Hoofdstuk 21

154 18 7
                                    

'Joost!' Ik ren naar hem toe en spring in zijn armen.

'Meisje, je bent prachtig!' Trots kijkt Joost naar me.

'Ik ben zo blij je weer te zien! Dat hele jaar duurde me veel te lang!' Na nog een paar minuten knuffelen stappen we in de auto en rijden naar huis. Tijdens de rit vertel ik alles wat ik heb meegemaakt in de kliniek. Aandachtig luisterd hij naar mijn verhaal.

'Er waren heel veel andere meisjes! Ze hadden allemaal het zelfde als ik en sommige soms erger' Ik vertel alles van begin tot eind. Net wanneer ik mijn verhaal beëindig stopt de auto voor de deur. Joost houdt de autodeur voor me open en ik stap uit. Hij steekt de sleutel in het slot. De deur gaat open en ik loop naar binnen. 

'SUPRISE'

Verrast kijk ik naar de mensen in de woonkamer.  Lotte, Anja, Natalie, Ilse en Bas. Er komt een enorme bulldozer op me afrennen en duwt me omver. 'Woooww Demi wat ben je groot!' Ze is geen kleine puppy meer, maar een grote Golden Retriever. Super trots ben ik! Ze geeft me een paar lebberige likken, alsof ze me herkent. Tranen schieten in mijn ogen. Ik knuffel iedereen tegelijkertijd. Om het plaatje compleet te maken, komt Jim binnenlopen. Verrast kijk ik naar hem. Ik omhels hem en geef hem een kus op de mond. 'Ik heb je zo lang niet meer gezien!' Hij pakt me vast en zwaait me in het rond. Iedereen kijkt me raar aan.

'Sorry iedereen. Laat ik jullie aan elkaar voorstellen! Iedereen, dit is Jim. Jim dit zijn Natalie, Joost, Ilse, Bas, Anja en Lotte. Hij geeft iedereen een hand.

'Toen ik net in de kliniek zat kwam ik hem tegen. Hij was heel lief voor me en voordat we het wisten waren we smoorverliefd op elkaar' Ik schenk hem een liefdevolle glimlach en vervolg dan mijn verhaal. 'Hij mocht al een maand geleden weg en sindsdien heb ik hem niet meer gezien, maar nu zijn we weer samen' Hij drukt nog een intense kus op mijn lippen. Even vergeet ik alles om mij heen. Ik voel alleen nog zijn zachte lippen op de mijne. Dan word ik wakker gemaakt uit mijn droom door Nathalie.

'We hebben een cadeautje voor je' Verrast kijk ik haar aan. Ze pakt een afstandsbediening en doet de tv aan. Geschrokken staar ik naar de tv. Het is Demi Lovato.

'Don't worry my baby, I'll  be here for you, I love you. Don't worry my baby' Dan zingt ze heartattack voor me. Mijn favoriete liedje van haar. Tranen stromen over mijn wangen. Ik voel Jim's hand in de mijne glijden en hij geeft er een klein kneepje in.

So I'm putting my defences up. Cause I don't wanna fall in love. If I ever did that I think I'd have a heart attack' Ik draai me om en kijk recht in de ogen van Demi Lovato. Ze loopt naar me toe en slaat haar armen om me heen. Nu huil ik van geluk. Mijn leven is compleet. Ik wil niet meer, niet minder. Zachtjes fluister ik in haar oor.

'Thank You'

Ik ging bijna huilen toen ik die laatste woorden schreef. Het is moeilijk om afscheid te nemen van mijn eerste boek. Ik heb met plezier dit boek geschreven! Het is niet lang maar ik ben er trots op! Ik hou super veel van mijn lezers en kan jullie niet genoeg bedanken. Ik hou van jullie!

Thank You

Thank youWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu