3

748 27 0
                                    

Když jsem znovu otevřela oči viděla jsem ho stát zády ke mě

"baví Tě to co?" řekla jsem . Otočil se ke mě a pousmál se.

"Docela mě baví to jak si hrajem"řekl a odemknul mi pouta.

"Jseš fakt sexy bastard"přešla jsem k němu. "možná kdybych Tě nemusela zabít klapalo by nám to"pokračovala jsem. Jen se na mě díval. Tak jsem utekla , no co musím si dát pauzu tohle mučení mě popravdě vyčerpáná. Škoda že nenarazil na moji dvojnici Elenu a nezabil jí. To by byla sranda zasmála jsem se. Lehla jsem si do postele a usnula.

Derek pov's:

opravdu jí nedokážu zabít. Co to semnou je že by se mi fakt zaryla nějak pod kůži. Musim napsat Scottovi. Za 20minut byl u mě.

"myslíš že jí dokážeš zabít" zeptal se Scott. Přemýšlel jsem ale sám sem si nedokázal odpověď.

..

Uběhli už dva dny od toho co jsem jí naposled viděl. Je to neuvěřitelný ale celkem mi chybí. nenene. zase melu kraviny.Musim se jet projet třeba jí ve městě potkám projížděl jsem městem když v tom jsem jí uviděl tak jsem zastavil.

Katherine pov's:

Když jsem se probrala byl už druhej den k večeru pani spala jsem dlouho. Tak jsem se najedla (jasně že krví) jsem si četla knížku,najednou jsem našla něco o Halových.Derek Hale jediný přežil při požaru. Cože DEREK ? Četla jsem dál. až mi do očí začalo svítit slunce. To už je ráno ? jsem se do toho nějak začetla. Rozhodla jsem že si zajdu do kafe a pak se půjdu projít. Po kafi jsem přemýšlela kam půjdu , jestli do parku nebo k lesu. Rozhodla jsem se jít do lesa je to dál ale aspoň si pročistim hlavu. V půlce cesty uvidím černé camaro,nějak se do něj zakoukám až mi dojde kdo v tom sedí Derek. Kouká na mě a on na mě. Chtěl sis hrát tak si budeme hrát kývla jsem směrem k začatku lesu aby šel za mnou a šel. Když jsem tam došla otočila jsem se na něj.

"Chyběl si mi"řekla jsem a viděla jak se mu roztahujou koutku do úsměvu.

"Chyběl si mi"řekla jsem a viděla jak se mu roztahujou koutku do úsměvu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Přešla jsem k němu a usmála se. Chudák nevěděl co ho čeká. Ze zadní kapsy jsem vytáhla nožík a zabodla mu ho do břicha. A utíkala dál do lesa doběhla jsem k nějakému starému baráku a vešla dovnitř. Vážně jsem to udělala ? opakovala jsem si stála kroutila jsem hlavou a snažila se nemyslet na to co když ho to zabilo. Vyvrátilo mě to když skočil do místnosti bez trička a srazil mě k zemi a chytil mě pod krkem.

"Kotě tohle bylo podlý" zavrčel mi do obličeje. Odkopla jsem ho od sebe a šáhla jsem po klacku co ležel na zemi a vrazila mu ho do zad. On zavyl . A mě došlo že ho nedokážu zabít rychle jsem o z něho vytáhla a klekla k němu.

"promiň tohle nedokážu" řekla jsem a chtěla odejít.

"ošetříš mě to když už si mě zranila" zastavil mě jeho hlas. Souhlasila jsem a on mi nadiktoval adresu kde bydlí. Když jsme přišli. sedli jsme si a jen se na sebe dívali. Bála jsem se o něj co když se neuzdraví.

"uzdravím se za chvíli jen to chce čas" odpověl mi na mojí myšlenku.

A dál jsem jsme se na sebe jen dívali.

Najednou ke mě rychle přišel a políbil mě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Najednou ke mě rychle přišel a políbil mě. Bylo v tom tolik něhy ,pak naše polibky začali bejt čím dál vášnivější.

Přesunul ruce z mé tváře na boky a hodil mě na postel a líbal mě na krku a hladil mě po stehnech

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Přesunul ruce z mé tváře na boky a hodil mě na postel a líbal mě na krku a hladil mě po stehnech. Bože pomyslela jsem si je tak skvělý.

"ach tak tohle neźvládnu" vzdychl Derek "musím Tě mít" pokračoval

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"ach tak tohle neźvládnu" vzdychl Derek "musím Tě mít" pokračoval.

vzdychla jsem "tak si mě vem ¨" řekla jsem. Dereka to asi vzrušilo protože mě zatáhnul trošku víc za vlasy až jsem sykla ale líbilo se mi to .

Strhnul ze mě oblečení a já z něho. žádná předehra tak se mi to líbilo jen tvrdej sex.Strčil ho do mě a oba jsme nahlas zavzdychali. Pohyboval se u toho mě líbal a nežně kousal do rtu a já do krku myslím že tam bude mít kousance.

"Katherine" vykřikl "Dereku" vykřikla jsem zas já když jsme se oba najednou udělali.

"Bože tolik se mi líbí moje jméno když se uděláš" řekl a políbil mě na krk. Jen jsem se usmála. Pak nás přikryl a usli jsme. Myslím že litovat začneme až zítra.


Derek and Katherine - Kill meWhere stories live. Discover now