On mě olízl?!

2.2K 114 12
                                    


Marinette:

Musela jsem usnout. Pomyslela jsem si, když jsem se podívala na hodiny a ukazovali 3 hodiny ráno. Vedle mě ležel Chat. Je tak nádherný, ale počkat! Já miluju Adriena! Nebo ne? Vylezla jsem z postele a šla na toaletu. "Hele Mari, srovnáme si priority.." Řekla jsem si pro sebe v koupelně. "Adrien - Hezký, dobrá povaha, milí, usměvaví, pozitivní,..." Za chvilku jsem přestala a to samí s Kocourem. "Kocour - Nádherný, milí, usměvaví, je sním sranda,.." Pak jsem si uvědomila že jsou hodně vyrovnaný a tak jsem to nechala být a šla za Chatem. Lehla jsem si na bok a zavřela oči. Když jsem byla v polospánku někdo mě chytil za pas a přitáhl si mě k tělu. "Mari?" Kocourovi se něco zdálo a tak jsem to nechala být. Po chvilce se někdo zvedl a šel dolů z postele. Cukla jsem sebou a otevřela oči. Když jsem se rozhlédla po pokoji viděla jsem Kocoura jak leží na zemi. Zvedla jsem se z postele a šla pro číču. Když jsem se Kocoura dotkla otevřel oči. Nádherné smaragdové oči. Usmála jsem se na něj. Ale to jsem nevěděla co udělá. Zvedl se a chytl mě pod zadečkem. Dal si mě kolem pasu a já se mu nohama obmotala kolem zad. Když se naše pohledy střetly zčervenala jsem. Naštěstí byla tma, takže nebylo nic vidět. Na chvíli jsem odvrátila zrak a podívala jsem se jinam. Chat mi dal na bradu dva prsty a otočil mi hlavu směrem k němu. Teď jsem se utápěla v jeho očích.

Adrien/Kocour:

Ráno mě probudila Marinette. Byla v koupelně a něco si mumlala. Když jsem zaslechl moje jméno a to Adrien tak jsem natáhl ouška a poslouchal. Mluvila o mě samé hezké věci. Pak na chvíli přestala a začala mluvit o Kocourovi, tedy o mě. Také samé hezké věci. Ještě si něco zamumlala a to ve stylu "To nemá cenu, jsou na stejno." Ušklíbl jsem se a lehl jsem si znovu do postele. Když Mari přišla něco jsem vyzkoušel. Dal jsem ji moji ruku kolem pasu a řekl její jméno. Bylo vidět že se pousmála, ale nějak to moc neřešila. A tak jsem si ještě něco zkusil. Po chvilce čekání jsem si slezl z postele a lehl si na zem. Marinette sebou škubla a rozhlížela se po pokoji. Zavřel jsem oči, protože šla ke mě. Když se mě dotkla na nic jsem nečekal. Zvedl jsem se a chytl ji pod zadečkem. Zvedl jsem ji a ona se mi nohama obmotala kolem pasu. Utápěl jsem se v jejích očí. Pak na chvíli odvrátila zrak a to se mi moc nelíbilo. Dal jsem jí na bradu dva prsty a otočil její hlavu aby se na mě dívala. Je tak nádherná. Pomyslel jsem si.

Marinette:

Začal se přibližovat. Trochu jsem uhla hlavou dozadu. To se mu moc nelíbilo. Začal couvat a já narazila do stěny. "Au.." Trochu to bolelo. Když jsem se na Kocoura podívala měl ve tváři úšklebek. "K-kocou..." Nedořekla jsem to. Dal mi prst na mé rty. " Šššš.." Řekl tiše a přisál se na mé rty. Začal mě líbat. Moc se mi to dvakrát nelíbilo. Chtěla jsem se od něj vzdálit. Ale on si mě přichytil a začal mě vášnivě líbat. Propadla jsem mu a začala spolupracovat. Po chvilce mi docházel kyslík a tak jsem se od něj vzdálila. Začala jsem lapat po dechu. Kocour tak též. Když jsem se na něj podívala měl v očích jiskry. Pořád se tak debilně usmíval. Pořád sem měla kolem jeho pasu moje nohy. Začal se mnou couvat na postel. Když si sedl vzal mě do náruče a posadil mě do svého klína. "K-koco.." Zase mě přerušil. "Šššš.. Užívám si to.." Ušklíbl se a přisál se mi znovu na rty. Po chvilce se odtáhl. Najednou jsem ucítila cosi mokrého na mém krku. On mě olízl?! A znova! Pak si mě přitáhl víc k sobě a dal rty na můj krk. Po chvilce se odtáhl a znova mě políbil.

 Po chvilce se odtáhl a znova mě políbil

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Adrien/Kocour:

Strašně jsem si to užíval. Ať tu chvíli nebo ty její pohledy. Je strašně roztomilá. Proč jsem jí sakra odmítl! Nadával jsem si v mysli. Ty její oči, vlasy, vůně. Voněla po sušenkách a po čerstvém pečivu. Divná kombinace ale přesto dobrá. Olízl sem ji, abych viděl její reakci. Nic to sní nedělalo a tak jsem to zkusil znovu. Zachvěla se a já uviděl nenávist v jejích očích. Její rtíky, nemohl jsem se toho nabažit.





Doufám že se další kapča líbí... Trochu delší ale to nevadí..

U téhle kapitoly jsem se nasmála. Ať kvůli tomu že ke mě přišla mladší ségra a ptala se co to dělám. :D A nebo kvůli něčemu jinému.

Začíná se mi to líbit. :3 Co vám?

Takových kapitol plánuji více...

Tak zase někdy, ahoooj...


Můj OsudKde žijí příběhy. Začni objevovat