Hoofdstuk 18

126 20 0
                                    

Met Demi in mijn armen zit ik op bed. Ik heb Demi Lovato's album gedownload dus dat staat nu op. Op de maat wieg ik Demi heen en weer. Het is ook zo'n schatje. Ze heeft al een paar keer in huis geplast, maar morgen ga ik met haar trainen. Het is morgen weekend. Joost heeft gezegt dat ik na het weekend weer naar school moet. Ik vind het wel spannend, echt iedereen gaat waarschijnlijk vragen waar ik was. Ik begin mezelf in slaap te wiegen. Dan hoor ik drie zachte klopjes op de deur.

'Kom maar binnen,' zeg ik. De deur gaat op een kiertje en ik zie Ilse's kleine kraaloogjes naar binnen gluren.

'Ik heb een cadeautje voor Demi,' zegt ze blozend.

'Ahh wat lief! Kom maar binnen Ilse' Met kleine stapjes komt ze naar binnen lopen. Ze klimt op mijn bed en gaat recht voor me zitten. Ze heeft een knuffelbeer in haar hand.

'Dit is één van mijn knuffels, nu is hij voor Demi' zegt ze met een glimlachje.

'Ahh schatje wat lief!' Ze legt de knuffel naast Demi neer. Demi is meteen wakker en begint er mee te spelen.

'Kom is op mijn schoot zitten meisje' Ilse kruipt naar me toe en gaat op mijn schoot zitten.

'Lieve meisjes krijgen leuke dingetjes terug, dus nu krijg jij een kusjesaanval!' Ik begin haar overal kusjes te geven. Gierend en lachend probeert ze me weg te duwen.

'Nee niet doen dat kietelt!' lacht ze.

'Wat zeg je? Wil je nóg meer kusjes?' Lachend geef ik haar veel sneller kusjes. Ze giert het uit. Demi vind het zo gezellig dus die gaat gezellig mee doen. Ze weet maar niet wie ze moet likken dus geeft ze ieder telkens twee likken en gaat dan weer naar de ander. Lachend rollen we met zijn drietjes over het bed.

'Zozo wat een gezelligheid' Geschrokken kijk ik op naar Joost. Dan schiet ik hard in de lach. Voor een lange tijd gaan we helemaal stuk met zijn allen, maar dan worden we geroepen voor het eten. Ik sta op en til Ilse op. Ik sta in de deuropening wanneer ik een heel zielig gepiep hoor. Ik draai me om en zie dat Demi het bed niet af komt. Lachend loop ik naar het bed. Ik zet Demi op de grond en ga dan naar beneden. Huppelend rent Demi achter ons aan. Beneden beginnen Demi en Kito druk te spelen. Ik zet Ilse in haar stoel en ga dan zelf zitten.

'Ik wist niet dat jij naar een Demi Lovato concert was?' Ik schrik op en kijk recht in de vragende ogen van Natalie.

'Ohja vergeten te vertellen, hoe weet je dat eigenlijk?' vraag ik beschaamd.

'Ik zag je op tv'

'Ohh, uhh laat ik dat verhaal dan ook maar vertellen' Joost en Natalie knikken instemmend.

'En tja, zo belandde ik dus in het ziekenhuis' beëindig ik mijn verhaal. Geschrokken staart Natalie me aan.

'Maar je hebt een nieuw telefoonnummer! Dan kan Demi Lovato je dus helemaal niet bereiken!' zegt ze. In shock staar ik naar mijn bord. Mijn wereld stort in. Ik hoor nog vaag dingen om me heen zoals: Ze is in shock en wat moeten we doen! Ik voel dat ik mezelf weer terug krijg wanneer ik koud water over me heen voel. Ik sta onder de douche. Ik doe mijn ogen open en zie het bezorgde gezicht van Natalie voor me. Ze trekt me uit de douche en zwaait een handdoek om me heen. Ze brengt me naar mijn kamer. Rillend laat ik me meeslepen. Ze legt me op bed en drukt een kus op mijn wang.

'Het komt wel goed' Dan gaat ze weg. Ik probeer te slapen maar het lukt niet. Ik sta op en loop naar mijn bureau. Ik pak mijn oordopjes en doe mijn muziek aan. Ik ga terug in bed liggen. Het duurt een tijdje maar dan val ik eindelijk in slaap. Ik voel nog een klein bolletje wol naast me gaan liggen, maar daarna val ik gelijk in slaap.

Ik ben er achtergekomen dat mijn hoofdstukken vaak eindigen dat ze gaat slapen. Haha ik hoop dat jullie het niet erg vinden. Vergeet trouwens niet te voten! hahah. x Niaz

Thank youWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu