Hoofdstuk 6

148 14 0
                                    

Eindelijk. Het leek wel een eeuwigheid met de bus, maar nu ben ik er. Ik loop naar het gebouw en kijk waar ik naar toe moet. Ik heb V.I.P kaartjes dus mag ik backstage, maar hoe kom ik daar? Ik loop maar naar de ingang en ga in de rij staan. Na een half uur wachten ben ik aan de beurt.

'Je kaartje' zegt de man bij de deur. Ik laat mijn kaartje zien en hij kijkt me raar aan. 'Meisje jij moet hier niet zijn. Jij moet via de andere ingang' zegt hij. Geschrokken kijk ik hem aan. Heb ik hier nou echt de hele tijd voor niks gestaan? Alsof hij mijn gedachten kan lezen knikt hij ja. Teleurgesteld ga ik uit de rij en loop naar de andere kant van het gebouw. Daar staat geen rij. Gelukkig want anders moest ik weer een half uur wachten. De man die daar staat zegt het zelfde als de man van net.

'Je kaartje' zegt de man

Ik laat mijn kaartje zien. Hij knikt en zet een stempel op mijn arm.

'Ga maar naar binnen. Je ziet vanzelf wel waar je naartoe moet'

Ik loop het gebouw in. Het ziet er niet uit zoals ik had verwacht. Ik had zo'n backstage verwacht zoals je altijd op tv ziet. Het is gewoon een normale ruimte met witte muren. Er is een soort lange hal. Ik loop de hal door en aan het einde staat een man. Hij brengt me naar de zaal. Stiekem had ik gehoopt dat ik Demi al zou zien backstage, maar mijn droom moet wachten. Wanneer ik op mijn plek sta kijk ik bewonderd naar waar ik sta. Ik sta het allerdichtst bij het podium! De zaal begint al vol te lopen met fans. Over een half uur staat Demi Lovato recht voor mijn neus. Gespannen wacht ik. Opeens vloept het licht uit en draaien er spots naar het podium. Je hoort het gegil van gillende fans in de zaal. Ik sta alleen met mijn ogen naar het podium te staren. Dan komt ze oplopen.

Hey lezers, ik moet even wat melden. Ik zelf ben nooit bij Ziggo Dome geweest dus heb maar verzonnen hoe het er uit ziet. Sorry als het er heel anders uit ziet x

Thank youWhere stories live. Discover now