Chapter 14

104 6 0
                                    

Nissa
Nog een week en dan is het kerst. De dagen gaan echt snel het leek echt of we gisteren nog Sinterklaas hebben gevierd! Het was wel echt leuk. Ik ben nu met Samuel in de stad. Hij wou samen lunchen.

De ober komt ons eten brengen. We bedanken hem en hij loopt weg. 'Wat wil je nou voor kerst?' Vraagt Samuel. Ik schrik. 'Samm ik hoef niks van je. Verwen je kleine zusje maar gewoon met kerst!' Zeg ik en ik neem een hap van me sandwich. Samuel kijkt me boos aan. 'Maar jij verdiend ook een kerst cadeau.' Zegt ie dan. 'Geef dan iets kleins wat niet veel kost' zeg ik dan streng. 'Oke mama.' Zegt ie als een kleuter. Ik lach hem uit. Hij begint te eten en we praten verder.

Samuel en ik zijn echt nog nooit zo hecht geweest. Sinds we meer praten vertrouwen we elkaar meer nou eigenlijk ik. Ik vind het soms nog moeilijk. Maar ik ben er al bijna aan gewend.

We lopen het tentje uit en lopen de winkel straten in. Samuel heeft zijn arm om mij heen. Ik ben eigenlijk best wel blij dat ik Samuel die nacht heb ontmoet! Ik kijk hem blij aan en Samuel kijkt recht voor zich uit.

'Kom we gaan naar de Zara!' Zeg ik als we er bijna lang lopen. 'Sure' zegt Samuel. We lopen de Zara in. Ik loop weg van Samuel naar de leuke dingen die ik zie hangen. Ik zoek of me maat er is en pak het dan van het rek. 'Zie je al iets leuks?' Vraagt Samuel ik draai me om en Samuel schrikt. Hij moet erom lachen. 'Jij ook he!' Lacht ie.

We komen na 1 uur met 3 tassen uit de Zara. Samuel draagt al me tassen. Hij wou het zelf. En Samuel heeft ook alles betaald, wat ik dus niet wou. Ik wou zelf alles betalen maar Samuel was me net voor. Ik haat het als iemand dat doet. Vooral Samuel, hij moet beter zijn zusje Chloe verwennen dan mij. Zijn thuis situatie is erger dan mijne.

Ja Samuel werkt nog steeds in een coffeeshop, om geld te verdienen voor zijn mama en zijn zusje. Zelf heb ik hun nog nooit gezien maar Samuel vertelde me het laatst en ze lijken me zo lief! Dus Samuel moet mij echt niet veel geven maar zijn zusje en zijn mama. Een leuk kerst cadeau zou echt leuk zijn voor hun.

We stappen de auto in en we rijden naar mijn huis. 'Samuel je moet niet meer dingen kopen voor me.' Zeg ik boos. Hij kijkt gewoon nog steeds recht voor zich uit en doet net alsof hij mij niet heeft gehoord. Ik pak Samuel's hand en ik ga er mee spelen. 'Leijten heb je me gehoord?' Vraag ik dan streng. 'En ik hoef geen kerst cadeau!' Zeg ik. Samuel zucht. 'Oke baby' zegt ie. Ik geef hem een kus op zijn wang.

We rijden mijn straat in. Er is precies een vrij plekje voor mijn deur. Samuel parkeert. Samuel doet zijn gordel af en doet de sleutels uit. Hij wilt uitstappen. 'Wacht!' Zeg ik. Ik pak mijn telefoon en ga naar camera en maak een foto met Samuel. 'Nu mag je uitstappen.' Lach ik.

We liggen al een tijdje op me bed. Ik zit op Samuel's telefoon en maak lelijke selfie's en stuur ze naar Kaj. Samuel die staart naar me ik heb zo'n gevoel. Ik kijk naar hem en hij schrikt. 'Ben ik mooi ofso?' Lach ik. 'Always baby.' Zegt ie met een glimlach.

Ik pak snapchat erbij den richt de selfie camera naar Samuel. Samuel steelt zijn toch uit en ik maak de foto. Ik stuur hem naar Kaj, Liza en mezelf.

Ik geef Samuel's telefoon weer terug

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik geef Samuel's telefoon weer terug. Samuel doet hem in zijn broekzak. Ik ga op mijn zij liggen dat ik samuel beter kan zien. Hij zelf doet het zelfde. Samuel kijkt me in me ogen aan.1 van zijn handen gaan door me haar. Wat mij echt een fijn gevoel geeft. Ik lach naar hem.   Ik pak zijn andere hand en hij die vast

Samen met Samuel zit ik op mijn bed wat voor ons uit te staren. We hebben al een hele tijd niets tegen elkaar gezegd. Ineens draait Samuel zijn hoofd naar me toe en twijfelt. 'Niss ik wil dat al heel lang doen.' Hij pakt mijn hoofd vast en drukt zijn lippen op de mijne. Ik zoen meteen terug en niet veel later voel ik zijn tong tegen de mijne. Langzaam gaan we zo een tijdje door, totdat Samuel me op m'n rug legt. Mijn handen glijden door zijn haar naar z'n rug. Zijn handen glijden over mijn hele lichaam, terwijl we door zoenen. Als we even zo liggen, wordt er ineens op mijn deur geklopt. '' Nissa? Ben je daar? '' Ik schrik me dood. Snel grijpt Samuel naar zijn shirt, en doe ik ook mijn shirt weer naar beneden. ' Ja? ' Ik ga weer zitten en Samuel is gaan staan. Luca  komt binnen. '' Hoi. Wij gaan weg, jij blijft hier? '' Ik knik en gebaar dat hii  weg moet gaan.  Hij loopt achteruit mijn kamer weer uit en doet de deur dicht

Pretty Young Thing - Samuel Leijten fanfiction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu