Neboj se

2.1K 106 26
                                    

OMG!!! Strašně vám děkuji kdo mě podporuje ve psaní atd... Ať je to komentářem, který mě zvedne náladu a nebo hvězdičkou :3. Strašně si toho vážím ani nevíte jak. 3200 Přečtení. O.o Pro mě je to velké číslo. Doufám že bude růst a růst XD. Stejně jako u ostatních. Mám pro vás odměnu. Ne nedostanete piškotek XD Pokud se mi to podaří tak bude nová kniha. Bude to na téma #Adrinette : 3 ale nebude to jak to většinou znáte. Mám s tím jiné plány. Zatím nic nebudu říkat, ale jenom to že to chci mít do Sylvestra... Zdá se to mě nebo i vám že tenhle rok rychle utekl? XD Ještě si pamatuju, že jsme stáli před barákem a pouštěli rachejtle XD Jsem se HODNĚ rozkecala. Ještě vám chci popřát do nového roku 2017. Doufám, že si splníte své sny a také, že budete mít hodně úspěchu. : 3 To bude asi vše... Příjemné čtení...

Adrien:

Dojedli jsme snídani. "Byla výborná." Pochválil jsem Marinettinu maminku. "To ráda slyším." Usmála se na mě. "Mami já to uklidím, běž do pekárny." Řekla Marinette a odnášela talíře. "Děkuji zlatíčko." Zavřeli se dveře a já už slyšel tekoucí vodu. Ušklíbl jsem se a šel za ní. Chytl jsem jí za boky a dal jí pusu na krk. Nadskočila a spadl jí na zem talíř. "Já se na to můžu vy.." Nedořekla to. Přilepil jsem se jí na rty. "Nenadávej.." "Ale..." Znovu jsem si jí přitáhl a políbil. "Dobře..." Odfrkla si a dál umývala nádobí.

.....................................................

"Marinette, vezmi si tady tyhle šaty." Ukázal jsem na černé šaty. "Tak mi je podej." "A jak se říká?" "Abrakadabra..." "Emm ne?" Začal jsem se smát. "Dám ti pusu, když mi je podáš." "Hele, ale proč ne?" Podal jsem jí šaty a přitáhl si jí k sobě. Dlouze jsem jí políbil. "Tak upaluj." Plácl jsem jí po zadku. "Hele..." "No co? Jsi moje ne?" Uchechtl jsem se. Marinette protočila panenkami a šla se obléct.  

....................................................

Marinette:

"Páni.." Lapala jsem po dechu, když jsem uviděla nobl restauraci. "To není vše M' lady." Podívala jsem se na Adriena. Takhle říká jen Berušce. "Co se děje?" Zeptal se po chvilce co jsme seděli u stolu pro dva. "Nic.." Usmála jsem se na něj. Pořád jsem přemýšlela nad tím co mi řekl. "A co vy slečno?" Zeptal se mě mladý číšník. "Emmm.... Co byste mi doporučil?" Asi jsem číšníka překvapila. "Tak pro krásnou a půvabnou slečnu jen mohu doporučit Levandulové pohlazení." Usmál se na mě. "Em, tak dobře." Číšník odešel a já se podívala na Adriena. Adrien ho propaloval pohledem. "Klid.." Otočil se na mě. "Já patřím jen tobě." Ušklíbl se. "Já vím.." "Nebuď egoista Agreste." Usmála jsem se na něho. "Nejsem."

.....................................................

"Miláčku, mám žízeň." Usmála jsem se na něho. "Číšníku.." Zavolal si Adrien číšníka. "Prosím?" "Tady slečna by chtěla něco k pití." "Dobře, a co to bude?" Číšník se na mě podíval. "Ochucenou minerálku." "Hned jsem zde." Usmál se na mě a odešel. Po chvilce byl u nás. "Prosím.." Podal mi skleněnou skleničku. "Děkuji." Nalil i Adrienovi a odešel. "Tak na nás." Řekl Adrien a cinkli jsme si skleničkami. "Na nás." Usmála jsem se a napila se ze skleničky. Ale to bych nebyla já kdyby mi sklenička nespadla na zem. Těsně nad zemí jsem jí chytla. "Uff..." Oddychla jsem si.

.....................................................

Adrien:

"Nezajdeme ještě do kina?" Zeptal jsem se svojí Princezny. "Ráda půjdu." Usmála se na mě. "Jo a Princezno?" "Ano?" "Spíme u mě doma." Ušklíbl jsem se na ni. "Dobře." Dala mi pusu. Když se chtěla odtáhnout přichytil jsem si jí a tím polibek prodloužil. "Krásně chutnáš..." Olízl jsem si rty. "Já vím." Uchechtla se. "A pak kdo je tu egoista." Uchechtl jsem se. "No já rozhodně ne." "Určitě." Chytl jsem si jí kolem pasu. "Neprovokuj." Dala mi na moji hruď hlavu a zavřela oči. "Nechce se ti spát?" "Trošku.." Zívla si. "Broučku, tak to necháme na jindy. Co ty na to?" Kývla hlavou na náznak že ano.

.....................................................

Teď se to rozjede...

"Kde jsou všichni?" Zeptala se mě, když jsme stali u mě v pokoji. "Pryč." Chytil jsem jí za boky a přitáhl k sobě. "Kde pryč?" "Otec a Nathali odjeli na nějakou schůzku." Zkousl jsem si spodní ret. Dívala se mi do očí a při tom si olízla spodní ret. "Ještě.." "Co?" "Olízni si ret." "Co za to?" "Dobrý pocit." Přilepil jsem se jí na rty. Automaticky na mě vyskočila a přichytila se nohama kolem mého pasu. Hodil jsem si jí na postel. Znovu jsem se jí přilepil na rty. Jednu ruku jsem jí dal pod šaty. Začal jsem jí hladit po bříšku. Zasténala mi do polibků. Odtáhl jsem se od ní a zdělal jí šaty. Aby nebyla pozadu zdělala mi tričko. Rozepl jsem jí podprsenku. Znovu jsem si jí přichytil. Olízl jsem jí krk a poté jí dal pusu. "A-adriene.." "Pššš..." Sjel sem jednou rukou dolů ke stehnu a začal ho hladit. Zavzdychala. Chtěl jsem jí zdělat kalhotky, ale ona mě zastavila. Podívala se na mě omluvným výrazem. "Neboj se..." Pohladil jsem jí po tváři a pokračoval. Zdělal jsem jí kalhotky dolů.


Ahoooj všichni....

Doufám že se další kapča líbí.... XD

Za co? Proč to musím psát? XD No co už...

Jdu se radši zahrabat někam kde mě nikdo nikdy nenajde XD

Tak zase někdy ahooj XD :P

Ps: sry za chyby :P

Dotaz.... Dáte 5 komentů? XD

Můj OsudKde žijí příběhy. Začni objevovat