Chapter 15 🎄

94 5 0
                                    

KERSTAVOND!
Nissa
Het is kerstavond! We vieren het bij mij thuis. Liza,Kaj en Samuel. Mama en papa werken weer in het buitenland en Luca is bij zijn beste vriend.

Tussen Samuel en mij was het na de zoen wel akward. Maar ik vond het eigenlijk wel leuk. Het gaf me een vertrouwlijk gevoel. Veel beter dan bij Dylan.

Liza en ik zijn de tafel aan het dekken. De jongens komen zo. 'Het ziet er zo gezellig uit!!' Zeg Liza blij. 'Ja he.' Zeg ik. Ik loop naar de keuken om lucifer te halen. 'Heb je met Luca de kerst boom versiert?' Vraagt Liza. Ik loop de keuken uit en schudt mijn hoofdt. 'Samuel en ik.' Zeg ik zacht. Ik doe wat kaarsjes aan. 'Heeft Samuel je nou eigenlijk al gevraagd?' Vraagt ze. 'No.' Zeg ik dan zonder emotie. 'Daar moet snel verandering in komen!' Zegt Liza streng.

Ik sta voor de spiegel in mijn kamer. Ik heb een zwart jurkje met kant. Ik heb me haar gestijld. Ik heb me panty aan met me isabel marant's. Ik heb gewoon lichte make up gedaan. Ik maak een foto in de spiegel en zet het op mijn verhaal.

Ik loop naar beneden waar Liza op de bank zit. Zij had al omgekleed en der haar enzo gedaan. 'You're beautiful.' Zegt ze. 'Thanks girl, you too!' Zeg ik. Ik loop naar de keuken en schenk een glas water voor me in. Dan gaat de bel. 'Ik ga wel.' Zeg ik. Ik loop naar de deur. Ik doe de deur open. Ik zie Kaj staan in pak en met een krat bier. 'Hey Niss!' Zegt ie. Hij zet de krat neer en geeft me een kus op me wang en knuffelt me. 'Fijne kersyavond!' Zegt ie en ik laat hem naar binnen. Dan zie ik Samuel aan lopen. Ik kijk hem blij aan. Hij loopt de voortuin in en komt bij de deur staan. 'Hey love.' Zegt ie. Ik geef hem een knuffel, een stevige en lang. Hij kust mijn voorhoofdt. Ik laat hem los. Ik geef hem een kus op zijn wang. 'Wat zie je er weer beeldig uit baby.' Zegt ie. Hij maakt een gebaar dat we naar binnen moeten. Samuel slaat de deur achter hem dicht en doet zijn jas uit. 

Ik loop de woonkamer in en ik zie dat eropeens cadeau's liggen onder de kerstboom. En Kaj en Liza staan er ook naast. Ik heb zo nog gezegd dat ik geen cadeau's wil. 'Guys, maar ik heb niks voor jullie.' Zeg ik. En Samuel komt binnen lopen en gaat naast me staan en doen zijn arm om mijn heup. 'Het beste is gewoon dat we nu bij elkaar zijn!' Zegt Kaj. En hij doet een arm om Liza heen.

Samuel
'Zullen we beginnen met de cadeau's?' Vraag ik dan. Liza en Nissa knikken uitbundig. Kaj en ik gaan zitten en Liza en Nissa pakken allebei een cadeau waar hun naam op staat. Liza opent het cadeautje. Het is iets van Mac. Ik heb geen verstand van make-up. Kaj had zijn zus die kon gewoon zijn zus vragen. Ze bedankt Kaj.

Dan opent Nissa haar cadeau. Het is een klein doosje. Deze is van mij. Ze opent het doosje. Haar ogen worden groot. 'Samuel, dit is zo mooi!' Zegt ze. Ik sta op en loop naar der toe. Het is een ketting met een klein goud hartje. 'Wil je het om bij mij doen?' Vraagt ze. Ik knik. Ze draait zich om en doet haar haar omhoog ik doe het om. Dan pak ik der heupen en draai der om. Ik geef der een knuffel. 'Thanks Samuel.' Zegt ze zacht. 'No problem babe.' Zeg ik en wrijf over der rug.

Het is half 11. Liza en Kaj zijn al een tijdje weg. Nissa en ik zijn net klaar met opruimen. We hadden gegeten, 30 seconds gespeeld, cadeau's uitgepakt en gedronken.

Nissa staat bij de kerstboom met haar telefoon. Volgensmij maakt ze een filmpje. Ik loop naar der toe. Ik zet mijn handen op haar heupen.
Ik voel dat ze schrikt. Ze draai zich om. Haar lach maakt mij zo blij. Ze kijkt verlegen naar me. Mijn handen liggen nog steeds op der heupen. Ik pak der handen.

'Nissa?' Vraag ik dan. 'Ja,Samuel.' Zegt ze. Ik haal diep adem. 'Ik wil dat al heel lang doen.' Zeg ik. Nissa kijkt me niet begrijpelijk aan. ' ik vind je leuk. Al vanaf  de nacht in de club.' 
' En na die zoen van vorige week wist ik meteen dat jij de ware bent. Ik ben zo verliefd op je Niss!' Zeg ik dan. 'So, dear Nissa would you like it to be my girl friend?' Vraag ik dan. En ik heb der handen nog steeds vast. Er valt een traan bij Nissa

'Yes Ofcourse Samuel!' Zegt ze huilend. Ze knuffeld me. Ik laat haar los en doe mijn lippen op die van haar. Ze doet mee. Ik bijt op der lip, langzaam doet ze der mond open. Mijn tong glijd er langzaam in en langzaam beginnen ze rondjes te draaien. Ik trek terug en smak naar adem. ' i love u.' Zeg ik dan. 'Love u too!' Zegt ze en ze geeft me een kus.

Pretty Young Thing - Samuel Leijten fanfiction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu