8

260 19 6
                                    

Pov Marlotte

Ik keek gelukkig naar hoe Larissa en Jeremy zaten te koken. Echt een perfect stel die twee. Ook zijn ze erg klunzig. "Oke we zijn eindelijk klaar met onze taart en we willen dat Marlotte de taart gaat proeven." zei Larissa ineens. Ik stak mn middelvinger op en zei "NO!" Larissa trok aan mn arm en toen stond ik daar. Voor de camera. "Weet je zeker dat dit veilig is?" vroeg ik. "Jaja!!" zei Jeremy lachend. "Uhhhhh... Yolo.." zei ik en nam snel een hap van de taart. "HOLY SHIT DIT IS LEKKER!" Zei ik en nam nog een hap. "Zie je. Wij kunnen wel koken!" zei Larissa bevestigend. "Dat merk ik!" zei ik. "Nouu... Tot morgen bij de LIVESTREAM! Morgen zelfs een 24 uur live stream." zei ik. "Om 12:00 begint het. Bij ons is het dan 18:00!" zei Jeremy. "Tot 12:00 bij jullie en 18:00 bij ons." zei Larissa. Ik lachte en zwaaide naar de camera. Ik liep weg en sprintte naar boven. Iedereen was in de opnamekamer een video aan t opnemen en ik ging t voor de grap verstoren.

Pov Chantal.

Ik liep naar de toiletten toe en pakte m'n vitamine pillen erbij. Slikte er een paar door en ging even naar bed. Ik ging liggen en sloot mijn ogen.

"Mama!! Mama! Waar ben je?" gilde ik. Ik zocht haar overal maar nergens zag ik haar. "Mam!!!" gilde ik harder. Ik kreeg niks terug alleen een vage "Hallo chantal." "mama ben jij dat?" ineens werdt het zwart voor mijn ogen. Even voelde ik een pijnlijke steek. Met moeite deed ik mijn ogen open en zag mijn moeder.. Bebloed met een mes in haar hand. Huilend rende ik weg en zocht iemand die kon helpen..

"HELP!!" ik schrok wakker. Ik mis mn moeder.. Wie heeft haar toch vermoord? "Mam, wat is er?" mn dochter,Britt, stond naast me. "Oh niks lieverd. Ik zat gewoon weer te dromen over mijn moeder." zei ik. "Oh.. Van toen ze vermoord werd?" ik knikte. Britt gaf me een knuffel. "Het komt wel goed mam." zei ze en ging weg.

Pov Gio

Ik keek met grote ogen naar de doos. Er lagen verschillende bebloedde messen in. "Ehmm.. Veronique. Hoort dit?" vroeg ik. Ze liep naar me toe. "OMG..." zo te zien schrok ze. "Wat zijn dit voor rare spullen?" zei ze. Langzaam stapte ze naar achteren.
"Ik voel me niet zo veilig hier..." zei ik.

Pov Link.

Ik pakte verschillende spullen uit m'n kamer totdat ik iemand hoorde grinniken. "Ehm J/n.." begon ik. Ze liep naar me toe. "Hoor jij dat ook?" vroeg ik deels bang. "Wat?" weer hoorde ik het. "Dat." zei ik. Ze keek me bang aan. "Ik hoorde t." zei ze bang terug. Ik drukte haar tegen me aan en zei "Wat gebeurd er?" "weet k niet.." zei ze bibberend terug. We liepen samen naar buiten en zagen Chantal in de kamer naast ons. Ze zat vast gebonden aan een stoel. En er stond iemand achter haar. Een wel bekend iemand....

Oke nieuw deel hueeeeee. Het past eigenlijk totaal niet bij "I Fell In Love" maar he! Een beetje spanning maakt t juist leuk toch? ;D

Maar wat vinden jullie er tot nu toe van? Leuk, of wat minder?

Dit boek wordt btw kanger dan normaal :) DAT BELOOF IK!!

I Fell In Love 3. Our YT Life (VOLTOOID)Where stories live. Discover now