Chapter 1

304 11 1
                                    

Nissa
"Ooit moet je toch van iemand houden?" Liza kijkt me dan bezorgd aan. "Lies, je weet dat ik gewoon niet verliefdt wilt zijn. Verliefdt zijn doet pijn. Die gene moet mij verdienen. En moet het waard zijn." Zeg ik tegen der. "Denk niet aan mij denk aan jou relatie met Kaj!" Zeg ik blij tegen der. "Thanks babe.Kom gezellig mee vanavond! Maybe vind je 1 van zijn vrienden wel leuk." Zegt Liza met een grijnz op der gezicht. Ik moet ervan lachen. "Ik ben geen slet die naar jongens zoekt." Ik ga stuk, ik vind mezelf grappig. "Ik ga gelijk hebben Niss. Ik ken jou langer dan vandaag." Zegt Liza en ze staat op, ze loopt naar de spiegel. "Je gaat wel mee anders sleur ik je gewoon mee." Zegt ze lachend als ze de stijltang pakt en in de stopcontact doet. "Ik ga mee." Zeg ik dan. Ik ga wel vaak uit maar, nog nooit echt met andere mensen. Lies en ik gaan gewoon met een vriendengroep wat echt altijd leuk en spannend afloopt. Ik loop naar mijn kleding kast toe en haal er een jurkje uit met een open rug en daaronder doe ik me vans gewoon aan. Girly maar ook stoer. Liza doet als gewoonlijk veelste hoge hakken aan. Wedden dat ze gaat zeuren dat ze pijn krijgt.

"Lies! Kaj staat al voor de deur." Ik loop alvast naar buiten en stap in bij Kaj. Ik ga naast hem zitten jammer voor Liza. Ik groet hem en doe mijn riem vast. "Waar is Liza mee bezig jezus." Lacht Kaj. "Make up bijwerken." Lach ik. Na 5 minuten stapt Liza eindelijk in de auto en rijden we naar de Jimmy. Liza is boos dat ik naast Kaj zit.

Als we bij de club zijn lopen we langs de rij achter Kaj aan. Liza heeft de hand van Kaj vast. Kaj praat wat met de beveiliger en hij laat ons binnen. Als we binnen zijn is het al aardig druk. Ik pak Liza haar hand anders ben ik der kwijt. "Jezus het is warm." Schreeuw ik door de muziek heen. "Jij hebt het altijd warm." Zeurt Kaj. Als we bij een tafeltje aan komen begroet Kaj al die mensen. Oke dit zijn zijn vrienden. Liza en ik hebben elkaars handen vast. Best friends. "Zit mijn make up nog goed?" Vraagt Liza dan. "Ja niet zo zeuren. " en ik lach der uit. Ik stel me voor aan iedereen. Liza kent ze al dus ik vind het best wel akward. Ik ken alleen haar neef Ward die er is. "Waar is Leijten?" Vraagt Kaj dan opeens. "Hij zou naar de wc gaan." Zei Ward. Als er wat leuke muziek komt beginnen Liza en ik te dansen als gekke. We worden raar aangekeken but we don't care. Kaj is achter Liza gestaan en ze staan leuk te dansen. Ik belsuit even een drankje te halen. Aangezien ik het warm heb en een droge keel heb van het mee zingen. Typisch mij. Het is ook zo tering warm hier.
Als ik bij de bar aan kom zie ik dat er een krukje vrij is ik ga der snel op zitten. Ik pak wat geld uit me tasje. Als ik naast me kijk zie ik opeens een jongen zitten. Hij draait zich naar me toe en van schrik kijk ik snel weg. "Nissa toch?" Vraagt ie opeens. Ik knik. "Hoi, ik ben Samuel Leijten."

Pretty Young Thing - Samuel Leijten fanfiction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu