☆Twenty☆

922 78 6
                                    

Zayn

„Celé tie roky sa chovám ako keby sa nič nestalo, ale ja už nevládzem predstierať, že som ten bezstarostný malý chlapec! Nechcem to už! Jediné, čo som kedy chcel bola láska, ale láska bez dôvery je ako telo bez duše!" jeho slová ma tak boleli, pretože mal pravdu. Vo všetkom. V tom, že som hajzel, v tom, že nemám právo mu neveriť, no asi najviac ma zaboleli jeho posledné slová. Ak som sa predtým choval ako idiot, teraz som sa choval desať krát horšie. On len chcel, aby ho mal niekto rád a ja som ho tým, že som ho obvinil iba usvedčil v tom, čo si myslel. Bože, prečo sa musím chovať tak žiarlivo! Veď sme si sľúbili, že si budeme veriť a ja som svojimi pochybnosťami o tom či to myslí vážne znova všetko pokazil.

„Niall!" zakričal Louis, no než som sa stihol spamätať vchodové dvere sa zabuchli a všetci traja zízali na mňa. Nechápavo som na nich hľadel, no po Louisových lícach tiekli slzy a to ma znepokojilo.

„Ty si taký debil Zayn!" zavrčal Harry a pritiahol si bruneta do náruče.

„Čo?" chvíľu mi trvalo než som si uvedomil, že hovoria o tom čo sa teraz stalo.

„Bože Malik, zamysli sa trocha pred tým než konáš! Niall mal vo všetkom pravdu. Mal si mu veriť, keď ti vravel o tom, že medzi ním a Theom nič nebolo. Aj keď je alfa, viem, že by mu nič neurobil. Poznám ho, je to dobrý chlapec a keď ti aj on a aj Niall povedali, že sa nič nestalo, tak sa nestalo" hovoril Harry a ja som iba prikývol. Mal by som so svojou žiarlivosťou niečo robiť.

„Harry má pravdu. Síce som sa trocha nechal uniesť, ale nikdy by som žiadnu omegu nedonútil k niečomu, čo by nechcela. Nie som zvrhlý hajzel. A Niall sa ma bál, videl som to v jeho očiach, len čo som sa k nemu priblížil" prehovoril ten chlapec, ktorého meno som si nezapamätal a ja som na neho pozrel.

„Asi máte pravdu" povzdychol som si a pozrel som na Harryho, ktorý prikývol.

„Nabudúce na neho nekrič bez toho, aby si to mal overené, ale sa s ním o tom najprv porozprávaj a potom konaj. Vieš, že omegy sú hrozne citlivé a znášajú to horšie ako my alebo bety. Mal by si za ním potom zájsť a porozprávať sa o všetkom. Musíte si to vyriešiť, lebo obviňovaním sa si to len budete zhoršovať. Ver mi" hlavou mykol k vzlykajúcemu chlapcovi, ktorého držal v náruči a tíšil. Pochopil som, že tým myslel Louisa a že si niečo podobné zažili. Znova som prikývol a nahlas si povzdychol.

„Ale on sa so mnou nebude chcieť rozprávať" smutne som pozrel na Harryho.

„A ty sa mu divíš?!" zakričal Louis a naštvane sa pozrel na mňa. „Keby mi toto Harry povedal, tak by som ho poslal do riti a nikdy by som ho už nechcel vidieť! Obviniť niekoho, že je štetka bez toho, aby na to mal nejaký dôkaz je to najhoršie čo môžeš urobiť a hlavne Niallovi. Je strašne citlivý, oveľa viac ako som ja, ale to si si asi ani nevšimol, že?" jeho pohľad mi nebol vôbec príjemný, ale áno, som debil! Mal by som sa premenovať na Zayn Žiarlivý Debil Malik. „On to nemal ani v detstve ľahké a teraz keď mal teba si myslel, že si konečne našiel niekoho, kto ho ľúbi a že bude šťastný, ale neveril si mu a to ho bolí. Vieš, nedôvera bolí!"

„Ja viem Louis. Zachoval som sa ako kretén a ľutujem to, no nezmením to" smutne som sa na neho pousmial. Louis sa na mňa zamračil, a potom zakričal a rukou si zakryl ústa.

„Čo sa deje Boo?" nežne k nemu prehovoril Harry, dlaňami chytil jeho tvár a pozeral mu do očí.

„N-Niall! O-On je niekde vonku! Bože, čo ak sa mu niečo stane! veď sa už stmieva a vonku prší a v taký čas to pre neho nie je vôbec bezpečné, najmä ak je sám!" toto mi úplne stačilo k tomu, aby som sa rozbehol, schmatol kľúče a v rýchlosti treskol s dverami.

Nemám tušenia kam idem a ani kam šiel Niall. Ale musím ho nájsť. Neodpustím si ak sa mu niečo stane. Všetko čo sa stalo je moja vina a ja môžem za to, že je teraz niekde úplne sám. Veď on je taký bezbranný a proti nejakým sprostým idiotom, čo sa tu potulujú nemá šancu. Bože, čo som to dopustil! Kráčal som v daždi nejakým opusteným parkom neďaleko ich bytu. Moje slzy sa miešali s kvapkami dažďa, pretože som si uvedomil, že ak ho nenájdem, môže sa stať, že ho už nikdy neuvidím a že sa mu niečo mohlo stať. Ja sám by som sa bál chodiť večer po meste.

Niall

Ja ho nenávidím! Nenávidím! Už ho nikdy v živote nechcem vidieť! Ja som mu veril, nikdy som mu v ničom neklamal a on si myslí, žeby som sa vyspal s prvým, ktorý by mi navrhol peniaze alebo dobre platenú prácu! To je taký idiot! Čo som komu urobil, že som si musel zažiť ďalšie sklamanie?! Síce sa hovorí, že život sú samé sklamania, ale dúfal som, že je Zayn iný. No nie vždy je to tak ako si myslíme a ako chceme aby to bolo.

„Zatúlal si sa?" ozval sa za mnou hlas. Nebudem klamať ak poviem, že som si práve cvrkol do gatí. Ten hlas som až priveľmi dobre poznal a bál som sa. Veľmi som sa bál. Vedel som, že nemám šancu ak budem chcieť utiecť, tak som sa pomaly otočil a predo mnou sa objavila mne dobre známa tvár.

 Vedel som, že nemám šancu ak budem chcieť utiecť, tak som sa pomaly otočil a predo mnou sa objavila mne dobre známa tvár

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Tyler" šepol som a pozrel mu do očí. Videl som v ňom stále toho malého chlapca, ktorý chodil za mnou a hrávali sme sa spolu, ale ani vo sne by ma nenapadlo, že z neho bude taký hajzel a že bude drogovať.

„Ahoj Niall. Môjho priateľa už určite poznáš" znova sa uškrnul a ja som sa pozrel na chlapca stojaceho vedľa neho s rukou okolo Tylerových pliec.

 Môjho priateľa už určite poznáš" znova sa uškrnul a ja som sa pozrel na chlapca stojaceho vedľa neho  s rukou okolo Tylerových pliec

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Čauko Niall. Čo ťa privádza do takýchto miest?" jeho kamenná tvár ma desila, pretože veľmi dobre viem, čo ma teraz čaká a to, že sa tvári akoby sa nič nestalo môj strach zvyšuje. Mason je drogový díler a najobávanejšia alfa, čo som sa dopočul, no ani vo sne by ma nenapadlo, že práve v tomto meste ho stretnem a už vôbec by ma nenapadlo, že tu stretnem Tylera.

„J-Ja s-som..."

„Zablúdil?" uškrnul sa Mason a podišiel ku mne. Snažil som sa pred ním cúvať, ale cestu mi zarazili jeho ďalší dvaja kumpáni. Moje srdce bilo a želal som si, aby sa tu niekde objavil Zayn a zachránil ma. Ale o tom som mohol len snívať.

„J-ja...p-prosím..."

„O čo prosíš? Aby sme ťa nechali na pokoji? Tak to sa mýliš! Môjmu Tylerovi si v minulosti ublížil a to, že si si myslel, že újdeš a že si ťa nenájdeme, tak to si sa poriadne zmýlil! Na moje zlatíčko si nikto nebude dovoľovať a ja ti teraz ukážem, ako trestám ľudí, ktorí si dovolia až príliš!" na jeho tvári sa objavil široký úsmev, keď mi uštedril prvú ranu do brucha. Pohľadom som vyhľadal Tylera, ale ten to iba sledoval a bezstarostne si vychutnával cigaretu. Tento krát mi na tvári pristála silná facka, a potom ďalšia. Po piatej rane do brucha som prestal počítať a myslel som na Zayna, jeho krásny úsmev a nádherné karamelové oči.

***

Ospravedlňujem sa za chyby.

Film STAR/ Ziall /Book 1 ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat