97 - Michelle

3.5K 65 7
                                    

Du är för använd för Felix
Han är lika använd som mig

-
"Det funkar ju uppenbarligen inte. Vi bråkar ju bara om skitgrejer. Vi säger upp den här... vänskapen, eller vad man ska kalla det."

Jag ångrade det samtidigt som orden kom ut ur min mun. Jag menade det inte, jag ville det inte. Men när Felix höll med mig kunde jag inte direkt säga att jag ångrade mig.

Jag sa det bara för Oscar Enestad fick mina tankar att grumla upp sig totalt, nog för att säga upp vänskapen med Felix i alla fall. Fan också. Men hans ord tog över hela mig. Han tyckte jag var fin, han tyckte jag var bra att prata med och han höll i min hand. Och för mig så verkade det räcka.

Jag satt hemma i vardagsrummet. Sofi stod i köket och bakade bröd. Vem fan bakar bröd? Ingen bakar fan bröd. Jag blängde på hennes perfekta jävla rumpa som satt perfekt i hennes perfekta jävla vita jävla jeans. Som syntes otroligt bra nu när hon satte in brödet i ugnen.

Jag skrev in ett sms till Felix. Det som hänt idag var bara dumt egentligen.

Michelle, 19.08:
Hallå Felix förlåt, kan vi snälla bara släppa allt
Meddelande ej skickat

Dock så tryckte jag på flygplansläge innan meddelandet hann skickas. Tur det. Han var förmodligen fortfarande skitsur och hade inte svarat.

Men vafan, alla andra gånger jag och Felix bråkat hade vi löst det och hittat tillbaka till varandra efter bara någon vecka. Jag hoppades väl att det skulle lösa sig den här gången också.

Men samtidigt, någonstans i mitt uppfuckade huvud fanns det en röst som sa "det är lika bra att ni inte pratar med varandra, Oscar tycker nog inte om att du har en sån där relation med hans bästa vän."

Det var så jävla illa att jag tänkte så. Jag ville inte låta mig själv bli som jag var förut. Jag vill inte låta Oscar styra över mitt liv, styra över mig och vilka jag umgicks med. Men det blev bara så. Allt för att tillfredsställa honom.

Oscar, 19.23:
Du har inte lust att hjälpa mig med matten? Ft? 😘😘

Mitt hjärta hoppade över ett slag när jag såg hans sms. Det verkade som om han visste att jag låg här och tänkte på honom. Jag tänkte inte vara sådär supercheesy och säga att det var ett tecken, men...

Michelle, 19.25:
Fortfarande dålig på matte i see :PpPp Klart jag kan hjälpa, ring om fem?

Jag flög upp ur soffan, samtidigt som Sofi tog ut brödet ur ugnen. "Michelle, ska du inte ha lite?"

"Jag har läxor!" tjöt jag när jag redan var halvvägs uppför trappan. Om Oscar skulle ringa på FaceTime om fem minuter var jag definitivt tvungen att sminka mig lite, ta ner håret och inte ha den här fula hoodien på mig.

Jag stressminkade och fixade mig, och precis när jag damp ner på sängen ringde Oscar och jag svarade nonchalant med ett hej. Som om jag inte alls haft panik sekunderna innan.

-

A/n: Tack för 40k <3 goals

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now