5

280 21 2
                                    

Pov Randy ( presentator van YouKnowUs )

Ik zag in de verte J/n en haar groepje lopen. Ik begon te zwaaien. "Welkom J/n!" zei ik. "Thanks!" zegt ze terug. "Hopelijk kan een van jullie Indonesisch, want anders zul je het erg moeilijk krijgen hier haha." zei ik snel. "Ah joh, das geen probleem. Mijn familie is Indoneisch en ik kan dus Indonesisch." zei ze terug. "Ah das mooi!" we liepen met zijn allen naar binnen en ik liet hun zien waar ze straks konden filmen. "Ehm ja. Hier zijn de badkamers, het is niet al te luxe want je moet hier wel met water schoon maken en je hebt niet zulke wc's zoals in nederland.(dat is echt zo xD"" zei ik. Ze knikten. "Mij maakt niet uit. Ik ben t wel gewend iedere keer als ik hier ben." zei J/n. Ik knikte "das mooi". Ik liet hun nog de slaapkamers zien en de keuken voor als ze trek kregen. "Hmm. Tja, hier zullen jullie dan 1 maand lang zitten. En die andere 2 maanden kan je nog lekker op vakantie zijn." zei ik. Iedereen knikte. "Oke, zijn er nog wat andere mensen met wie we moeten opnemen?" vroeg link. "Oh ja! Goed dat je t zegt." zei ik en wees naar 2 mensen. Een moeder en dochter "Oke, dit zijn Britt en Chantal." zei ik.

Pov Veronique.

Ik keek chantal met grote ogen aan. "Woowww, dus zij is uw dochter?" vroeg ik. "Haha, yep!" zei ze terug. "Aha! Dus jullie twee kennen elkaar al?" vroeg de presentator. "Yap.. Soort van ja!" andwoordde Chantal. Ik glimlachte naar Britt. "Hoi Britt!" zei ik en liep naar haar toe. "Wow. Omg. Hoe weet je m'n naam?" aan haar houding te zien kon ze binnen no time flippen. "Hahah, je moeder zei t tegen me." zei ik terug. "Mam!!! Dit heb je me niet verteld. Ik dacht dat we hier gewoon voor de lol zouden zijn. Maar nee dus. Zij kwamen hier." zei britt. "Haha, ik wist dat je een grote fan was. En ik werkte hier dus ik kon voor je regelen dat je hier tijdelijk mee kon helpen!" zei Chantal terug. Ik keek met een grote grijns Britt aan. Ze begon te flippen. "Hey, rustig maar Britt! We gaan het heel gezellig hebben samen." zei ik en gaf haar een knuffel. Ze stond eerst verstijfd. Maar dasrna ging ze mee in de knuffel. "Oke. Vanaf nu heb ik het beste leven ooit!" gilde ze. "Zal ik een snap plaatsen met jou erin?" vroeg J/n. "Mag dat??". "Natuurlijk mag dat!" zei J/n en opende snapchat.

Pov J/n.

"Kijk is wat gezellig! We gaan 1 maand lang hier bij YouKnowUs video's opnemen met een fan! Hoe leuk is dat?" zei ik en liet Britt zien. Ik keek haar aan. Ze was niet veel jonger. Ik was 16 en zij was ongeveer 15. "Britt hoe oud ben je eigenlijk?" vroeg ik. "Ik ben 15!" zei ze snel. Wauw. Dat had ik dus goed gegokt. "Nicee! Ik denk trouwens dat JIJ en Veronique goeie vriendinnen worden!" zei ik met een knipoog.

Boem bitch nieuw deel <3 hopelijk is hij leuk :D

I Fell In Love 3. Our YT Life (VOLTOOID)Where stories live. Discover now