16

71 9 5
                                    

Pov j/n

Ik keek naar de tijd. Nog 20 seconden te gaan.. "10..9..8...7.." begon link. "6..5...4...3...2..1.." ging het verder. "Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het kijken naar deze stream!" Begon ik. "Het was een geweldige stream om nooit te vergeten! Dankje wel!" Ging ik weer verder. Ik wilde nog 1x bedankt zeggen totdat link me onderbrak.. "sorry dat ik je onderbreek." Zegt hij.. ik keek hem aan. "Nee laat maar zitten." Zegt hij dan. Ik kijk hem raar aan. Ik keek weer naar de camera. Jammer dat t zo snel voorbij was. We zwaaiden nog een keer naar de camera en we deden ze outro aan.

"Zo dat waren een 24 geweldige uren, vind je niet?" Zei ik tegen de groep..iedereen knikte. "Het was echt geweldig!" Ik lach met een blije kop naar ze. Ik ben echt zi gelukkig. Iedereen is gelukkig! Ik kijk de groep weer aan. "Bedankt." Zeg ik weer met een lach en val langzaam in slaap.

●●●●●
Extreem kort deel sorry! D:
Maar dit is dan t laatste hoofdstuk van I Fell In Love 3. Of boek 4 zal komen weet ik niet, als die komt komt hij denk pas rond de zomer. Maarja, hopelijk vonden jullie het wel een leuk boek! :D

Ff voor als boek 4 ooit komt, wat zouden jullie leuk vinden voor wat erin gebeurd?

Heel erg bedankt voor t lezen van mijn boek! :D

Groetjes Ida♡•

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 14, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

I Fell In Love 3. Our YT Life (VOLTOOID)Where stories live. Discover now