6

554 20 0
                                    

"co tu sakra děláš" vykřikl na mě.Podívala jsem se na něj. To snad ne o co mu sakra jde.. Jo pokračovat chce mě zabít sám.

"prostě to chci skoncovat nebaví mě to spíme spolu a pak se zabíjíme. Mám toho dost."řekla jsem a viděla jsem v jeho očích smutek?

"pojď ke mě promluvíme si"ani se mě nezeptal prostě mě popadl a šli jsme. Když jsme došli k němu chvilku bylo ticho. Taky co říct na tuhle situaci.. Ticho to je skvělý tak na férovku.

"no tak, polib mě a nebo zabi" řekla jsem a přibližovala se k němu.

"no tak, polib mě a nebo zabi" řekla jsem a přibližovala se k němu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

 On na mě jen koukal a nic nedělal.. Fajn tak to druhý a kopla jsem ho do břicha až odletěl ke zdi. Už mu zářili červeně oči. 

"aspoň bude nějaká sranda" řekla jsem s výsměchem. Vím že si dovoluju ale k čemu to je, chvilku budem spolu spát a pak zas se budem chtít zabít? ne dík. Hned byl u mě a chytnul mě pod krkem.

"to snad né vlčátko si chce hrát" zase jsem se mu vysmála. On jen zavrčel. Vrazila jsem mu pěstí do obličeje a on stisk povolil tak jsem se mu vytrhla ,rychle jsem přešla za něj a sekla jsem ho do zad.On se jen svalil na zem a nehýbal. Ne to ne já chci umřít.

Derek pov's: ¨

ležel jsem na zemi a čekal až se ke mě skloní.. Vím že jí nejsem lhostenej a že mě chce. Jakmile už byla u mě začal jsem jí líbat.. Bylo víc než jasný že se připojí.Skončili jsme v posteli.. 

O půl noci jsem se probudil tak jsem si šel sednout na balkon a přemýšlel jsem se. Taky jí nechci zabít a mám toho taky dost.. Slyšel jsem jak se otevřeli dveře a zachvíli jsem měl její ruku na rameni.

"pojď do postele" řekla. Otočil jsem se a usmál jsem. Ona se sklonila a dala mi pusu pak mě chytla za ruku a táhla mě do postele..

Po asi cca 2 hodinách jsem stejně nemohl spát. Ona ležela vedlě mě a podle toho co jsem slyšel tak spokojeně spala.. Já jsem nemohl.. A proč ?  přišla mi sms .. od toho kdo mi jí nařidíl zabít.

Pokud ji nezabiješ do 24 h. tak si podám jí na stříbrným podnose a pak Tebe.

moc milej pán očividně. Takže co mám teď dělat ? přemýšlel jsem jaký by to bylo potkat jí mimo tohle zabíjení , měli by jsme třeba děti. Přemýšlel jsem o tom tak že mě to uspalo..

Katherine pov's:

ráno jsem se probudila docela štastná. Udělám nám snídani rozhodla jsem ale když jsem vylezla z postele na zemi ležel rozvícený telefon. Nechtěla jsem se dívat ale nedalo mi to .

Pokud ji nezabiješ do 24 h. tak si podám jí na stříbrným podnose a pak Tebe. 

cože ?  Takže mě po nakonec stejně půjde.. Ne a jemu se stát nic nesmí.. Oblíkla jsem a čekala než se vzbudí. Přemýšlela jsem o tom jak to bude dál.. Když mu nalžu nějaký věci bude pro něj snadný mě zabít. Radči já než on. Po 10 minutách se vzbudil... 

"dobré ráno" řekl s úsměvem. že by to ještě nečetl ?

"Dobré" odpověděla jsem . "chtěla bych si promluvit" odmlčela jsme se na chvíli "o nás dvou" vypadal jakoby ho to zaskočilo. 

"to jsem taky chtěl" řekl . chtěl ? ou. Přešel ke mě a chytnul mě za tváře a hladil achjo to bude těžký.

"pravdou je že jsem Tě nikdy nemilovala" řekla jsem. LEŽ.LEŽ.LEŽ

on se najednou zarazil. Všechno jsem zkazila. Odtáhl se ode mě.

A sklopil hlavu k zemi a nic neřikal

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

A sklopil hlavu k zemi a nic neřikal. Musím odtud.

"tak já už půjdu promiň" rychle jsem vyběhla ven.

Derek and Katherine - Kill meKde žijí příběhy. Začni objevovat