κεφαλαιο 10: fuckboy

600 35 2
                                    

(Νεφέλη)

Γύρισα σπίτι μιση ωρα αργότερα καθώς έκοβα βόλτες γύρω από το τετράγωνο χαμένη στις σκέψεις μου και προσπαθώντας να αιτιολογησω την αντίδραση του Στέλιου μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε. Αφου πέταξα τη τσάντα μου πάνω στη καρέκλα, έβγαλα τα ρούχα μού, έβαλα μια παλιά σκούρα μπλε φόρμα, ένα άσπρο φανελάκι και από πάνω ένα φούτερ και έπεσα στο κρεβάτι με ένα δυνατό γδούπο και αφήνοντας να ξεφύγει από τα χείλη μου ένα κουρασμένο μουγκρητό.
Εκείνη τη στιγμή, ανοίγει η πόρτα του δωματίου και μπαίνει μέσα ο μικρός μου αδερφός:

"Πουσαι μωρη, ξενοδοχείο το έχεις δει εδω; Ότι ώρα θες μπαινεις ότι ώρα θες βγαινεις; " μου λέει και καταλαβαίνω από το ύφος του ότι έχει όρεξη να πλακωθουμε

"Καταρχάς παλιοβόδι σου εχω πει πως πριν μπεις στο δωμάτιο μου θα χτυπάς τη πόρτα, και κατα δεύτερον στριβε Γιατί θέλω να τη πεσω για ύπνο"

"Καλά μη δαγκώνεις. Αν θες να ξέρεις και γω κοιμόμουν αλλά με ξύπνησες όταν άρχισες να μουγγριζεις σαν το μοσχάρι" λέει μισοκλεινοντας τα ματια του με ένα μειδίαμα στα χείλη.

Κλείνω τα μάτια μου και πραγματικά κρατιέμαι για να μη τον χτυπήσω

"Θα μετρήσω μέχρι το τρία σπορε, αν δεν έχεις φύγει μέχρι τότε από το δωμάτιο μου θα φας σφαλιάρα που θα καταπιεις τα δόντια σού, ειλικρινά"

"Θα μου κλάσεις!"
Φωνάζει και εκεί που ήμουν έτοιμη να σηκωθώ Και να τον πλακωσω στις ξαναστροφες, φεύγει τρέχοντας στο δωμάτιο του και κλειδώνεται.

"Παλιόζωαδι"
Μουρμουριζω εκνευρισμένη και χωνομαι κάτω από τα σκεπάσματα με το κινητο στο χέρι για να ελέγξω τα μυνήματα μού. Είχα 1 μυνημα από τη καθηγήτρια που μου έκανε ιστορία, και κάποια μυνήματα στην ομαδική με τα παιδιά. Αγνοησα την ομαδική και άνοιξα το μυνημα της καθηγήτριας μου:

"Ζωντοβολο θα πας αύριο σχολείο ή θα κάτσεις σπιτι;"

Διαβάζω το μυνημα και αμέσως σκάω στα γέλια. Έλεος αυτή η γυναίκα. Αμέσως πληκτρολογώ την απάντηση μού:

"Τς τς τς, μα που ειναι ο επαγγελματισμός σας κυρία; Πως υβριζετε έτσι την πελάτισσα σας;"

"Τον έχασα μαζί με τα λιγοστά μαλλιά που είχα μόλις διόρθωσα το διαγώνισμα σου. 9 έγραψες. Τσιμεντολιθε "

Αουτς. Οκ το ήξερα ότι δε τα είχα παει καλα σε αυτό το διαγώνισμα αλλα δε περίμενα και έτσι.

Just Trying To Get Bi (Hehe)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα