20.

350 15 7
                                    

Pov Jordan.

Hand in hand lopen Thomas en ik door de stad. Thomas wilde me verrassen op iets leuks. Hij weet dat ik van shoppen houd, maar hij weet ook dat ik het haat als hij iets voor me koopt. Hij heeft al een dure parfum voor me gekocht.

Ik heb hem toen verteld dat dat het enige is wat hij mocht betalen vandaag. Anders koopt hij alles voor mij en dat vind ik zielig voor hem. Zijn geld gaan dan op door mij.

"Wil je naar de lingerie winkel?" Vraagt Thomas met een glimlach op zijn gezicht.

"Hm, oké." Zeg ik en ik lach als ik zijn verbaasde gezicht zie. Hij had gedacht dat ik nee zou zeggen, maar ik moet wat minder onzeker zijn. Ik loop de lingerie winkel in en loop achter Thomas aan. "Wat vind je van deze?" Vraag ik.

"Het is zwart. Alles wat jij draagt is zowat zwart. Ik wil dat je iets past wat roze of rood is." Zegt Thomas. Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar de lingeries met de kleurtjes. "What about this one?" Vraagt hij.

Ik pak de roze beha met kant en hele kleine glittertjes. "I like it." Zeg ik en ik hang hem terug.

"Welke maat?" Vraagt Thomas.

"You don't know that?"

"Stop met Engels praten." Zegt hij lachend. Hij kijkt naar mijn borsten en dan tussen de beha's.

"Jij begon ermee en kijk niet naar mijn boobs." Mompel ik. "Is het met of zonder push-up?"

"Met."

"Met push-up is het een D, zonder push-up een C." Zeg ik zacht.

Thomas knikt en pakt een D setje. "I like your boobs." Fluistert hij.

"Kijk! Nu praat je alweer Engels!" Zeg ik lachend en ik geef hem een duwtje. "But, I like them too." Ik knipoog arrogant en draai me om. Ik kijk tussen de andere setjes lingerie.

"Vanavond wordt zo leuk!" Zegt Thomas glimlachend.

Vanavond zijn zijn ouders weg en ik blijf bij hem slapen. Ik vraag me af wat er allemaal gaat gebeuren, maar eerst gaan we wat eten bij hem thuis en waarschijnlijk een filmpje kijken.

"Hier, ga hem passen." Zegt Thomas en hij geeft me het setje.

Ik pak hem aan en loop naar het pashokje. Ik trek alleen de beha aan, het onderbroekje kan je nooit in de winkel passen. Ik open het gordijntje voor een klein stukje, zodat Thomas het kan zien.

"Hm, staat je leuk." Zegt hij. "Mooi."

Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. "I don't like my tummy." Mompel ik.

"Welke buik? Ik zie helemaal niks." Zegt Thomas zacht. Hij haalt zijn hand door mijn haren en glimlacht naar me. "Trek hem uit en geef het dan aan mij."

Ik knik en doe het gordijntje weer dicht. Ik snap soms echt niet waarom Thomas mij leuk vind. Ik ben niet knap en ik ben niet dun. Ik trek de beha uit en geef het setje aan Thomas. Ik trek mijn bovenkleding weer aan en loop dan uit het hokje. Ik kijk verbaasd rond.

Thomas is weg?

Ik loop door de winkel heen en zie hem al bij de kassa staan. "Wat doe je? Je hoeft hem niet te betalen." Zeg ik.

Teenage life ✘ Deel 2Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt