50 - Felix

4.6K 74 0
                                    

Rid mig /19årig kille
Föredrar att bli riden tyvärr :/

Jag drog ner hennes byxor och trosor och slängde ner dem på golvet. Michelle spred sina ben för mig och lät mig föra mitt pekfinger mellan hennes hud.

Hon var så jävla sexig där hon låg, helt jävla sårbar och naken. Jag ville se hennes bröst, hennes underbara perfekta bröst, som just nu var täckta med en enkel vit bh.

"Tungan, Felix." bad hon, och när jag gjorde som hon sa våndades hon och jag kände mig själv bli hårdare och hårdare för varje sekund.

Jag vet inte hur jag hamnade här igen, med henne, men jag ville inte tänka för mycket på det, för jag ville bara fokusera på Michelle.

Jag såg upp på henne, hon greppade kudden som låg ovanför henne och klämde den. "Ta av dig behån." sa jag och gav henne mina fingrar istället. Jag ville ha hennes så mycket, jag ville köra in min kuk i henne igen och jag ville se henne stöna mitt namn.

"Sch..." mumlade Michelle med stängda ögon, endast fokuserad på sin egen njutning.

"Ta av dig behån, Michelle." sa jag och rörde fingrarna långsammare inuti henne. Hon skruvade på sig med skrumpna ögonbryn.

"Felix..." mumlade hon och jag slutade helt. Hon öppnade ögonen och jag ställde mig upp. Jag gick till en byrå och tog fram en kondom, och stängde även min sovrumsdörr, bara ifall pappa skulle komma hem.

"Så går det när du inte gör som jag säger." sa jag. Michelle satte sig förargat i skräddarställning på min säng. Jag längtade efter att få äntra henne.

Jag lutade mig ner mot henne. Hon drog ner mina kalsonger och jag kände hennes naglar rispa emot min hud. "Som du vill." sa hon. "Du hade ändå inte kunnat få mig att komma två gånger inatt." viskade hon i mitt öra och trädde på kondomen på mig.

Jag kom inte på något att säga i respons, hennes händer på min längd fick mitt huvud att snurra. Jag knäppte upp hennes behå äntligen, och slängde den på golvet tillsammans med resten av hennes kläder. "Du kan inte kräva det av mig varje gång nu." sa jag och kände Michelles naglar på min rygg. Jag rös.

"Varje gång?" frågade hon och spred sina ben för mig. Jag trängde in i henne och hennes ögon rullade bak i skallen på henne. "Tro inte att det här kommer hända igen." mumlade hon och drog i min tröja så jag snuddade hennes läppar med mina, även fast jag fortfarande stod på golvet.

Jag flinade. Jag förde sakta in mig själv i henne på ett plågsamt sätt och hon släppte ut ett läte. "Sa du inte det förra gången också?" spann jag i hennes öra och ställde mig upp för att få bättre kontroll.

Ju fortare jag rörde mig inuti henne desto högre lät hon. Jag kunde inte hjälpa själv att stöna ibland, men det verkade bara ge henne mer njutning så jag stoppade inte mig själv.

Efter ett tag märkte jag hur både hon och jag närmade oss gränsen, men jag var inte redo att släppa henne riktigt än. Jag ville inte lämna hennes kropp ensam, jag ville ha henne längre. Därför bytte vi position i ett svep. Michelle klättrade ovanpå mig och kysste mig mjukt. Hennes kyssar kändes lite ovana mot min mun men samtidigt så familjära.

Jag såg på henne när hon red mig, red mig som aldrig förr. Hon rörde sig som ett djur ovanpå mig, och jag förlorade mig själv varje gång jag öppnade ögonen. "Inte än..." mumlade jag och la en hand på hennes höft. "Långsammare."

"Sluta dra ut på det, Felix..." flämtade hon men lydde mig ändå. Hon verkade känna samma sak som mig, att vara varandras så länge som möjligt var det vi ville. Hon rörde sig i cirkulära rörelser och jag bet mig i underläppen. Hennes bröst guppade upp och ner och det hade bildats svettpärlor på hennes panna. Herre jävla Gud.

Jag tog in allt, för jag visste att det snart skulle vara över. Hur mycket jag än ville vänta så kunde jag inte hålls mig mycket längre.

Jag hörde plötsligt min mobil som vibrerade på nattduksbordet. Michelle drog allt sitt hår till hennes ena axel och såg på skärmen. Jag klämde åt hennes sida och hon stönade.

"Oscar ringer dig." mumlade hon. Hon började röra sig snabbare.

"Skit i honom." sa jag och såg Michelles bröst. Jag började massera ett av dem och hon böjde sig framåt så jag nådde båda två. Så underbara.

"Det gör jag." säger hon.

-

A/n: God jul på er!! Jag själv har ingen julkänsla alls i år, men jag hoppas ni har det, och att ni får ett bra jullov! Puss

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now