Chapter 2

234 9 0
                                    

Samuel
"Hoi, ik ben Samuel Leijten." Zeg ik dan. Ik bekijk der van top tot teen. "Jij bent dus een vriend van Kaj?" Vraagt ze als ze haar geld in der handen heeft. Ik knik. "Ik betaal wel." Zeg ik. Ze glimlacht lief en ik bestel 2 biertjes. Ze is echt mooi. "Dankje Samuel." Zegt ze als ze haar geld weer terug doet. De bar man geeft de 2 biertjes aan en ik geef er 1 aan haar. Ze lacht en neemt een slok. "Hoe ken je Kaj?" Vraag ik dan. "We zitten bij elkaar op school en me beste vriendin heeft met hem." Zegt ze. "Nice! Liza toch?" Vraag ik dan. Ik weet heus wel dat ze Liza heet maar wil met haar praten. "Ja"zegt ze lachend. "Hoe ken jij Kaj" vraagt ze dan. "We kennen elkaar omdat we op dezelfde bassischool zaten. Ook met Ward." ze zet haar flesje bier neer en loopt naar de dansvloer. Ik loop achter haar aan. Ze draait haar rug naar me toe en begint te dansen. Ze gaat op en neer, naar beneden en zo weer naar boven. Ze schudt met haar kont. Ik pak der bij der heupen en beweeg met haar mee. Ze draait zich op en danst heel druk met me. Ze pakt me hoofdt en onze voorhoofden zijn tegen elkaar. Maar dan worden we uitelkaar gehaald. Het is Liza. Kut het was net leuk aan het worden. "Sam,kan ik Nissa even lenen?" Vraagt ze dan. "Ja hoor." Zeg ik dan. Ik zie Nissa lachen naar mee en dan loopt ze weg met Liza. Ik zucht. Eindelijk een meisje die ik knap vindt en aan de praat raak en net lekker ging moest iemand weer ons uit elkaar halen.

Liza
"Jij en Samuel dus?" Zeg ik lachend. Ik zie dat Nissa bloost. "Nee we hebben niks." Zegt ze snel. Ze kijkt in de spiegel die echt beslagen is omdat het te warm is zelfs in de wc dus. "Je was wel lekker met hem aan het dansen hoor." En ik kijk haar aan met een vies gezicht. "Ik ben niet nuchter je weet al wat een beetje bier met me doet." Zegt ze lachend. "Awhh Little baby." Zeg ik dan. We lopen weer de zaal in gaan naar Kaj. Als we daar aankomen staat Samuel er ook.  Ik geef Kaj een knuffel omdat hij zo lekker kan knuffelen. Ik zie dat Nissa aan het praten is met Ward. "Babyy." Zegt Kaj als ie een arm om me heen gooit. Ik geef hem een kus. Als er een paar leuke liedjes komen dansen Kaj en ik samen erop. Kaj pakt me bij me heupen en danst met me mee. "I need a one dance got a hennesey in my hand." Zingt Kaj mee. Ik draai me naar hem toe en begin hem te zoenen. Hij gaat er in mee en bijt op me lip. Ik doe langzaam mijn mond open en zijn tong glijdt naar binnen. "Zo is het weer genoeg met het geklef." Schreeuwt Ward en iedereen lacht. We trekken terug en Kaj's arm is nog steeds om me heen. Als ik naar Nissa weer kijk zie ik dat ze aan het dansen is met Samuel. She's drunk. Want ze danst als een mongool.

Het is nu 4 uur in de ochtend. We lopen met ze alle de club uit. Ik heb Kaj al verteld over Samuel en Nissa. Hij vondt het schattig. Ik sta nu 1 meter van Samuel en Nissa vandaan want wil horen waar ze over aan het praten zijn. "Lijkt je het leuk om een keer wat leuks te gaan doen?" Vraagt Samuel aan der. "Ja hoor schatjee" zegt Nissa lachend. Ik loop naar ze toe. "She's drunk. Ik neem haar mee." Zeg ik dan tegen Samuel. "Wil je mijn nummer in der contacte doen en mij haar nummer geven." Vraagt Samuel snel. "Zal ik doen. Bye" zeg ik als ik met Nissa loop naar Kaj's auto.  Ik open de auto deur en zet Nissa in de stoel. Als Nissa dronken is, is ze echt een mongool. Ik stap er ook in en Kaj doet de motor aan en rijd dan weg van de club.

Pretty Young Thing - Samuel Leijten fanfiction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu