Marinette a Adrien

5.3K 217 12
                                    

Marinette

Ahoj, jsem Marinette a mám tajemství. Jsem superhrdinka. Měním se na Kouzelnou berušku. Mám kwami, která se jmenuje Tikki. Hodně mi pomáhá, ať je to se školou a nebo pro záchranu Paříže. Moje miracula jsou náušnice. Mám také parťáka který, mě vždy podrží. Jmenuje se Černý kocour. Je do mě blázen. Oslovuje mě M' Lady a mnoha jinými přezdívkami. Je to vtipálek, i když má někdy takové divné kecy.

Adrien

Ahoj, jsem Adrien. Známý model, ale to nejhlavnější je, že jsem superhrdina. Měním se na Černého kocoura. Mám kwami jménem Plagg. Je to můj kámoš. Moje miraculum je prsten. Mám také skvělou parťačku. Oslovuji ji M' Lady, i když jí všichni říkají Kouzelná beruška. Je to moje druhá duše. Mám ji rád a nechci o ni nikdy v životě přijít, ale je tady menší háček, nejspíš ke mně nic necítí.

Marinette

"Marinette vstávej." Volala na mě Tikki. "Tikki nech mě ještě spát." Otočila jsem se na druhou stranu postele a zahrabala se víc do peřin. "Jak chceš, ale za chvíli ti začíná škola!" Křikla na mě svým hláskem. " Cože?! To je už 8:45 to jsi mě nemohla vzbudit dřív?" "Já to zkoušela, ale ty ses vždy otočila na druhou stranu postele." " Promiň Tikki. " Podívala jsem se na Tikki. "To nic Marinette, ale spíš si pohni nebo to nestihneš." Měla pravdu, já se tady s ní vybavuju místo toho, aby jsem se oblíkala a šla do koupelny. Když jsem vyšla z koupelny tak na mě volala máma. "Marinette, přijdeš pozdě do školy! " Rychle jsem si vzala můj růžový batoh do ruky, seběhla schody a vzala svačinu. "Mami, ahoj nebo přijdu pozdě. Ale počkat? Kde je taťka? " Zeptala jsem se mámi která, na mě se svačinou hleděla. "Přece jsem ti říkala, že jede pozítří do zahraničí. Tak se balí na cestu a beruško? Ano? Jedu s ním, doufám že ti to nebude vadit, a jestli chceš tak si k nám vezmi Alyu." "Tak jo, ale já už půjdu. Ahoj." Zabouchla jsem dveře a utíkala do školy.

Adrien

"Plaggu vstávej! Nebo přijdeme pozdě!" Řval Adrien na Plagga. " Hele víš co? No nevím, co? Jdi si sám! " To jsem nevydržel chňapl jsem Plagga a vzal si ho k sobě. " No dobře. Když si to přeješ, pane." Řekl otráveně. "No vidíš a tady máš camembert." Když to Plagg uslyšel tak se z mrákot probral. Vzal mi sýr a pořádně se do něj zakousl. "Tak a teď rychle nebo dostanu vynadáno." Řekl Adrien a už si to mířil k bílé limuzíně.

Můj OsudKde žijí příběhy. Začni objevovat