16. Fuga & iubire.[1]

357 24 13
                                    

Ploaia cadea cu putere pe geamul ferm, stropii scurgandu-se mai apoi cu rapiditate, fiind imbibati de praful deranjant. Cerul capatase deja o nuanta de bleu marin, norii albi, pufosi parand precum o plapuma, luna mare putand fi zarita rar, la intervale mari de timp. Desi nu se vedeau, stelele scanteiau puternic, parca vrand sa strabata bariera, pentru a lasa sclipirea si frumusetea lor sa impregneze orasul.

Vantul rece sufla disperat, parand un copil mic speriat de departarea mamei sale. Casele, majoritatea adormite adaposteau sufeletele a mii de persoane, ce stateau impreuna, luand cina, vorbind, razand sau dormind.

Copii asteptau nerabdatori ultima zi lucratoare din saptamana, in mai putin de 4 ore, urmand sa fie oficial, vineri. Cu totii, copii si adulti laolalta asteptau cu nerabdara aceasta zii, pentru cei mai multii fiind incepul weekend-ului, si al timpului liber.

Casa Styles era pe luminata slab de 2 lumanari ce se topeau cu rapiditate, Megan si Harry savurand o conserva de peste gasita prin sertarul de mancare, alaturi de alte alimente, ce spre marea lor suprindere, nu erau expirate.

Fata casca indelung, lasandu-se relaxata pe scaunul din lemn, vechi, insa inca dur. Parul lung ii atarna pe speteaza, fiind inca umed la radacina, avand un aspect ciufulit dar frumos.

-Maine va trebui sa merg sa imi gasesc un loc ce munca.

Harry vorbi ragusit, vocea sunandu-i profunda, facand ecou in camera mare. O privea cu intensitate pe Megan, aceasta privindu-l nedumerita, neintelegand ce vrea sa zica.

-Trebuie sa platesc facturile, si in oarecare masura va trebui sa cumpar cele necesare. O sa ne descurcam intr-un fel,continua brunetul in timp ce se ridica in picioare pentru a o putea privi direct in ochii.

Verdele smaraldelor aveau o stralucire aparte, parand doua stele intr-o zi calda de iulie, profunzimea lor intrecand spatiul terestru. In irisi sai se reflectau visele de mult uitate, reamintite odata cu sosirea in aceasta casa. Corpul sau emana caldura, facand-o pe micuta bruneta sa se lipeasca de el.

Bratele micute ii inconjurau talia subtire, baiatul stand doar si privind in gol peretele vopsit cu mult timp in urma.  Contrastul de rosu si albastru se vedea prin fereastra acoperita de o perdea din dantela, alba,oprindu-se silentios in fata casei.

Harry se incrunta, vazand politisiti ce cerceteaza zona, privind dupa posibili oameni. Cei doi barbati solizi se indreptau spre usa casei lor, auzindu-se in aproximativ 10 secunde doua ciocanituri puternice in usa, alaturi de o voce groasa.

-E cineva acasa?

Baiatul cret injura in soapta, tragand-o pe Megan dupa el la etaj, negasind un loc bun de a se ascunde.

Megan

Ochii mei cercetau intreaga zona, observand incaperea aproape invizibila ce se afla deasupra noastra. M-am agatat usor de bratul lui Harry, facandu-i semn spre podul casei, mascat de o usa de lemn veche. Acesta zambi stramb, incuvintand insa in semn de aprobare, apoi ajutandu-ma sa urc fara prea mult efort. Bratele sale imi strangeau usor soldurile in timp ce ma ridica, lasandu-ma mai apoi pe podeaua de lemn a podului, un strat gros de praf fiind imprastiat uniform pe toata suprafata. Am strambat din nas nemultumita in timp ce Harry se urca si el, inchizand usa de lemn in urma sa. Camera era destul de mare, mii de lucruri fiind imprastiate in interiorul sau. Harry se ridica incet in picioare,ramanand insa aplecat datorita inaltimi sale ce depasea inaltimea camerei.

O bubuitura puternica se auzi din interiorul casei, cu siguranta fiind politistii ce controlau fiecare incapere. Respiram greu, alergia contra prafului neasteptand sa apara. Plamanii imi erau imbibatii, tusind usor in momentul cand alt strat de data asceasta mai gros isi facu aparitia datorita unui material ce Harry il atinse in treacat.

Brunetul se uita nedumerit in timp ce ma asterneam pe jos, incercand pe cat posibil sa nu fac zgomot.

-Hei, esti ok?

Vocea sa usoara parea usor speriata, in timp ce ma privea prabusita in valul de praf.

-Da. Doar putin alergica.

Am zambit nesigura, acesta intorcandu-se indata, asezandu-se langa mine. Ochii verzii ii erau panicati, nestiind ce ar trebui sa faca. Isi trecu usor mainile in jurul meu, adapostindu-ma la pieptul sau lasandu-ma sa inhalez urma de parfum ramasa de cateva zile. Simpul fapt ca era acolo ma facea sa ma simt mai bine, desii plamanii mei probabil se crispau de atata praf, danadu-mi avertismente in timp ce ma chinuiam cu greu sa respir.

Am tusit usor in hainele lui Harry, acesta incordandu-se usor in timp ce imi mangaia absent parul.

#

Usa podului se tranti cu o bubuitura asurzitoare, cei doi tineri privindu-se speriati.

-Ascunde-te dupa cutii. Ii voi pacali. Sigur ne cauta. Promit ca nu o sa ti se intample nimic.

Brunetul o saruta pe fata apasat pe buze in timp ce o impingea dupa niste cutii, acesta ridicandu-se si dand nas in nas cu un barbat inalt, bine facut, intre doua varste ce il privea urat.

-Ai de dat niste explicatii tinere.

Acesta incuviinta in timp ce cobora, lasand insa usa deschisa in urma sa. 

_______________________________

Heii. Ce faceti? Uhh..Un an nou fericit plin de dorinte implinite!:*. Cum a fost in vacanta? Bine huh...Decii nou capitoul...Ma rog o parte din el :">. Vreau sa va multumesc in primul rand pentru comm si voturile de la celalalt capitol :*. Dupa cum vedeti am schimbat distributia..De ce? Ahh Kendall e prea perfecta :">. Se potriveste mult mai bine decat Cher...As vrea o parere in legatura cu asta. Pupicii :*

Prinși în întuneric - [PAUZĂ]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora