☆Sixteen☆

924 77 8
                                    

Auto zastavilo pred bytovkou a ja som v rýchlosti vystúpil a tresol s dverami ako najviac som vedel. Bolo mi jasné, že ide za mnou a že bude po mne kričať, ale nepotrebujem aby vyrobil ďalšiu scénu na verejnosti. Stačila tá v reštaurácii. Kto vie čo si o nás ľudia pomyslia!

Naštvane som hodil tašku a oprel sa o linku v kuchyni. Počul som kroky, no neotočil som sa.

„To k tomu akože nič nepovieš?!" zavrčal. Uchechtol som sa a otočil sa hľadiac do jeho očí.

„A čo ti mám povedať?! Že ďakujem?! A za čo?! Že si vtrhol do reštaurácii plnej ľudí a začal kričať na Smitha?! Ó tak to ti veľmi pekne ďakujem!" vybuchol som. Nevnímal som slzy, ktoré mi tiekli po tvári. Sprosté hormóny! Niekedy je až neuveriteľné, že sa dokážem rozrevať ako ženská kvôli takejto hlúposti.

„Ty sa ho vážne teraz zastávaš?!" neveriacky na mňa hľadel.

„Nie! Bože! Ale nemusel si tam vytvoriť takúto scénu!" rozhodil som rukami. On sa zasmial a podišiel bližšie.

„Toto ťa žerie?! On si na teba robil kurva nároky akoby si bol nejaká štetka, ktorá spí za peniaze! Toto som mu mal dovoliť?! Mal som mu dovoliť, aby sa ťa dotýkal, aby ti dával takéto návrhy?! Uvedom sa Niall! On sa ťa snažil nalákať do postele s prísľubom povýšenia, ale vieš čo je na tom všetkom komické?! Nič také by sa nestalo! On využíva ľudí a sľubuje im modré z neba, len aby mu vliezli do postele a ako náhle sa tak stane, odhodí ich ako handry a oni dajú výpoveď len aby nemuseli každý deň stretávať jeho nechutný ksicht! Je to zasraný bastard, ktorý chce len jedno!"

„Vážne?! Tak prečo by mi dával papiere, aby som mu pomohol s novým filmom?! Prečo by za mňa platil večeru?! Prečo by to všetko robil ak by mi naozaj nechcel pomôcť?!" namietol som, na čo on len pokrútil hlavou.

„Ty vážne veríš tomu, že on je svätec a pomáha chudákom, ktorí si myslia, že ak mu dajú to čo chce, tak z nich urobí bohvie aké hviezdičky či slávnych režisérov?!" nazval ma práve teraz chudákom?!

„Tým chceš povedať, že ja som chudák?!" utrel som si slzy do rukávu.

„Bože! Ja som to myslel všeobecne! Nemôžeš všetko brať doslovne! Nebuď detinský!" pokrútil hlavou a ja som neveril vlastným ušiam.

„Tak detinský, hej? Vieš čo, daj mi pokoj a vypadni z môjho bytu!" ukázal som rukou k dverám, no on sa ani len nepohol.

„Nikam nejdem! Čakám na vysvetlenie!" prekrížil si ruky na hrudi a nadvihol obočie.

„Aké vysvetlenie?!" zavrčal som.

„No napríklad prečo si mi klamal, že ideš s Louisom kupovať nejaký darček a prečo si šiel s tým idiotom na večeru a dokonca sám!"

„A čo si ty moja mama, že ma takto spovedáš?!" tento krát som si prekrížil ruky na hrudi ja a obišiel som ho. Jeho ruka ma zastavila, čo spôsobilo, že som sa na neho naštvane otočil a vytrhol sa mu. Chcel som odísť, aj keď to bol môj byt, ale lepšie než tu ostať s týmto idiotom. Áno som zbabelec, keď utekám od problémov, ale nenávidím krik a hádky.

Ani som nestihol otvoriť dvere, pretože som bol otočený a natlačený na ne.

„Som kurva tvoj priateľ a neznesiem čo i len pomyslenie na to, že si na teba nejaký sprostý starý zbohatlík kladie nejaké nechutné nároky! Si môj a prisahám, že nedopustím, aby sa ti niečo stalo! Bojím sa o teba! Tak to už do pekla pochop!" iba som na neho pozeral a nič som nepovedal.

„Ja to chápem, ale nemusel si tak vyvádzať!" vypľul som zo seba.

„Nie?! To by si sa radšej nechal šukať od toho debila?!" odstúpil odo mňa.

„A čo ak hej?!" založil som si ruky na hrudi a oprel sa o dvere.

„Takže ty by si vážne dovolil, aby si ťa privlastnil, len za to, aby z teba spravil nejakého sprostého režiséra?!" neveriacky pokrútil hlavou. Po jeho slovách som si uvedomil, čo za hlúposť som teraz vypustil z úst. Samozrejme, že pre splnenie svojho sna urobím čokoľvek, ale aby som sa znížil až na takúto úroveň?

„Jasné, že nie! Nie som kurva!" vyštekol som. „Ale mal si to nechať na mňa a nepliesť sa do toho!"

„Ty si neuveriteľný! Tak ja kvôli tebe riskujem, že ma chytia policajti a vysolia mi mastnú pokutu, len aby som sa k tebe dostal čo najrýchlejšie a zabránil mu tak v akomkoľvek počínaní a ty mi ešte povieš aby som sa do toho nestaral! Neuveriteľné!" pokrútil hlavou, otočil sa a kráčal niekam do bytu. Ja som tam len stál a chvíľu zízal na jeho chrbát, ktorý zmizol v obývačke. Pomalými krokmi som došiel k nemu. Opieral sa o operadlo pohovky a jednou rukou si zakrýval oči. Nevedel som čo robiť, a tak som ho jemne pohladil po chrbte.

„Prepáč...ja...ja som len bol nahnevaný za to v reštaurácii" šepol som. Otočil sa na mňa a povzdychol si.

„Ty nechápeš, že som pre teba ochotný spraviť čokoľvek?"

„Prepáč, ja...ja som...som hlupák, že som tak vyvádzal" sklopil som zrak. Chytil moju bradu a podvihol ju. Sledoval som jeho krásne karamelové oči a nedokázal sa od nich odtrhnúť.

„Už nikdy nehovor, že si hlupák a nikdy nepochybuj o mojej láske k tebe, dobre?" prikývol som. „Som pre teba ochotný zájsť aj na koniec sveta, len aby som uvidel tie iskričky v tvojich krásnych očkách" na mojej tvári sa objavil rumenec a iba som sa usmial. Jeho ruka sa ocitla na mojej tvári pri čom ma nežne hladil. Toto bol môj Zayn. Ten do ktorého som sa tak bezhlavo zamiloval a ktorý mi ukradol srdce. „Si moje všetko Ni, ľúbim ťa" povedal a mne sa na pár minút zastavilo srdce. Neveril som, že to vyslovil. Iste, nie je to akoby mi povedal, že ma miluje, pretože nie sme spolu tak dlho, aby mi to mohol povedať, ale aj tak to pre mňa znamená veľa. Na tvári sa mi objavil úsmev a svoje ruky som obmotal okolo jeho krku.

„Tiež ťa ľúbim ty môj žiarlivec" uchechtol sa a za boky si ma pritiahol bližšie. Neváhal som ani sekundu a pritisol som svoje pery na tie jeho.

***

Ahooooj, máte dielik skôr, pretože som práve dnes písala ďalší a keďže som veľmi lenivý človek a nechce sa mi zapínať ntb keď na ňom nepotrebujem niečo robiť, tak som vám to postla už dnes :D

Sooo dúfam, že sa vám časť páčila a budem rada za koment či hviezdičku, ou a dúfam, že ste mali pekný prvý týždeň, pretože nám to od pondelka už začína :/

Prajem vám zajtra pekný deň a pekný víkend :)

P.S. Ospravedlňujem sa za chyby.

All the love

Kristin

Film STAR/ Ziall /Book 1 ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat