Chapter 8

161 6 0
                                    

Nissa
'Samuel.' komt er alleen maar uit me. Hij kijkt me van top tot teen aan. Dan begint hij te praten. 'Hey wat doe je hier.' Zegt ie dan. 'Ik was met me broertje uiteten, maar er staat nu om de hoek 10 man paparazzi voor mij.' Vertel ik dan. 'Maar er is niks gebeurt toch?' Vraagt ie dan. Ik schud met mijn hoofdt. 'Niet dat ik weet' zeg ik dan snel. Ik ben super nerveus. Waarom moet de paparazzi opeens komen uit het niets. Samuel zet zijn handen op mijn schouders.'hey, het komt goed.' Zegt Samuel dan om me rustig te maken. 'HEY NISSA MORALES MET EEN JONGEN' zegt er opeens iemand. We kijken en zien dan allemaal camera's op ons gericht. De flitsen maken me blind. Samuel pakt mijn hand en loopt snel door de paparazzi heen. De mensen lopen achter ons aan. Ik bel ondertussen Luca waar die is. 'Ik kan jullie naar huis brengen als je wilt?' Zegt Samuel als we ze hebben afgesneden. 'Graag Samuel' zeg ik dan met een klein glimlach.

We komen aan bij de auto van Samuel. Ik stap in en doe mijn gordel om. Samuel start de auto en we halen Luca op. Luca was naar Centraal Station gelopen. Best wel een goede plek. Dan voel ik opeens een hand op me boven been. Ik kijk naar Samuel en hij kijkt recht voor zich uit op de weg.

'Hoe ben je uit het restaurantje gekomen?' Vraag ik als Luca instapt. Samuel rijdt meteen door. 'Gewoon met hoodie en zonnebril langs ze gelopen.' Zegt ie dan. 'Oke' zeg ik en draai me dan weer om. Ik kijk draai mijn hoofdt naar Samuel. Hij kijkt me ook aan en geef me een kleine glimlach.

'Thanks Samuel voor de rit' zeg ik dan. 'Geen dank.' Zegt ie dan. Ik doe mijn gordel om en kijk dan naar Samuel. 'Ik ga alvast naar binnen' en Luca stapt uit. Samuel draait zijn hoofdt naar mij om en komt dichterbij. 'Nissa?' Vraagt ie dan, en hij komt steeds dichterbij. 'Ja Samuel' zeg ik dan. 'Blijf stil en doe niks.' Zegt ie dan. Hij pakt met 1 hand mijn hoofdt en dan voel ik zijn lippen op de mijne. Zacht en volle lippen. Kussen gaat vrijsnel over naar zoenen. Dan trek ik terug. Samuel schrikt. Ik stap uit en ren naar binnen.

Ik plof op de bank met tranen in me ogen. Ik doe mijn handen in me gezicht en begint te huilen. 'Zusje?' Hoor ik dan opeens. Ik kijk op en zie dat Luca voor mijn neus staat. 'Wat is er?' Zegt ie dan. Ik veeg mijn tranen af. 'Heeft Samuel je pijn gedaan?' Vraagt ie. Ik schudt met mijn hoofdt. 'Ik voel me veilig bij Samuel' komt er langzaam uit me mond. 'Maar waarom huil je dan?' Vraagt Luca als ie naast me is komen zitten. 'Ik ben bang voor de dingen die ik met Dylan heb meegemaakt' vertel ik dan. 'En ik ben veelste jong voor hem.' Zeg ik dan.
'Leeftijd is maar een getal.' Zegt Luca zacht. Ik haal me schouders op. 'Ga naar boven, trek een joggings broek aan en een sweater en ga in bed liggen.' Vertelt Luca mij. 'Thanks Luc' en ik geef hem een kus op zijn voorhoofdt.

Ik lig al 2 uren in bed. Denkend aan Samuel. Liza heeft me echt al 100 keer gebeld. Samuel heeft niks gestuurt. Ik voel me echt rot. Ik ging gewoon weg en zei niks meer. Wtf is mijn probleem. Ik moet eigenlijk alles aan Liza vertellen. Maar het is nu al 10 uur. En ik denk dat ze bij Kaj is want ik zag net de snap van Kaj dat ie op de bank zat. Met een kop thee en op de tv The Vampire Diaries. En Alleen Liza en ik kijken dat. No way dat Kaj dat in zijn eentje kijk. Ik wil ze niet storen. Samuel stoort hun altijd en als ik dat doe worden ze sowieso boos. Maar waarom belde ze me zovaak?¿

Er wordt op de deur geklopt. De deur gaat open. Ik kijk naar wie er staat. Het is mijn mama. 'Hey prinsesje van me' zegt ze zacht. Ze komt op mijn bed zitten. Ze gaat naast me liggen. Ik ga in der armen liggen. 'Ik hoorde dat je liefdes verdriet had?' Vertelt ze me. Ik begin langzaam te huilen. 'Awh schatje niet huilen' zegt ze. Ze kust me op me hoofdt. 'Ik vind hem denk ik leuk, maar alles wat er na Dylan is gebeurt vind ik het moeilijk om van iemand te houden en te vertrouwen.' Snik ik. 'Laat Samuel hier een keer eten. Dan kunnen papa en ik hem beoordelen.' Zegt Mama dan. 'Maar Mam ik ben ook nog jonger dan hem. Hij is 4 jaar ouder.' Zeg ik dan. 'Leeftijd is maar een getal.' Zegt ze.

Samuel
' Blijf stil en doe niks.' Zegt ik dan. Ik pak haar met 1 hand op haar hoofdt en dan zet ik mijn lippen op die van haar. Zacht en volle lippen. Kussen gaat vrijsnel over naar zoenen. Dan trek ze terug. Ik schrik . Ze stapt uit en ren naar binnen.

Heb ik wat verkeerds gedaan? Vind ik eindelijk een meisje leuk rent ze weg. Ik zucht. Ik start de auto en rij de straat uit van Nissa. Ik voel der lippen nog tegen me de mijne. Ik wou dit al echt super lang doen. En dan rent ze weg.

Misschien moet ik wel met Liza gaan praten over Nissa. Ze kan me dingen vertellen wat ik nog niet weet van Nissa. Ik besluit als ik thuis ben Liza te gaan appen.

Ik doe de voordeur open. En Chloe komt de gang in gelopen. 'Sammm' zegt ze. Ik til der op en geef der een kus op der voorhoofdt. 'Hey kleine' zeg ik dan. 'Ik ben niet klein hoor' zegt ze boos. Ik loop naar de woonkamer en zet Chloe weer op de grond. Mama ligt op de bank tv te kijken. 'Hey Mam' zeg ik droog. 'Hoi' zegt ze zonder emotie. 'Ik brenh Chloe wel naar bed' en ik pak Chloe der hand.

Als ik na een half uur in me eigen bed lig. Besluit ik Liza te gaan appen.

S- hi Liza ;)

Ze begint Online te komen en begint te typen

L- hey Samuel
L- is er wat met Nissa?

S- je kan me gedachten gewoon lezen 😂

L- ik ken je wel hoor
L- maar whats upp met Nissa?

S- nou, ik kwam der vandaag tegen. En toen bracht ik der naar huis. En toen zoende ik haar. Maar ze trok terug en rende de auto uit.
S- heb ik wat verkeerds gedaan?

L- omg
L- ze is bang. Bang om weer verliefdt te worden. Alles wat ze met Dylan heeft meegemaakt kan ze niet zomaar vergeten.
L- Ik denk dat je het rustig aan moet doen. Ze vindt jou ook leuk. Maar ze is bang

S- ohh
S- thanks :))
S- maar ik wil dat ze de mijne wordt.

L- vecht voor der.

Pretty Young Thing - Samuel Leijten fanfiction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu