14

128 12 2
                                    

Pov Kirsten

Ik staar naar mijn beeldscherm.. "meiden... Waar is Link?!?" Gil ik.. Ik blijf staren en staren... Wat de f*ck gebeurd er? "Meiden.. zien jullie dat?" Vraagt Dewi ineens.. "huh wat?" Zeggen Kim en ik dan.. "Dat daar. Die zwarte vlek.." Ik kijk verbaasd naar mijn scherm. "Ik zie niks hoor." Zegt kim dan. "Yeah same..."

Pov Dewi

"Dan niet.." zeg ik.. Ik blijf staren naar de zwarte vlek totdat ik ineens een gil hoor....

Pov J/n

Ik schrok op van de gil die ik hoorde. T was link. "Een iemand moet ff meegaan en de stream overnemen oke.. Ik zoek link." Zeg ik. "Ik ga wel mee!" Roept Harm. Ik knik.
Met zijn tweetjes lopen we naar boven, Harm gaat achter het bureau zitten en start choice chamber op. Ik blijf boven zoeken naar link totdat ik hem vind..

Ik kijk in de badkamer. Nope daar zit niemand. Ik kijk in de slaapkamers, onder het bed in de kast onder de dekens... Waar zit hij toch?! Ik loop weer uit de kamers en schrik. Oh gelukkig hij was gewoon gevallen in dat gat hier...

"Link gaat t een beetje?" Vraag ik en kijk op mn harloge.. aha... t is al weer t 9e uur... Laten we maar t horror spel spelen... "ja t gaat wel I think..." zegt Link. Ik knik en loop snel naar beneden, jongens t gaat allemaal goed.. blijven jullie bij Marlotte totdat t wat beter gaat? Wij gaan naar boven en wachten totdat we ons horror spel kunnen spelen." Vraag ik. De groep knikt en ik loop snel weer naar boven.

"SHIT!!" Roep ik. "Link had jij al de winactie bekend gemaakt van uur 8?" Vraagt Harm. "SHIT helemaal vergeten!" Roept hij. "Dan doen we maar 2 winacties in 1 uur... Gewoon snel deze winactie doen van uur 8 en gelijk de winnaar bekend maken.. t is trouwens wel een Winactie voor alleen de subs." Zeg ik. Harm en Link knikken en we maken snel de winactie bekend en ook de winnaar. We hebben het gwn makkelijk gedaan, wie er het langste sub is wint gewoon. "Gefeliciteerd Kirsten! Volgensmij is dit je tweede prijs, not sure, maar ja..." zeg ik. "Ik weet t ook niet meer haha" lees ik voor... okayy... nou laten we dan maar snel beginnen!

Pov Harm
~Uur 9~

Ik kijk even.. "Chat weten jullie een leuke game die ik kan doen..." "Hey Link heeft nu al 2 uurtjes gestream en jullie zijj met zn 12en betekend dat dan dat link nu niet meer mag streamen?" Lees ik op... ik denk na... Omdat marlotte nu waarschijnlijk te veel last heeft zou t kunnen zijn dat Link nog een extra uurtje kan streamen.. "Dat was wel t idee... Alleen Marlotte is net gekneusd geraakt Dus t kan zo zijn dat iemand misschien een uur extra moet streamen.. Maar t zal vast wel niet zo ernstig zijn.. " zeg ik na een tijdje.. de s
Chat spamt nog steeds spellen... "Undertale" zeg ik dan.. "we kunnen t wel spelen, alleen is t horror?" Vraag ik.  "Hoezo nu al horror? T is pas 9 uur.." vraagt iemand. "Omdat t nu ongeveer 6 uur later is in Indonesie..." andwoord is dan. "Kunnen jullie dsn niet gwn horror gaan spelen als t 11 uur is bij ons en rond 5 uur bij jullie?"  Lees ik weer op... "Dat zou kunnen... alleen dan gaat t  schema naar de klote 😂 " andwoord ik weer... ik zie niks nuttigs meer in de chat en begin maar aan de game.. "Oh ja! Voordat ik t vergeet.. even de giveaway van DIT uur. Die give away van net was nog van uur 8." Zeg ik even... ik kijk naar mn beeldscherm. "Oke... wat je kan krijgen bij de volgende give away is een Cadeau bon voor een game met 100 euro erop! Dus lekker veel games kopen :D en t enige wat je hoeft te doen is gevolgt zijn op ons twitch kanaal en tot t einde van dit uur erbij te blijven!" Zeg ik dan en begin dit keer ECHT de game...

●●●
Ik had al verteld dat k wss mn belofte nket na ga komen 😭

SORRYYY...

Maar okay, kheb nu weer school en ik haat t en eh ja... kga nu (denk ik) meer postten omdat ik door school veel inspiratie krijg voor mn boeken dus huee..

Maar okay,

Neem dit deel want m  les begint 😂❤

Xoxoxkx ida

I Fell In Love 3. Our YT Life (VOLTOOID)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora