4.Inevitabil.

1.1K 45 5
                                    

Hiiiiii!!!

Ce faceti gagicii? :3.

Ei bineee o noua parte.. sper sa va placa la fel de mult precum mi-a placut si mie cand am scris-o :). Va multumesc enorm pentru pareri, pentru ca , sunt foarte importante pentru mine . Hm..Inca sunt nehotarata daca sa o sterg sau nu..si de aceea as vrea sa va "aud" parerile.

Dupa cum ati vazut, personajul principal (feminin) am asemanat-o cu Cher pe care pot zice ca o ador..Dar daca nu e ok sunt deschisa la pareri :) 

In poza >>>>>> o aveti pe Beatrice :o3 Nu e asa ce e dulce ? Hehe :) asa si ca melodie no comment.. Melodiile ei le ador, imi dau inspiratie.. :) , nu va pot obliga sa o deschideti insa oarecum e altfel cand cititi :3 .

I hope you enjoy :*

__________________________________________________________

                                                                                                             4. Inevitabil.

 

Harry o urma cu curiozitate pe Megan, nevrand sa o scape din ochii nici macar o clipa. Desi acum cateva ore tipa la ea, practic facand-o proasta pe fata, acum parea foarte interesat de orice se petrecea si avea legatura cu persoana ei.

Ramasese umpic in spate, cercetandu-i in detaliu fiecare particica a corpului, si cu siguranta avea cu ce se delecta. Megan, era una dintre acele fete ce nu putea fi acceptata la concursurile de miss, datorita normalitatii corpului sau. De cand era mica, acesta s-a bucurat de fiecare bucatica de mancare ce i se dadea, si fiecare recompensa dulce. Inaltimea sa era destul de redusa, nedepasind nici macat un metru saptezeci. Picioarele erau la limita dintre groase si subtiri, posteriorul sau iesind destul de mult in evidenta datorita fapului ca e bombat. Probabil mostenit de la mama sa, bustul ii era destul de proeminent, aceasta acoperindu-l cat se putea de mult cu bluze si hanorace largi, nevrand sa fie catalogata drept o femeie usoara.

Harry ii prea soldurile apetisante, ce se miscau datorita pasiilor sai vioi, gandul ducandu-l la o pantera, ce isi urmarea prada. Scutura energic din cap, incercand sa nu se mai gandeasca la asa ceva, ajungand mai apoi in rand cu ea.

Megan, dupa cum obisnuia, era tacuta, doar sunetul pasiilor sai pe gresia murdara ajungand sa fie auzit. Privea cu coada ochiului catre Harry, ce o surprise in incercarea de a-l analiza, facandu-l sa chicoteasca indelung. Rosi usor, in timp ce isi lasa capul in jos, nevrand sa-i intalneasca ochii ireali de frumosi.

Niciodata nu fusese pana acum atrasa de vreunul din baietii din orfelinat, majoritatea fiind prea timizi, ba prea tupeisi, insa in majoritatea cazurilor erau mult prea ipocriti. Desi fata traia prezentul, gandul o ducea tot la prietenii sai din casa Black din Canada, si mai ales la rasfatul ce i-l ofereau doamnele de acolo.  Copii pareau in oarecare masura acasa, femeile, ce erau in majoritatea timpului maicute, daruiau bucatele de ciocolata pentru faptele bune, si recompense in materie de haine de Craciun, Pasti si zile de nastere. Megan regreta enorm de mult tentativele de a fugi, acum putand trai in confort, caldura, si numai pentru 2 ani.

Harry observa schimbarea brusca de stare a fetei, vazand tristetea ce se citea in ochii ei. Ar fi vrut sa o intrebe ce a patit, insa cu siguranta nu era atat de deschisa cu toata lumea. Poate era vorba de vreun baiat ce il lasa in urma la fosta sa casa, cand a fost fortata sa vina aici, sau poate se gandea la cuvintele ce i le spusese dimineata. Numai aceste ganduri il faceau sa se incrunte, acest lucru vazand chiar si Megan, ce ii schita un zambet abia vizibil.

Prinși în întuneric - [PAUZĂ]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt