100 - Felix

3.7K 64 4
                                    

God jul!
Fitta

Oscar, gruppchatt, 15.09:
God jul gubbar

Jag blängde på sms:et min så kallade "bästa vän" skickat. Han måste ha märkt att jag varit ovanligt kall, speciellt mot honom på senaste tiden. Men samtidigt har han varit konstig också, säkert för att han gick bakom ryggen på mig med Michelle.

Karl, gruppchatt, 15.16:
Stör inte under Kalle

Oscar, gruppchatt, 15.17:
GOD JUL SA JAG

Oscar, gruppchatt, 15.17:
Fuck Kalle anka

Jag la undan mobilen. Varje gång jag såg Oscars namn påmindes jag om Michelle. Som jag för övrigt försökt gått vidare från sedan vårt lilla prat. Lika bra. Hon har gått vidare till nästa kuk. Synd bara att det var min bästa väns.

"Felix, kolla då! Det är Askungen!" tjöt Line och log stort. Alla i vardagsrummet skrattade. Vi var med mammas sida av släkten denna julafton, eller ja, hennes systrar och deras barn och män. Pappa hade mamma lämnat hemma själv under julen. Hon hade sagt till småsyskonen att han jobbade och inte kunde följa med. Jag ville inte lämna honom ensam i jul, men jag hade inte så mycket att säga till om.

Jävla Michelle. Jävla... jävel.

Jag kom inte ens på en bra förolämpning till tjejen, då var nåt seriöst fel. Varför kunde jag inte bara släppa henne? Även fast jag verkligen inte ville det, enda sedan hon kom in i mitt liv har jag alltid varit glad eller sett fram emot något, att träffa henne, och det spelade ingen roll om det bara var för att irritera henne.

"Tror ni tomten kommer snart då, barn?" frågade mamma dumt när Kalle Anka äntligen var slut och alla barnen tjöt i förtjusning. Jag himlade med ögonen och ställde mig upp för att gå på toa.

Väl där inne satte jag mig på toalocket med ansiktet mellan händerna. Borde jag skriva nåt till Michelle? Nej... verkligen inte. Jag borde skriva till någon annan brud som faktiskt ville ha med mig och göra. Varför skulle jag jaga nån tjej som inte ens var intresserad? Någon som brydde sig mer om min bästa jävla vän än mig själv, någon som säkerligen låg med någon annan också, någon som var en jävla bitch??

Det skulle jag inte. Inte längre.

+46 70-415 71 52, 12.09:
Vi sågs på nån fest för nån helg sedan, vet inte om du kmr ihåg mig 😅 Stina Arefjärd och går handel. Tycker vi ska ses nån gång 😉 hör av dig!

Jag läste igenom fem liknande meddelanden från olika brudar innan jag stötte på hennes. Jag hade hört hennes namn innan, och om jag kom ihåg rätt så såg hon jävligt bra ut. Stina Arefjärd. Efter en snabb sökning på Instagram såg jag att hon var jävligt snygg och att jag definitivt stött på henne förut. Jag tvingade mig själv att svara.

Felix Sandman, 16.15:
Jo, kommer ihåg dig(; kommer dock inte ihåg om jag gav dig mitt nummer?

+46 70-415 71 52, 16.17:
Haha du behöver inte veta hur jag fick ditt nummer 😏 skönt att höra att du kommer ihåg mig för jag kmr definitivt ihåg dig

Felix Sandman, 16.20:
Tolkar det som något bra 😏

Felix Sandman, 16.21:
& vi kommer definitivt ses nån gång, oroa dig inte 😘😘

+46 70-415 71 52, 16.24:
Haha vad härligt 😉 Jag hör av mig om jag hittar nåt bra tillfälle 😉

Efter ett tag läste jag igenom mina sms till den här bruden och spydde nästan lite. Jag är så jävla äcklig, vem skriver såhär till en nästan okänd tjej? Men jag har ju hållit på såhär hur länge som helst, så det var inte så konstigt.

Stina ville definitivt få till det med mig, och jag tänkte inte säga nej. Rättare sagt, jag tvingade mig själv att inte säga nej.

Och under hela dagen fortsatte jag att skriva med tjejen, flörtigt och förföriskt, som jag gjort förut med flera flera flera tjejer. Som jag velat ligga med, som velat ligga med mig. Jag hade som en rutin i såna här tillfällen, jag var bara lite ringrostig nu, efter jävla Michelle. Men jag verkade ändå få den här Stina-bruden virad runt mitt lillfinger på bara någon timme.

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now