1

1.4K 44 2
                                    

Katherine pov's:

Dnes jsem dostala za úkol zabít nějakého vlkodlaka z Beacon Hills. No co když vám za to někdo zaplatí proč ne. Nejdřív se ale na to pořádně vyspím a pak připravím a pak toho vlčka chytím. Lehla jsem si a usla. Mohla jsem spát tak dvě hodiny když jsem uslyšela hlasité klepaní na dveře. Přísáhám toho kdo tam stojí že ho zabiju. Otevřu dveře a tam stojí dost velkej fešák. 

"Škoda si fakt krasná"řekl

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Škoda si fakt krasná"řekl. COŽE to řekl ? nechápu ho  . Najednou vytáhl lopatu a já upadla do bezvědomí.

Derek pov's:

Dneska jsem dostal docela dost velkou sumu za to že zabiju nějakou upírku. Řekl jsem si proč ne za to si budu moct koupit druhý camaro. Když jsem se přichystal podíval jsem se do sms jaká je její adresa s vyrazil. Začal jsem bouchat do dveří. No tak upírko pojď si pro smrt pomyslel jsem si. Když ale otevřela dveře , zaskočilo mě jak je krásná tohle bude sakra těžký.

 Když ale otevřela dveře , zaskočilo mě jak je krásná tohle bude sakra těžký

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

  "Škoda si fakt krasná"  řekl jsem. Viděl jsem ještě její zaskočený výraz než jsem ji praštil tou lopatou co jsem měl schovanou za zády. Mohl bych ji prostě strčit do nějaký díry a tam jí zakopat takhle sladká tvářička by se mi zabíjela špatně podíval jsem se na ní a pohladil jí po tváři. Vzal jsem ji do náruče vedl k autu kde jsem ji položil na zadní sedačky a jel směrem k lesu. Hodil jsem ji do té studny a viděl jak se probouzí měla v sobě dřevěný kolík který jsem jí u ní doma zabodl do stehna takže pochybuju že by se mi dokázala teď bránit.

"lovec hm" zeptala se vyčerpaným hlasem. Pokývl jsem hlavou na souhlas.  "až se z tohodle dostanu zabiju Tě a dostanu nechutnou sumu peněz" pokračovala dál , musel jsem se zasmát. Očividně neumí prohrávat tak jako já.

"Poslední slova" zeptal jsem se .  "uvidíme se v pekle" řekla. A zase buď upadla do bezvědomí nebo je po ní zavřel jsem poklop studně a odešel.

Katherine pov's: 

Probudila jsem se a byla tu už tma a on už tu nebyl. Ten božskej bastard tohle mu nedaruju. Dělala bych s nim tolik věcí ale vybral si špatně takže umře. Bože Katherine na co myslíš. Nejdřív si musim vyndat ten kolík. To se mi podařilo a teď vyskočit z tohodle a z někoho se posilnit a pak půjdu po něm.. Slyšela jsem zrovna jak kolem studně někdo prochází moc to nechápu takhle pozdě ale hodně lidi tu rádo stanuje takže to to nejspíš vysvětluje, Začnu křičet o pomoc a oni mě vytáhnou. To nevíte co vás čeká pomyslela jsem si. Když jsem se dostala nahoru viděla jsem že je to nějaký zamilovaný mladý pár a opravdu chtěli jít stanovat. Je mi jich líto ale za to muže ten bídák. Zakousnu se do nich a vychutnám si tu sladkou teplou krev přímo z tepny. Když jsem najedená zamířím domů abych se vysprchovala a vymyslela plán. Po sprše , jsem se rozhodla že bude trpět a jak mučit vlkodlaka ?  Samozřejmě elektrikou . V jednom starém skladu je mučírna pro vlkodlaky. Teď ještě jak ho chytit. Až zjistí že mě nezabil tak po mě asi půjde a já ho dostanu do mučírny. To zní jako plán. Teď už ho jen najít. 

po cca hodině...

Nebylo ho těžké najít v klubu jak jinak , chlapy... Dala jsem si panáka , a snažila se kolem něj projít tak aby si mě všimnul , trefa , jde za mnou. Ještě že ten sklep je blízko.Hned jak tam dojdem, přitiskne si mě na zeď. 

"jak to že nejsi mrtvá?" zeptá se mě a skoro vrčí. Pousměju se .

"to víš vlčku jsem chytřejší než ty" hrozně mě těší jak ho vytačím.

, Zarazí se a zírá mi do očí. Tak teď vytačí on mě. 

"proč na mě tak zíráš" zeptám se zas já. A on se naklaní. cože ?  on mě chce políbit vždyt se máme navzájem zabít.

pokračování příště :*

Derek and Katherine - Kill meKde žijí příběhy. Začni objevovat