κεφαλαιο 6: γλυκια επιθεση

895 41 1
                                    

Χαμένη στις σκέψεις μου καθόμουν στον καναπέ διαβαζοντας μερικες σελιδες ιστορια, οταν άκουσα το κουδούνι να χτυπάει. Αναπηδησα, και αμέσως σηκωθηκα απ'τον καναπέ και πήγα να ανοίξω. Κοιτάζω στο ματάκι και αντικρίζω το πρόσωπο της Κρίστι. Ανοίγω τη πορτα χαμογελωντας και τη κοιταζω απο πανω μεχρι κατω. φορούσε μια άσπρη μπλούζα με ενα μαυρο δερμάτινο σακάκι, μαυρο τζιν με σκισιματα και βυσσινί vans.

" να σου πω, θα με βάλεις μέσα η θα κάτσεις να με κοιτάζεις σαν τον χανο για πολύ ώρα ακόμα; βρέχει ξέρεις."
Με αποπαίρνει και με το δίκιο της, καθώς έξω έριχνε καταρρακτώδη βροχή και εγώ την είχα και στεκόταν στο κατώφλι μου κανα πεντάλεπτο.

" Α ναι ρε, σωστά θες να μπεις κιόλας. Πρέπει να πληρώσεις διόδια όμως. Σοκολάτα μου εφερες;"
Τη ρωτάω θέλοντας να τη βασάνισε λίγο.

"Δε βλέπεις τον κωλο σου που έχει γίνει σαν το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μου θες και σοκολάτα; Άντε Κάνε στη μπάντα να περάσω τωρα"
Μου λέει και μπαίνει μέσα σπρώχνοντας με ενώ εγώ διαμαρτύρομαι και πιάνω ψευτο-θιγμενη τον πισινό μου.

"Συγγνώμη, αλλά ο κωλος μού μου είναι το τέλειο Φ. Που σημαίνει ότι είναι τέλειος ανατομικά!"

Της είπα, ενω καθώς πέρναγε την κοίταζα απο πανω μέχρι κάτω. Πηρα μια βαθιά ανάσα, και εισεπνευσα το τόσο γνώριμο άρωμα απορρυπαντικόυ ρούχων της που αποπνέει μια θαλασσινή αύρα και το black opium που φοράει απο τοτε που τη θυμάμαι.

Κλείνω τη πόρτα, γυρναω και τη ρωτάω:

"καφεδακι να κάνω;"

" μπαα, έχω ηδη πιεί. Πάμε να διαβάσουμε."

Απαντησε βατιεστημενα καθώς έβγαλε το δερματινο τής και το πεταξε πανω στον καναπέ.

"Οκ πάμε τότε στο δωμάτιο μού "

Της είπα και προχωρήσαμε προς το δωμάτιο. Καθώς προχωραγα, ένιωθα το βλέμμα της καρφώμενο πανω μου. Δε τολμησα να γυρίσω να κοιτάξω για να το επιβεβαιώσω ομως και έτσι Μπήκαμε στο δωμάτιο, έκλεισα τη πόρτα, και εκατσα στο κρεβάτι.

" λοιπον δεν έχω όρεξη να διαβάσω, ειλικρινά, αν θες να διαβάσεις Εσύ κάτσε, εγώ θα βάλω τα ακουστικά να ακούσω λίγο μουσική. "

" καλά και γω μη νομίζεις, δεν έχω πολύ όρεξη, ήρθα περισσότερο να δω πως είσαι, μετα απο...ξέρεις "

Μου Είπε κάπως αμήχανα με τα μπλε της μάτια να εξετάζουν εξονυχιστικά το προσωπο μου καθώς καθόταν και εκείνη στο κρεβάτι δίπλα μου. Τσαντιστηκα. μη με κοιτας έτσι ρε γαμωτο, Σαν να με λυπασαι,

Just Trying To Get Bi (Hehe)Where stories live. Discover now