19

8.4K 370 88
                                    


Medya:İmera-Bitmeyen Sevda(Dedigim yerde açıp dinleyin lütfen)



.

Zaman geçtikçe yaralar kapanacağına daha da açılıyordu.Hatta biri kurumadan bir başka yara daha.Bütün bunlar ne zaman bitecekti?

Bitecek miydi?

Daha da katlanarak devam edecekti.Hayat, yanağını okşar gibi yapıp vurmayı seviyordu.Bu daha da acıtıyordu.Verir gibi yapıyor alıyordu.Bununla nasıl baş edecekti?

Bu öğrendiği ile eskisi gibi devam edebilir miydi?

Edemezdi.Duymamış gibi yapıp devam edemezdi.Bu onun karakterine tersti.Zaman geçtikçe Melek'in duygularını daha da katlanabilirdi.Onunla konuşmalıydı ama nasıl?

Ne diyecekti?

Yıllardır akadaşı olarak gördüğü kızla nasıl bunu konuşabilirdi.İnanamıyordu.Hala aklı almıyordu.O günün üzerinden bir hafta geçmesine rağmen bir çözüm yolu bulamamıştı.Her şey boka batmış gibiydi.Temizlenmesi çok zordu.Melek ile eskisi gibi arkadaş olmasının zor olduğunu bildiği gibi.

Arkasından gelen adım seslerine kafasını çevirdiğinde dostunun geldiğini gördü.Özcan,  yanında durdu ve o da Ali gibi ayaklarını uçurumdan aşağı sarkıtıp "Ne düşünüyorsun?"diye sordu.Elinde getirdiği poşetten iki bira çıkarıp birini kendine alıp diğerini  Ali'ye uzattı.Ali birayı alıp açtı, " Ne yapacağımı?"diye yanıtladı ve biradan bir yudum aldı.

Ali, Özcan'a Alev ile olanları Melek'i duyduğunu her şeyi anlatmıştı.Dostu Melek olayını zaten bildiği için şaşırmamıştı fakat Alev'in davranışlarına bir anlam verememişti.

Ali o an ki şokla duyduklarını Melek ve Zehra'ya çaktırmamak için kırk takla atmıştı.Melek'in Ali'nin bildiğinden haberi yoktu.

"Kalbinin sesini dinle deyip kız gibi nasihat vermeyeceğim ama içinden ne yapmak geliyorsa onu yap kardeşim."dedi Özcan.

"Bilmiyorum, çok saçma değil mi ulan.O kıza ben hep arkadaşım dedim evine girdim çıktım, hiç bir kıza davranmadığım gibi davrandım.Bu nasıl oldu anlam veremiyorum.Yıllardır diyor oğlum beni beş yıl öncesinden seviyormuş, yeni bir şey değil.Nerede hata yaptım ben?"Bu soruyu kendine mi yoksa Özcan'a mı soruyor bilmiyordu.

"Ortada hata yok Ali.Sen nasıl Alev'e sevdalandıysan o kız da sana sevdalanmış işte.Bunda bir hata arama."deyip  bu seferde  iki sigara çıkarıp birini Ali'ye uzattı.Elindeki birayı kenara koyan Ali sigarayı alıp yaktı.

Karanlık, İstanbul'un üzerine çökmüş dertlileri konuşturuyordu yine.Ali sigaradan derin bir nefes çekip, "Olmaz Özcan, olmaz."dedi.Olmazdı.

"Bak başka bir kız olsa götüme takmam ama Melek, benim için her zaman farklıydı anlatamıyorum ki derdimi!" deyip yanındaki biradan bir yudum aldı.

"Neden olmasın Ali, mantıklı düşün.Eğer biri olacaksa hayatında, bu kişi Melek olsun.Seni sen olduğun için seviyor, başka sebeplerden dolayı aşık değil sana.Güven mi istiyorsun o kız sana sonsuz verir bunu.Kestirip atma hemen.Alev olmaz, bunu sen de biliyorsun.Yoluna bak kardeşim sende."

Biraz düşündükten sonra Özcan'a dönüp, "Melek ile konuşacağım doğru düzgün.Olmayacağını bilsin ki zamanını ben gibi birine heba etmesin boşa.Başkasıylada olmaz ama Melek ile hiç olmaz, kardeşim dedim ben ona.Alev ile olan hayallerde bende bitti ama sevgim bitmedi.Hala seviyorum ben Alev'i.Ölene kadarda seveceğim.Başkasına bakmıyor bu gözler.Sorun bende mi?Sorun kalbimde söz geçmiyor."deyip sigarasından bir nefes daha çekip konuşmasına devam etti,

KADIRGALIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin