Chapter 4

191 9 1
                                    

Nissa
Ik schrik als ik zie van wie het is. Ik weet niet wat ik ermee moet doen. Ik praat nooit met jongens op whatsapp. Laat staan Samuel. Zal ik reageren? Hij heeft vast wat van me nodig. Typisch iets voor jongens. Dus ik kan vrij weining verwachten van hem.

Na een half uur alleen lopen staren naar me scherm en nog steeds niet geantwoord,besluit ik terug te antwoorden. Ik begin te typen.

Nissa Morales - hi

Hij begint online te komen en begint te typen.

Samuel Leijten - Do you remember me? In the Jimmy we met.

Nissa Morales- Ofcourse i do!

Samuel Leijten - Zin om morgen te lunchen?

Nissa Morales- Sure.

Samuel Leijten - 13.00 at Leidseplein?

Nissa Morales - Okay!

Samuel Leijten - See you there! X

Ik sluit whatsapp af. Ik heb dus morgen een lunch afspraak met Samuel. Ik heb dus een lunch afspraak met een jongen? Echt niks voor mij om met alleen een jongen af te spreken.

Ik begin Instagram te openen en ga naar Kaj's zijn profiel. Ik klik op een foto waar hij met Samuel en Ward staat. Ik klik op Samuel's linknaam. Ik druk op volgen en begin zijn foto's te bekijken.

1 minuut later krijg ik een melding

Samuelypl volgt je

*

Ik wordt wakker van de muziek van me broertje. "JEZUS, LUCA MOET HET ZO HARD?!" Schreeuw ik. Ik stap mijn bed uit en loop naar zijn kamer. Ik doe zijn muziek box uit. "Wtf doe je?" Zegt ie als ik de kamer weer uitloop. "Jij hoeft niet je muziek zo hard aan te hebben terwijl er nog mensen slapen in dit huis!" Zeg ik dan. "Dan moet je maar niet tot zo laat slapen zus lief." Zegt Luca dan. Ik zucht en loop naar mijn kamer.

"Ik heb nu een wedstrijd mam en pap gaan mee. Dus bye!" Zegt Luca en sluit de deur weer dicht. Het is nu 10 uur. Ik besluit Liza niet bellen of te appen over Samuel en mij. A: ik weet dat het niks gaat worden. B: Liza zou al een hele bruiloft plannen. En C: Ze zou het de hele wereld door vertellen.

Na een half uur stap ik mijn bed uit. Ik loop richting de badkamer en zet de douch aan. Ik kleed me uit en stap onder de douch. Ik breng langzaam wat shampoo in me haar en spoel het daarna er weer uit.

Na 15 minuten doe ik de kraan dicht en stap ik eronder uit. Ik droog me af. En doe mijn ondergoed aan. Ik kleed me om in een simpele blauwe jeans met gaten, en een basic witte croptop. En daaronder me zwarte isabel marant's. Ik loop maar de badkamer. En fhone mijn haar stijl. Ik doe snel wat basic make up en loop dan naar beneden. Ik zie dat er wat geld op de keuken tafel ligt. Wat lief van me ouders!

Ik denk dat ik niet wat ga eten anders kan ik tijdens de lunch niks eten. Ben best wel zenuwachtig voor straks. Ik denk dat ik heel verlegen dan doe. En niks zeg. Maar hopen dat het goed komt.

Samuel
"Julian mag ik eerder weg?" Vraag ik dan aan me baas als ik de bar schoon maak. "Waarvoor?" Vraagt ie dan. Ik zucht. "Nou uhm ik heb een date." Zeg ik dan. "Vooruit maar dan moet je morgen wel de hele dag werken." Zegt Julian dan tegen me. "Komt goed." Zeg ik dan. Ik was mijn handen af. Pak mijn jas en loop zo de coffee shop uit naar mijn auto. Ja ik werk in een coffee shop maar ik moet geld verdienen. Voor mij en mijn moeder en zusje. Anders redden we het niet. Me moeder is heel erg ziek. En me zusje heeft al geen leuk kinderjeugd.

Als ik thuiskom ren ik snel naar de badkamer. Ik kleed me uit en spring eronder. Na een paar minuten kom ik er weer uit. En ik droog me snel af. Ik loop naar mijn kleding kast en bedenk wat ik aan zou moeten doen.

Ik pak een witte blouse met een zwarte broek en daaronder gewoon Nike's. Ik kleed me snel aan. Ik doe mijn haar in een knotje en loop dan snel naar beneden. Ik pak mijn leren jas en me auto sleutel's en loop het huis uit. Ik stap mijn auto in. Ik doe de sleutel in de sleutel gat en start dan de auto.

Ik heb mijn auto echt super ver moeten parkeren omdat het echt druk is. Heb echt 10 rondjes gereden. Gelukkig is het nog geen 1 uur. Ik loop langzaam het leidseplein op. Het is aardig druk. Ik loop naar een paal waar ik tegen kan leunen.

Het is klokslag 1 uur ik kijk om mij heen. Als ik iemand uit de taxi zie uitstappen. Zie ik dat het Nissa is. Haar lang bruin haar glanst door de zon. Ik loop richting haar. Ze ziet me nog niet want ze zit op haar telefoon. Dan kijkt ze op en ziet ze me. Ze lacht verlegen naar me. Ze stopt haar telefoon in der tasje en loopt wat sneller. "Hi." En we geven elkaar een kus op de wang. "Zullen we bij george eten?" Zegt ze dan. "Sure." En ik geef der een knipoog. Ik zie dat ze nerveus is.

Als we na 5 minuten lopen er zijn doe ik de deur voor der open. "Dankje." Zegt ze zacht. Ik sluit de deur weer dicht. We gaan ergens zitten. Nissa doet haar jasje uit. En legt het netjes over haar stoel heen. Ze pakt haar telefoon uit haar tas en legt het op de tafel. Ik weet niet wat ik moet zeggen tegen der. Ze is bloed mooi.

"Ik wil Zalm met een salade graag." Zegt Nissa tegen de ober. De ober knikt en loopt dan weg. "Je bent anders dan ik had verwacht." Zegt Nissa. "Wat dacht je dan." Vraag ik. "Weet ik niet." Zegt ze verlegen en ze kijkt naar beneden. Ze bijt op haar lip. "Don't be shy babygirl!" En ik pak haar hand en geef der een knipoog.

We lopen nu richting mijn auto. We hebben er 2 uren gezeten. Ik heb haar de hele tijd alleen maar aangekeken. De hele tijd moest ze blozen. Ik vond het wel gezellig. Als we bij mijn auto staan sta ik stil. "Zal ik je een lift geven?" Vraag ik dan. "Ja graag" zegt ze dan als ze een plukje haar achter haar oor doet. Ik doe de deur voor haar open en ze stapt de auto in. Ik loop naar mijn deur en stap dan in en start de auto.

Als we aankomen bij Nissa haar huis ben ik verbaasd hoe mooi en groot huis ze heeft. "Mooi huis!" Zeg ik dan. "Thanks!" Zegt ze dan. Ik parkeer op hun oprit. "Thanks voor de rit Samuel." Zegt ze dan als ze haar riem af doet. "Geen probleem." Zeg ik dan en lach een beetje naar der. "Ik vond het gezellig!" Zeg ik dan. "Ja ik ook." Zegt ze. "Maar ik zal maar eens gaan." Zegt ze. Ze wilt uitstappen maar ik pak haar hand. Ze draait zich om. Ik trek der naar me toe en geef der een kus op der wang.

Pretty Young Thing - Samuel Leijten fanfiction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu