2

305 25 8
                                    

Pov Veronique.

"Nou! Blijkbaar gaan we dus op vakantie naar Indonesië! Hoe zit t dan met de streams? Zal ik gewoon streamen met YouNow? Tja.. Gamen gaat waarschijnlijk niet lukken.. Hoelang blijven we eigenlijk in Indonesië voor dat tv programma?" Dacht ik. Ik appte Gio en vroeg of ik vanmiddag langs kon komen. "Ja s goed babe, tot zo" stuurde hij terug. Ik knikte blij en appte J/n.

V: Heyyy J/n. Hoelang blijven we eigenlijk in Indonesië? En hoe zit t met de video's? 😯
J: ehmm. We blijven er volgensmij 3 maandjes ofzo. En maak je geen zorgen! Ik heb geregeld dat je gewoon iedere woensdag kan streamen! 😁
V: phieuww, en jullie dan?
J: Ik ben erg veel video's aan t maken nu. Zodat ik er in iedergeval genoeg heb voor de eerste maand!! De andere 2 maanden neem ik gewoon op in indonesië, t komt wel goed!
V: ah oke! Mooi zo! Ik moet gaan, k ga naar Gio toe doegg😇
J: veel plezier! Ik ben straks bij Link! Doegg 😁

Ik sloot whatsapp af en ging de deur uit. "Op weg naar Gio!" Zei ik blij.

Pov Link

Ik deed de deur open en stapte in de auto. "Vandaag ga ik me baby girl weer zien." Zei ik vrolijk. Ik reer uit m'n straat en ging naar J/n toe. Even later pakte ik snapchat erbij en maakte een video. "Onderweg naar J/n!" Zei ik en zette 'm in m'n verhaal. Een uur later kwam ik aan bij J/n en belde aan, ze deed open en sprong gelijk in mijn armen. "Omgg.. ik heb je al zo lang niet meer gezien!" Zei ze ik keek haar aan en gaf een kus op haar wang. "Ik heb je gemist meid." Zei ik. Ze bloosde. "Niet blozen meid! Je bent al bijna 16 joh! En je kent me al 2 jaar he, we hebben nu al 2 jaar!!" Zei ik. "Uhum.. 15 januari hebben we pas 2 jaar eh! Nog even 10 dagen wachten lieverd." Zei ze. Ik lachte. "Zullen we gaan zwemmen?" Vroeg ik. "Graag! Maar dan moet ik eerst even me spullen in pakken." Zei ze. We liepen naar binnen en even later vertrokken we al.

"Dus, J/n. Iedereen mag mee naar Indonesië toch?" Vroeg ik. "Yep! Als t goed is wel ja!" Zei J/n. "Beter.." zei ik. "Hey J/n, kan je even een snap maken met daarin dat we bij elkaar zijn?" Vroeg ik en gaf me telefoon. "Sure!" Zei ze terug..

Pov J/n

Ik nam link zijn telefoon aan en zette hem aan. Ik keek naar zijn vergrendelscherm.. "nawh.. je hebt onze eerste foto samen als achtergrond.." zei ik. Ik keek naar de foto. Het was de eerste foto die ik ooit met m had. Hij had zijn armen stevig om me heen en de jongens stonden er niet op. De foto was bijgesneden. "Je bent net zoals ik.. ik heb deze foto ook als achtergrond." Zei ik en keek hem aan. Hij bloosde. Ik ontgrendelde zijn telefoon en opende snapchat. "Woowwww!! Ik ben weer is met link <3" zei ik toen ik een snap maakte, link keek mijn kant op en zei "later later."

Deel 2 alweer <3
Hopelijk is t nog steeds leuk :D er zal voor even niet zo geel bijzonders gebeuren.. want ja. Het leuke gebeurt pas in Indonesië!! :) want daar gaat t nou eenmaal om xD ach ja. Kga niks spoileren..

Later later <3

I Fell In Love 3. Our YT Life (VOLTOOID)Where stories live. Discover now