105 - Felix

3.8K 62 5
                                    

Supa på nyår?
Vad annars

Victor smällde ner glaset (vasen?) i bordet och alla runt bordet skrek och klappade med händerna. Han hade precis halsat i sig en hel liter Heineken på under en halv minut, och alla var jävligt imponerade.

Klockan var nio, och vi skulle snart dra från förfesten till en större fest inne i stan. Över hela Snapchat lades det upp saker från vad som verkade vara samma fest, och det verkade vara drag där. Jag var klar med att sitta här med en massa jävla killar bara.

"Felix, varför har du inte berättat om dig och Stina? Vi har nog hört ryktena om er två." sa Simon, en tanig kille som själv aldrig fick fitta.

Killarna runtom började garva och jag såg hur de spetsade öronen, hungriga efter detaljer. Vanligtvis hade jag varit taggad som fan på att berätta allt om vad som hände och hur det gick till, men denna gång skämdes jag nästan så fort jag tänkte på det. Jag kunde ju inte ens få upp den.

"Hon är ju fett snygg, jag trodde hon aldrig skulle gå efter dig." garvade Kalle.

"Käften, vad fan menar du med det?" frågade jag kränkt. Alla skrattade. Oscar satt och lutade sig tillbaka i soffan, lyssnade också på mig. Han och jag hade knappt pratat med varandra efter festen hos hon Frida eller vad hon hette. Jag hade ju trots allt gått utan att säga något, samt betett mig konstigt mot honom.

"Jag trodde hon inte låg runt, bara." sa Kalle.

"Hur var det då? Var hon tight?" frågade nyfiket en av killarna.

Jag ryckte på axlarna. "Lite använd kanske." flinade jag, och de kollade på mig som om de såg upp till mig. Jävla idioter, tänkte jag. "Rakad, kom fort som fan. Inget mer med det."

"Jävla tönt, Felix." garvade en av killarna. "Hon är typ snyggaste i handel, typ på hela skolan. Ge dig själv lite cred."

"Fan heller." sa jag. "Ska vi dra snart eller, eller vill ni bögar sitta kvar här till tolvslaget?"

Killarna höll med, tog sin sprit och började röra sig till hallen. De gick ut, lite lulliga redan.

"Drar vi till Mehdi, eller?" frågade jag när jag drog på mig jackan. "Det verkar fett kul där." Kalle ryckte på axlarna, upptagen med att skriva med någon tjej han ville ligga med.

"Va, nej." sa Oscar. "Vi drar till Nova. Asmycket folk, alla ska dit." sa han.

"Nova?" frågade jag. Jag hade hört om festen, men trodde inte Oscar ville dit. "Varför?" skrattade jag.

"Vadå varför. Vi drar dit bara." sa Oscar, och gick ut. Jag såg misstänksamt efter honom, men följde honom sedan.

.
Vi kom till Novas hus, utanför stod det folk i klungor och rökte, en person spydde ute på gatan och jag tog en klunk ur min vodka-flaska. Ikväll skulle jag inte ens försöka få någon brud i säng, ifall det inte skulle funka. Det skulle vara så pinsamt ifall det som hände med Stina skulle hända igen.
Samtidigt funderade jag på att dricka så mycket att jag kanske fick mig själv att ändra den tanken. Jag hade inte bestämt mig än.

Vi gick in i huset. Vi möttes av en tjejgrupp, där en av dem var Tova. Var det därför Oscar ville hit? På grund av Tova? Pft.

"Oscar!" tjöt hon, och sprang stapplande fram till honom. Hon försökte ge honom en kyss, men han vände undan ansiktet och kollade sig nervöst runt.

"Tova..!" sa han överraskat. "Jag... jag trodde du skulle någon annanstans ikväll?"

Jag stod någon meter bort och lyssnade på de två. Varför hånglade han inte upp Tova, som han hade gjort i vanliga fall?

"Det blev inställt!" sa Tova. "Så jag tänkte att vi lika gärna kunde komma hit ikväll, så får jag vara med dig!" sa hon glatt. Oscar log snett mot Tova, som inte verkade fatta att något var konstigt med Oscar. Hon hade förmodligen druckit för mycket.

"Jaha."

"Vi två vid tolv-slaget, eller hur?" log hon, och fipplade med hans hår. De där två gör mig helt spyfärdig, tänkte jag. Därför gick jag.

Oscar får väl knulla med Tova om han vill det, så länge han håller det borta från mitt ansikte. Och så länge han låter Michelle vara.

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now