☆Thirty - Three☆

683 72 12
                                    

Zaynovpohľad

Čakal som skoro pol hodinu, kým sa vedľa mňa konečne posadil Mason.

„Tak o čom si chcel hovoriť?" usmial sa na mňa akoby sa nechumelilo a vypýtal si pohár whiskey od barmana.

„O Niallovi" povedal som a jeho zrak sa obrátil na mňa.

„Problémy v raji?" zasmial sa. „Ak vám to neklape vo vzťahu, tak ho vymeň a ak v sexe, tak si nájdi nejakú štetku" za to, čo povedal som mal sto chutí mu vraziť. Nikto sa nebude navážať do Nialla a tvrdiť o ňom, že ho nejaká štetka dokáže nahradiť. NiNi je dokonalý vo všetkých smeroch a milujem ho z celého srdca.

„Nezavolal som ťa sem, aby si mi dával rady do života či čo to podľa teba je. Na to mám kamarátov, ktorí mi poradia ďaleko lepšie ako ty" uchechtol sa a napil z pohára.

„Tak o čom si so mnou chcel hovoriť?" bez chodenia okolo horúcej kaše som to na neho rovno vychŕlil.

„Prečo si ublížil Niallovi?" čakal som inú rekaciu, napríklad, že to bude zapierať a vymýšľať si lži, no jeho úškrn tvrdil niečo iné. Jeho oči sa stretli s tými mojimi. Znova sa uchechtol a popýtal barmana, aby mu dolial.

„Pretože si to zaslúžil" mykol plecami a znova sa napil z pohára. Chýbalo naozaj už len málo, než by som sa na neho vrhol. Hajzel jeden! Nikto tak čistý ako je Niall si niečo také nezaslúži!

„A môžeš mi dať aj nejaký dôvod prečo?" neskrýval som svoju nechuť k nemu. Bolo mi jasné, že to bol on. Stačil mi už len ten jeho slizký úškrn.

„Ublížil Tylerovi" znova iba mykol plecami a svoj pohľad venoval radšej čomusi pred sebou ako mne.

„To je stará rozprávka. Teraz mi daj pravý dôvod" naštvane si povzdychol a otočil sa na mňa.

„Tak ešte raz a pomaly. Ublížil môjmuTylerovi a to čo je moje si budem chrániť a brániť dokým budem žiť" zvýšil na mňa hlas a ja som si až teraz uvedomil, že sa zmenil. Keď som ho naposledy videl, bolo to tuším pred 10timi rokmi bol to ešte malý 12ročný usmievavý chlapec, no čas aj situácie nás všetkých zmenia a po pravde nečakal som, že jeho zavanú tým zlým smerom. „To čo mu urobil v minulosti sa nedá len tak odpustiť! Tyler vtedy klesol na úplne dno a ja som ho musel dostávať zo závislosti! Miloval som ho od prvého okamžiku, čo som ho uvidel a ten blonďavý Ír ho skazil, tým čo spravil!"

„A janestrpím ak niekto ubližuje môjmu Niallovi! To vám nestačilo, že ste ho predtým zbili do bezvedomia a takmer prišiel o život?! Nebolo toto dostatočným trestom za to, čo vám vraj urobil, aj keď pochybujem o tom, že niekto ako Niall niekomu v živote ublížil. Niall je príliš krehká bytosť na to, aby s ňou bolo takto zaobchádzané. Tak mi do pekla vysvetli, čo také vám urobil, že ho s Tylerom tak nenávidíte!" teraz som pre zmenu kričal ja. Veľmi dobre som vedel, čo sa stalo, pretože mi to Niall povedal, ale zaujímalo ma ako to vidí Tyler. Mason nepovedal nič, hodil na stôl bankovku, schmatol ma za tričko a vyvliekol von z budovy.

„Tak pre ujasnenie, Tyler mi všetko prezradil, to ako sa obaja zaľúbili do rovnakej osoby, ktorou si bol ty! To ako sa s Niallom dohodli, že nebude nikoho, lebo sa nechceli pohádať, to ako ho ničilo to, že sa Niall nedokázal zmieriť s tým, že sa začal schádzať s tebou aj s tvojimi kamarátmi, to, že si ho odmietol a on to nemohol nikomu povedať, pretože by ho Niall znenávidel a tak potom skončil v drogách a ja som ho z toho musel dostávať!"

„Pozri sa Mason, chápem, že bolo pre nich ťažké, keď mali obaja radi tú istú osobu, ale to, že sa Tyler bál povedať to Niallovi a on to tak zistil z druhej ruky, nie je naša vec! Ani to, že sa potom pohádali a Niall ho poslal do riti, pretože ja by som na jeho mieste spravil úplne to isté! Ak by môj najlepší kamarát zatajoval to, že sa s ním schádza pretože bol tak posadnutý, že nedokázal splniť sľub, tak by som ho poslal tiež niekam, Ale to kurva neznamená, že ho teraz budem mlátiť a ubližovať mu pre takú hlúposť ako je to, že bol taký slabý a podľahol drogám! A to, že sa Tyler dostal k drogám, je jeho chyba! Mal by vedieť odolať! Niall bol tiež nešťastný a sám a nehľadal šťastie v drogách či alkohole! Je to Tylerova chyba, nie Niallova! Tak ho už prestaňte konečne obviňovať za niečo za čo nemôže!" ak by sa dalo počuli by ste ako mi práve praskli nervy. Mal som sto chutí zabiť Masona za to, že kvôli takej hlúposti pripravil niekoho skoro dva krát o život. Nechápem ako sa v ľuďoch kvôli maličkosti dokáže nahromadiť taký hnev trvajúci niekoľko rokov.

„No pretože si nezaslúži byť šťastný, ak Tyler nikdy nebol! A to dieťa tiež nie! Tyler kvôli drogám prišiel o možnosť mať deti a ničí ho to, že Niall môže a on nie!"

„Ničí to Tylera alebo teba?" zdá sa, že som touto otázkou trafil klinec po hlavičke, pretože sa jeho ústa otvorili dokorán, ale nevyšla ani hláska. Myslím, že som práve prišiel na pravý dôvod, prečo ho Mason nenávidí. „Takže ty si celé tie roky nenávidel Nialla za to, že on deti mať môže a tvoj priateľ nie? Všetka tá nenávisť nebola vlastne kvôli minulosti, ale tomu, že keď ste sa dozvedeli, že má priateľa a to znamenalo, že môže každou chvíľou otehotnieť, tak ste sa rozhodli ho radšej pripraviť o život? Čo ste to preboha za ľudia?! A Tyler vie vôbec o tom, že to robíš kvôli tomuto a nie kvôli nemu a jeho minulosti?" jeho mlčanlivosť bola znakom toho, že som mal pravdu. Celý čas mu šlo len o to, že miluje niekoho, kto mu nemôže dať deti a rodinu a potreboval si to vybiť na niekom a keďže Niall bol jediný, ktorého Tyler nemal rád, stal sa ich obeťou on. „Takže nevie" šepol som, na čo sa ku mne s varovným vztýčením prsta priblížil.

„Láskavo sa spamätaj, čo tu hovoríš!" vybehol znova na mňa, no ja som sa nad tým len uchechtol.

„A čo? Bojíš sa snáď, že niekto bude počuť ako sa sám priznáš a nahlási ťa polícii skôr než ja?!"

„Oh, to je tá najmenšia starosť, ktorá ma teraz trápi, pretože som čistý a ani ty, ani nejaký hlúpy nagelovaný chlapík v obleku mi nedokážete, že som otrávil Nialla!"

„Takže sa priznávaš?" uškrnul som sa a založil si ruky na hrudi.

„Oh, to nie, len ti vysvetľujem, že ak by boli proti mne nejaké obvinenia alebo snáď aj dôkazy, o čom pochybujem, tak poznám pár veľmi významných ľudí, ktorí ma z toho dostanú a ty a ten tvoj Niall mi budete potom môcť bozkávať nohy za to, že vás nechám žiť!"

„A teraz sa mi zasa vyhrážaš" nadvihol som obočie, za čo som si vyslúžil iba jeho úškrn.

„Ber to skôr ako také upozornenie" žmurkol. Uchechtol som sa a než stihol odísť, schmatol som ho za golier a pritlačil na najbližšiu stenu.

„Je mi jedno, čo si ty alebo ten tvoj Tyler o nás dvoch myslíte, ale ja ťa dostanem, tým si môžeš byť istý" teraz som pre zmenu žmurkol ja a nechal ho odísť. Ak si myslí, že proti nemu nič nemám, tak je na veľkom omyle. Netušil však, že som ho celý čas nahrával, a práve teraz vedie moja cesta na políciu.

***

Ahoj, takže je tu nová časť, je troška skôr keďže som včera dokončila veci na výzdobu na školskú party, ktorú organizuje náš ročník a chcem sa začať venovať SOČke, tak je tu skôr a keď budem mať čas niekedy budúci týždeň, tak pridám ďalšiu časť, ktorá je už napísana, len ju treba ešte skontrolovať.

Budem rada za vote alebo názor, čo si o tomto menšom rozuzlení myslíte.

P.S. Ospravedlňujem sa za chyby.

All the love

Kika

Film STAR/ Ziall /Book 1 ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat