12

183 15 4
                                    

~uur 5~
Pov Joost

"Gooi allemaal die Hypes in de chat!!" Riep ik en de chat begon gelijk te spammen. Ik zette me hype bril op en begon te "dansen" . Na een paar minuten deed ik de muziek uit er ging zitten. Gelijk kregen we een donatie van 50,-

"HAMMER TIME DUDUDU" las ik voor. Hahah. "Yodieyo! Jullie zijn echt de beste, ik hoop dat ik de HELE stream mag kijken, waarschijnlijk niet maar dat boeit toch niet!" Las ik. "Awh dankjewel anomymouse! Wij hopen ook dat jij de hele stream erbij kan zijn!" Zeg ik en kijk welke game we kunnen doen. "Uhhmm. Welke game willen jullie dat ik doe?" Zeg ik. Ik kijk ondertussen naar 3 verschillende games Legend of Zelda Ark en SMM.
"Zullen we Gewoon Ark doen?" Zeg ik. De chat spamt gelijk ja en ik open ark.
"Mensen jullie kunnen joinen via !ArkServer !" Zeg ik.

Pov Kirsten

WACHT WOW. KIRSTEN?? JAJAAAA, Ik heb 3 winnaars gevonden! En de eerste winnaar is dus Kirsten!! Gefeliciteerd <333

Hier ff info:
Kirsten is een 16 jaar oude fangirl. Ze is samen met haar beste vrienden Dewi en Kim een van de meest bekende fans van De Squad en The DutchGirls!

~nog steeds Uur 5~

OMG OMG OMG. Ik kan eindelijk kijken naar de stream. Verdomme ik heb 5 en een half uur gemist! Beter speelt ie wel ark.

Ik opende twitch en viel gelijl half flauw. Hij zit op de server van Dewi, & mij! Gelijk opende ik ark en typte ik snel "HeyGuys sorry ik ben laat!" In de chat en even later begroette de hele chat mij. Niet veel later begroette ook Joost mij.

Toen ik Ark gejoint was ging ik gelijk naar mijn base toe. En ja hoor. Joost zat daar met zijn aap. Ik drukte op de voice chat knop en zei " Heyy Joost!" Ik ben eigenlijk best wel trots dat ik hier nu met Joost kan praten. En dat hij in de tribe zit. "Heyy Kirsten! Gaat al goed he met de base?" Zegt hij terug en loopt een beetje rond. "Oh zeker!" Andwoord ik weer. "Wat voor nieuws is er eigenlijk?" Vroeg hij. "Oh niks bijzonders. Alleen hebben we wat meer dino's getaimed." Andwoord ik en loop naar de dino"s. "Dit is vet veel man..." zegt hij. Ik kijk naar de stream en zie dat ie met open mond naar de dino's staart. Ik grinnik. "Kies maar en leuke dino uit die je wilt hebben." Zeg ik. "Sure." Zegt hij en loopt naar een dino. Geen idee welke. Ik draai me om en zie Kim en Dewi daar staan. Die 2 zijn mijn beste vriendinnen. Dewi is de oudste 17 jaar jong. Kim is de jongste ze is 12 jaar en bijna 13. Ik loop naar ze toe en druk weer op de voice chat knop. "Heuyy meidenn" zeg ik. "KIRSTEN. Heb je t al gezien?? Wij 3en zijn mods in de twitch chat!!" Gilt Kim ineens. Ik kijk weer naar de stream en zie Joost lachen. "Hahah, ze hebben t over hun mod zijnde." Hoor ik hem zeggen. Ik begin te lachen. "Sinds wanneer kijken jullie de stream al?" Vraag ik. "Al vanaf t begin." Antwoorden ze. Ik knik en besef me dat ze dat niet kunnen zien. "Oh ja! Kirsten. Als je een foto stuurt van jou met je merch aan kan je een Space scooter!" Zegt Kim. "Oh die hoef ik niet. Ik heb er al een." Zeg ik terug. "Ah okee.." ik kijk naar de tijd en zie dat het al bijna 6 uur is. "Oei.. ik zie nu pas dat het al bijna 6 uur is!" Zegt Joost. "Zal ik maar de winnaar bekend maken?" Zegt hij en leaved de server. Ik volg hem.

Pov Joost

"Oke..... tromgeroffel graag...."
Ik keek naar de chat. En iedereen begon te spammen... "Kim!! Onze 12 jarige kim!" Zei ik en liet de foto zien waarbij je 20 verschillende foto's zag met verschillende merchandise's van ons. Jammer genoeg hebben de meiden nog geen merch. "Gefeliciteerd Kimmie! We weten je adres al dus we sturen hem zo snel mogelijk op!!" Zei ik. "Maar wat kan je bij mij winnen...." zeg ik en trek Larissa naar me toe.

Pov Larissa

"Tja.. jullie willen vast weten wat je kan winnen! Zal ik het maar gewoom zeggen??" Joost knikt. "Oke.. wat je kan winnen is. De limited edition Merch van TheDutchGirls!" Zeg ik en laat een kroptop zien met ons logo erop. "Oh ja! Hierbij zijn er 3 winnaars!" Zeg ik nog snel en laat de andere 2 merchandises zien. Een hoodie en een gewone shirt met ons logo erop. "Hopelijk vinden jullie t wel leuke designs. En t enige wat je hoeft te doen in gewoon onze telegram groep te joinen! Het nummer is 06-51883921. ( bestaat ofc niet echt) Succes!" Zeg ik en open de Telegram groep. Er zitten nu al 50+ mensen in. En de eerste 3 waren natuurlijk Kim Dewi en Kirsten. Hebben zij is geluk.

~uur 6~

Uur 6 was alweer aangebroken en ik pakte mijn spullen erbij. "Zoals jullie misschien al wisten ga ik dus iets in elkaar knutselen. Ennnnnnn, ik verklap t alvast! Dat kan je winnen!" Zeg ik spontaan. "Wat willen jullie dat ik maak? Stem even op de pol die ik in de chat spam!!"

Je kon kiezen tussen een Yarny een logo of een anime.

"Jullie kunnen t altijd voorelkaar maken dat t 50/50 is! ZELFS ALS T 3 KEUZES ZIJN." Zeg ik zogenaamd aggresief.

"Agressieve aap." Las ik voor en begon te lachen. "Je bent zelf een agressieve aap." Zeg ik lachend. "Je geboorte is een aap." Zegt Jeremy ineens en ik schrik. "Fuck you Jeremy." Zeg ik en sla hem zachtjes. "Hahah sorry meid." Zegt hij terug en ik kijk weer naar de pol.

"We Got A New Dutchieeee Alertt.." hoor ik ineens. Oh natuurlijk we hebben een nieuwe sub erbij! Ik keek snel wie er abonneerde. "Welkom bij de Dutchies Lmao_Sandra! Toon deze meid even een boel liefde!" Zeg ik en de chat begint gelijk hartjes te spammen. Ik kijk weer naar de pol en zie onder tussen dat een yarny de meeste stemmen heeft.

"Oke, dan ga ik maar een Yanry maken." Zeg ik met een lach en begin aan een Yarny.

"Hoe de fuck moet ik dit doen??" Kreun ik terwijl ik naar het mislukte lichaampje kijk. "J/N! Kan je even helpen?" Gilde ik en gelijk kwam J/n naarme toe. "Sure, wat is er?" Zegt ze en even later schieten haar ogen naar mijn Yarny. Ze schiet gelijk in de lach. "Ja ja. Je weet dat ik niet de beste ben in dit soort dingen." Zeg ik en kijk haar streng aan. Ze kijkt even naar de chat en ziet iedereen lachen. "Yarny? Is t niet Billy." Lees ik voor. "Wie is Billy?" Zeg ik verbaasd. "Billy is zo'n naam die Pascall aan iedereen geeft." Zegt J/n. "Ieuw streamers. " zeg ik en gooi m'n mislukte Yarny weg. "Hey, mischien wilt iemand uit de chat m wel hebben!" Gilde joost ineens. "Hmm.. dat kan ja." Zeg ik. Ik kijk weer naar de chat. "Misschien is t leuk als jullie allemaal ook een handtekening zetten op de mislukte yarny." Lees ik hardop voor. "Ahhah, we zijn sowieso al van plan om overal handtekeningen op te zetten." Zeg ik weer en pak de mislukte yarny op.
Ik kijk naar de tijd en het is onder tussen al bijna 1 uur in Indonesië en 7 uur in Nederland/België. "Oeii... t is al bijna 1 uur bij ons! En bij jullie dus 7 uur!! Pfoehh Euhmm wie gaat de strea overnemen?" Vraag ik en zie dat rosa al naar me toe gesneld komt. "Welke game ga je spelen?" Vraag ik en ze pakt haar game erbij. "Ik ga even Subnautica spelen."Zegt ze. "Ahaaa, wil jij de winnaars bekend maken?" Vraag ik. Ze knikt en pakt even een blaadje erbij. Ze kijkt weer op. "Tja. Ik denk dat t best logish is dat Kim Dewi En Kirsten gewonnen hebben! Gefeliciteerd! Jullie shirtjes komen er zo snel mogelijk aan!" Zegt ze en pakt snel de shirtjes erbij. "Maar Kim heeft toch al gewonnen?" Vroeg ik zacht. "Owh ja.." ik keek naar de Chat en zag dat Kim zei dat ze de merch neit hoeft, en anders hoeft ze de spacescooter niet." Ik hoeft de spacescooter of Merch niet. Kies zelf naar welke ik krijg en geef 1 van die 2 maar weg." Las ik voor. "Oh dat vind ik erg sportief van je kim." Zeg ik. Ik kijk wie er vam desoacescooter en merch anders zou winnen. De 2e winnaar was steeds 2e. Ik geef hem dan wel de spacescooter. "Ah oke. Even een aanpassing. TimTom gefeliciteerd! Omdat jij steeds 2e ws krijg jij van ons de space scooter!" zeg ik. En ga er vandoor. "Sorryy Guys! Maar ik moet er echt vandoor! Hopelijk is de game leuk!" Zeg ik en zwaai naar de chat.

~Uur 7~
Pov Rosa

"Heeyy, ik zal eerst wel even vertellen wat je bij mij kan winnen! Omdat Larissa eigenlijk inze zangeres is kunnen jullie een huiskamer optreden van haar winnen!" Zeg ik en de chat begint te hypen. Toch wel leuk dat de chat eigenlijk altijd wel tegen elkaar praat in plaats van steeds tegen ons. "Zo te zien vinden jullie dat prima." Zeg ik dan en start de game op...

●●●●

Nieuw deel!! Hopelijk is hij leuk totnu toe :)) sorry voor t lange wachten 😅😅 ach ja. Heb mn best gedaan :)

I Fell In Love 3. Our YT Life (VOLTOOID)Where stories live. Discover now