9

430 15 2
                                    

Po chvíli jsem se probudila v Derekově náruči.. "jsi vzhůru" řekl štastně a pustil mě. Cejtila jsem se nějak divně..Potom jsem zas začala zvracet krev.. "co se mi to děje" koukla jsem se na Dereka.. "já nevím"odpoveděl. Vzal mě zase do náruče a nesl mě k jeho autu.

Když jsme přišli k němu dal mě na postel.. "Vážně mi není nějak dobře píchnul mi to co jsem mu chtěla píchnout hrozně to bolí Dereku" řekla jsem mu a on mě chytnul za ruku a najednou mu po ní šli takové černé žíli. "co to je" řekla jsem mírně vyděšeně... "neboj už to nebude bolet jen mi věř" a tou druhou rukou mě pohladil po tváři.. Pak jsem usla.

Derek pov's:

Nemohl jsem přestat myslet na to co když jí to fakt zabije co udělám nebo co mám dělat teď? Rozhodl jsem se že spát nebudu kdyby náhodou asi ve 2 ráno se najednou škubnutím probrala..

"Dereku" byla zmatená.. "jsem tady" uklidnil jsem jí... "myslím že to nevypadá dobře-"chtěla pokračovat ale přerušil jsem jí.. "ne to neřikej zvládnem to" přiblížil jsem se blíž.. "miluju Tě" a políbil jsem jí.

Derek and Katherine - Kill meWhere stories live. Discover now