Chapter 10

128 7 0
                                    

Nissa
Ik shop mijn schoenen uit als ik de voordeur dicht heb gedaan. Ik doe mijn jas uit en hang het aan de kapstok. Ik loop met mijn tas de woonkamer in en zie Luca op de bank zitten. 'Hey.' Zeg ik zacht. 'Hoi.' Zegt je zonder emotie. Luca is als gewoonlijk aan het gamen. Hij heeft vandaag fifa 17 binnen. En ja hij is de hele dag dit al aan het spelen.

Liza vond het jammer dat ik niet mee wou. Maar ze snapte het ook wel. Opeens sta ik in de roddelbladen. En volgen paparazzi's mij. Ik moet dat nog allemaal even doorheen. Ik ben er nog niet echt aan gewend.

Ik loop met een fles Cola naar boven. Ik loop naar mijn kamer en zet de box aan. Ik doe mijn ipod erop. Ik zet mijn accoustic afspeelijst aan en kleed me om in een joggings broek en een sweater. Ik doe mijn haar in een lelijke knot.

Ik laat me vallen op me bed. Ik ga onder de dekens liggen. Ik pak mijn macbook van me nacht kastje. Ik doe hem open en ga meteen naar google. Ik type in Nissa Morales. Ik krijg meteen te zien.

Nissa Morales gespot met nieuwe vriend?

Nissa wraak op Dylan.

Ik kan er echt boos om worden. Ze weten niet eens de waarheid. Samuel en ik hebben niks. En ik neem geen wraak op Dylan wat ik eigenlijk ooit wel wil doen. Maar ik ben niet zo iemand die wraak neemt.

Ik doe mijn macbook dicht en zet het weer op het nachtkastje. Ik pak mijn Iphone. Ik maak een selfie voor Instgram. Ik open Instagram en gooi er even een kleine filter erop. Ik zet erbij goodnight bubs 💋

Ik klik op delen en het duurt 10 seconde en staat online. Ik ga dan weg van Instagram en open dan snapchat. Ik heb wat snap's van Lies en Kaj. Onderkin foto's. 😂

Dan krijg ik meldingen dat mensen me foto leuk vinden. Ik hem alleen meldingen van mensen die ik volg die me foto's leuk vinden. Ik klik erop en zie dat Samuel me foto leuk vindt.

Ik staar er een minuut naar en schudt dan met me hoofdt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik staar er een minuut naar en schudt dan met me hoofdt. Ik moet eigenlijk met hem praten. Maar ik denk dat ik het niet kan. Na die zoen. Na al die roddel's van de paparazzi is ie vast al een ander aan het zoeken. Hij weet nu alles van mij. Ik dacht dat ik eindelijk een leuke jongen had ontmoet. Een nieuwe start maar nee, de paparazzi heeft het verpest.

*

Paar dagen later ..

(Sorry voor tijdsprong)

Het is vrijdag avond en ik ben bij Liza. De andere dagen van de week ging wel. Ik wou wel dat de tijd snel ging maar het ging traag. Kaj komt deze kant ook zo op. En ik heb zo'n vermoede dat ie expres Samuel mee neemt. Maar heb geen zin om te vragen aan Liza of het waar is. Want ze gaat het toch ontkennen.

De bel gaat. 'Nis, kan jij gaan ik ben op de wc.' Hoor ik Liza van boven schreeuwen. Met een zucht sta ik op. Ik loop naar de voordeur. Ik zie Kaj staan. 'Hey.' En ik geef hem een knuffel. Dan loopt Kaj langs me naar binnen. Dan draait ie om. Samuel. Ik kijk in zijn ogen. Ik trek aan me mouwen van me trui. Ik bijt op me lip. 'Hi' komt er uit zijn mond met een kleine lach. Hij lacht nooit moet ie echt vaker doen. 'Hello.' Komt er zacht uit me. 'Is everythig okay?' Vraagt ie dan. En pakt me dan bij me schouders. 'Just tired.' En ik haal me schouders op. Hij lacht even naar me en loopt dan door.

Ik loop de woonkamer in en zie dat Kaj en Samuel op de bank zitten met bier. Liza is nog steeds boven jezus wat is ze aan het doen. 'Moet je ook?' Vraagt Kaj dan. Ik schudt met me hoofdt. 'Met 1 slok met ik al dronken.' Zeg ik zonder emotie.

Ik besluit om naar boven te gaan waar Liza is. Ik loop haar kamer in. Ze is aan het bellen. Dan drukt ze weg en draait ze om ze schrikt. 'Wat deed je zolang ze zijn eral.' Zeg ik boos. 'Sorry maar kan je geheimpje houden?' Vraagt ze dan. Ik knik. 'Ik heb net een auto gekocht voor Kaj zijn verjaardag!' Zegt ze blij. 'Awhh zo lief!!' Zeg ik dan ik knuffel der. Kaj is over een paar weken jarig. Kaj mag echt blij zijn met Liza.

Ik loop naar de badkamer van Liza. Ik blijf toch het hele weekend bij Lies slapen. Ik heb geen zin om lenzen in te hebben dus doe ze uit. Ik zet dan maar me bril op. I don't care. Samuel heeft me nog nooit gezien met bril op. Liza komt de badkamer in zingend, as always. 'Hey lekkerding.' Zegt ze. Ik moet ervan lachen. 'Hey kut' zeg ik dan. 'Heb je al met Samuel gepraat. ' vraagt ze dan. Ik schud mijn hoofdt. 'Nope.' En ik borstel me haar.

Liza en ik lopen weer samen naar beneden naar de woonkamer. 'En wat hebben jullie uitgespookt?' Zegt Kaj. 'Hou je bek gewoon Kaj' zeg ik dan boos. Liza moet ervan lachen. Samuel doet net alsof hij het niet hoort en zit op zijn telefoon. Ik ga op de 1 persoons bank zitten en pak een deken. Dan zie ik uit me oog hoek dat Samuel naar me staart. Dat hij niet schrikt dat ik een bril op heb. 

We zitten al de hele avond in de woonkamer film's te kijken met popcorn en drank. Ik drink gerust water. Want ik wil niet dronken worden. Samuel heeft niks meer tegen me gezegd. We kijken elkaar af en toe aan maar niks heeft ie gezegd. Vind het best wel akward ook.

Ik sta op en loop naar de buiten en ga even zitten in de tuin met een dekentje. Liza had net een vuurtje aangemaakt dus het is lekker warm. Dan hoor ik opeens gekuch. Ik kijk naar de deur en zie Samuel daar staan. 'Mag ik naast je zitten?' Vraagt ie. Ik knik. Hij komt langzaam naast me zitten. 

'Sorry' komt er opeens uit zijn mond. Na 5 minuten stilte. 'Sorry dat ik niks had laten horen over mezelf.' Zegt ie dan. Ik sta op. 'Je kon me nu pas sorry zeggen na alles wat er is gebeurd?!?' Zeg ik boos. 'Samuel, je denk alleen maar aan jezelf.' Zeg ik dan. Samuel kijkt me raar aan. 'Je begrijpt me niet he.' Zeg ik dan. 'Nee Nis' zegt ie dan. 'Dan is het voor mij een weet en voor jou een vraag. Doei Samuel.' En ik loop boos naar binnen.

Pretty Young Thing - Samuel Leijten fanfiction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu