2

957 25 2
                                    


Už jsem se chtěla taky naklonit a políbit ho no co je to fešák když jsem viděla jak má v ruce kolík. Snažila jsem se dělat že o ničem nevím a natlačila jsem ho na zeď kde byl plot do kterého se poustěla elektřina ani to nestačil vstřebat a už byl připoutanej . 

"tos nečekal co puso"vysmívala jsem se mu.

"tos nečekal co puso"vysmívala jsem se mu

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

"co si takhle pohrát" řekla jsem. Zapla jsem to a zesilovala pomalu volty a tak furt dokola začínalo mě to bavit asi půl hodiny jsem to takhle opakovala a já si to užívala jak trpěl v bolestech.

 Zapla jsem to a zesilovala pomalu volty a tak furt dokola začínalo mě to bavit asi půl hodiny jsem to takhle opakovala a já si to užívala jak trpěl v bolestech

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

"Tak jo puso zejtra se pobavíme musim jít" řekla jsem a poslala jsem mu pusu. 

DRUHÝ DEN

Přišla jsem do sklepa těšila se jak si dneska užiju tu jeho bolest.Odemkla jsem dvěře , ale když jsem tam přišla nebyl tam. Zaskočeně jsem se zastavila a viděla jak stojí u dveří.

"Dost povedený ale měla si mě asi zabít hned" řekl a usmál se. A přiblížil se  chtěla jsem utíct ale ještě jsem mu musela něco říct .

"jsi monstrum" 

 Pak jsem utekla do lesa nenechám ho aby mi ubližoval zas musím ho zabít.  Zastavila jsem se . Myslela jsem že už jsem dost daleko ale když jsem se otočila stál kousek ode mě.Ani se nehnul jen se na mě koukal.. Přišlo mi to divné tak jsem utíkala. Musím jít do klubu opít se a chvilku vypnout tenhle lov s sexy lovcem nedopadne dobře.

Derek pov's:

Když jsem zastavil kousek za ní v lese , došlo mi že jí asi nedokažu zabít ale musím. Dneska vypnu opiju se a zejtra to dokončím. Když se rozutekla nechal jsem jí. Šel jsem domů a dal si sprchu. Přemýšlel jsem do jakého klubu bych zašel a pak jsem se rozhodl že to bude první kterej potkám. Mohl bych napsat Scottovi šel by semnou. 

Teď stojíme se Scottem před klubem a plánujeme že se zrušíme.Takže vejdu dovnitř a zamíříme hned k baru a hodíme do sebe 3 panáky a já mu musím říct co se děje. 

"Scotte je jedna úžasná holka"  

"a že by se bručoun Derek zamiloval?"přeskočil mě Scott.

Derek and Katherine - Kill meWo Geschichten leben. Entdecke jetzt