ÖZÜR DİLEMİYORUZ!

7.3K 494 161
                                    

AcimasizElestiriler adlı kullanıcıdan özür dilemiyoruz.Kitabı bir eleştiri kitabıdır,fakat kendileri eleştiriyi saptayarak eleştirdiği kitaplara, yazarlarına hakaret etmiştir.Eleştiri yapma hakkında özgürdür,ama o hakaret etmiştir.

Kendisinden tekrar özür dilemiyorum.Zaten asıl eleştirmen,eleştiri yapacağı kitabı baştan sona okur ve öyle eleştiri.Öyle birinci bölümü okuyarak eleştiri yapılmaz.Eleştiriyi birkaç kez dikkatle okuduğumda,eleştirinin sadece birinci bölüme yönelik olduğunu gördüm.

Kitabında yaptığı eleştirilerin hiç birini kabul etmiyorum ve o şahıstan özür dilemiyorum.Ben özür dileyecek bir şey yapmadım,o bana hakaret etti eleştirisinde.

Bana ister dönek deyin,ister korkak!Evet,kabul ediyorum korkarak özür bölümü yayınladığımı.Ama o şahıs beni tehdit etti,numaramı bulmuş ve fotoğrafımı eline geçirmiş.Eğer özür dilemezsem,numaramı yayacakmış.Çok güzel fotoşop yaparmış falan.Eğer onun tarafında benim aleyhime bir şey görürseniz,bilin ki hiçbir şeyden haberim yok ve tehdit altındayım.

Numaramı tüm dünyaya yaysın.Yada aklında ne varsa,benimle ilgili ne plan yapıyorsa yapsın.Umrumda değil,artık korkmuyorum!Her ne kadar ilk tehtit edildiğim an çok korksamda,on dokuz kişinin hakkına girmek istemesemde,şuan korkmuyorum!Çünkü ben sadece Rabbimden korkarım!

Yaptığı eleştiriyi Kolejdeki Feraceli'nin WhatsApp grubunda paylaştım ve gruptan biri,sağolsun(!) bu şahsa yazışmalarımızı iletmiş.O kişi şuan bu bölümü,bu satırları okuyordur muhtemelen.HAKKIM HELAL DEĞİL,SONUNA KADAR HARAM!O on dokuz kişinin numarasını eleştirmene verip on dokuz kişiyi tehdit altına sokmak çok büyük hak ve vebaldir!Numaralarımızı eleştirmene veren şahıs,sadece on dokuz kişinin değil,tüm Kolejdeki Feraceli okurlarının hakkına girdi.

Bu toprağın üstü varsa altı da var!

Hakkımı helal etmiyorum ve onu vicdanıyla baş başa bırakıyorum.Rezil olmamak için,bu dünyadan temiz bir şekilde göçmek için Rabbime gece gündüz dua ediyorum ve bana bu zulmü yaşatanlara hiçbir şey demiyorum.

Elbette çok üzüldüm.Ama insan her zaman mutlu olamaz değil mi?Sonuçta imtihan dünyası.Eleştirmen ile tüm ilişkilerimi bitiriyorum ve bu eleştiri olayını burada noktalıyorum.

Kitabı istediği gibi eleştirsin,ben kendimi ve niyetimi biliyorum ve Rabbime sığınıyorum.Sizler de eleştirmenin kitabına yorum yaparak ona prim vermeyin ve hiçbir şekilde mesaj atmayın sevgili okuyucularım.

Çünkü onun amacı çok okyucusu olan kitaplardan prim yapmak.Dediğim gibi,hiçbir şekilde savunmaya geçmeyin.Sadece dua edin,benim aleyhime,bende derin yaralar bırakacak kötü şeyler yapmasın.

Bu olay burada kapanmıştır,bana ne yaparsa yapsın,ne zarar verirse versin onu umursamayacağım ve karşılık vermeyeceğim.Ama yılmadım,insanların kalbini DOSDOĞRU olmaya adaması amacım hâlâ bitmedi ve Kolejdeki Feraceli Rabbimin izniyle bitmeyecek!

Ben Rabbimin izniyle devam edeceğim çünkü elbette sorunlarım olacak ve önüme taş konulacak.Önemli olan bunları aşmam ve engellere rağmen önüme bakmam.Yalnız mıyım?Hayır!

Çünkü;

"Bana Allah yeter.''

Zümer Suresi,38

Bu üzgün ve endişeli günlerimde beni yalnız bırakmayan,desteğini hiç esirgemeyen ve bu bölümü yayınlatan dostum,sıra arkadaşım ve kardeşim sultanalyaprak a çok teşekkür ederim.Sadece aynı sırayı değil,dertlerimizi de paylaşıyormuşuz...

Bu zalimlerle dolu dünyanın ve adaletin yerini bulacağı ahiretin sahibi olan Allah'a emanet olun!

Kolejdeki Feraceli (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin