen te glimmen.

Ik druk mijn lippen op die van hem en ik hoor de rest juichen. Ik giechel als ik terug trek. Ik sta op en pak Thomas zijn skateboard. "Ga je het me nog leren of wat?" Vraag ik uitdagend.

"Hm, als je dat wil." Zegt Thomas en hij springt op. Hij pakt mijn handen en houdt de skateboard stil met zijn voet. "Ga er maar op staan."

"Laat me niet vallen." Zeg ik voordat ik op het board stap. Ik gil als Thomas me zachtjes laat bewegen. Ik duw mijn lippen op elkaar, omdat ik niet weer wil gillen. "Dit is eng." Mompel ik.

Thomas begint te lachen en hij tilt me van het board af. Hij gaat er zelf op staan en skate wat heen en weer. Ondertussen doet hij wat trucjes.

Jacob komt naar me toe lopen en hij houdt zijn mobiel voor mijn neus. "Wil je deze foto hebben?" Vraagt hij.

Het is een foto van Thomas en ik die aan het zoenen waren en toen ik op de skateboard stond. "Ja, stuur hem maar door naar Thomas. Dan stuurt hij hem door naar mij." Zeg ik glimlachend. Ik draai me om naar Thomas en zie dat hij zich aan het uitsloven is voor mij.

"Uitslover!" Roept iemand.

Thomas steekt zijn middelvinger op en hij skate naar me toe. Onverwachts drukt hij zijn lippen op de mijne.

Teenage life ✘ Deel 2जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें