KAPŞONLU GİYEN PANDAM...

8 2 0
                                    

Bugün sabah okulda bir arkadaşımla otururken Berkler geldi ve onlarda bizim oturduğumuz yere oturdular. Sonra bir sürü kişi toplandı. Ve biri dedi ki "Söyleyeyim mi?" dedi. (Berk'in şu an çıktığı kıza) Berk'te söyle dedi. Gitti söyledi. O çıktığı kızda "Biliyorum" demiş. Çocuk geldi "Biliyomuş kanka" dedi. Sonra diğer kız kankalarıda "Oha kanka ayrıldınız mı?" gibi şeyler söyledi. O da çok mutlu bir şekilde "Evet kanka" dedi. Yanımda oturan arkadaşımda benim Berk'in çıktığı kıza sinir olduğumu ve kıskandığımı biliyor. O da duymuş. "Duydun  mu?" diye sordu. Bende "Evetttt" dedim. Çok mutluydum ama mutluluğum fazla sürmedi. Çağlanın ve aynı zamanda benimde bir arkadaşım geldi yanımıza Berk Çağlayı kıskandırmak için Cerenle çıkmış falanda falan... Sena'da yanımızdaydı. Üzüldüm ama bir şey diyemedim. Şimdi konunun çok dışında olacak ama Çağla bizim o kızla arkadaş olmamızı istemiyor. Hep teneffüslerde onunla geziyor. Ama bizle onun hakkında konuşunca onu kötülüyor. Berk gerçekten çok aptal eğer gerçekten seviyorsa. Çünkü kız, kimseyle öpüşmeyeceğim dedi Berkle öpüştü. Kısacası dönek bir kız ama bunu Berk'e söylemeye kalkarsam benle ömür boyu konuşmayacağını biliyorum. Bu yüzden çenemi açmıyorum... 

Ertesi gün...

Bugün Berk'i görmek için sabırsızlanıyorum. Neden bilmiyorum ama kendimi çok farklı hissediyorum... Ve okula gittim. Kar yağdığı için Berkler kar oynuyordu. Bundan 2 ders sonra teneffüste Cerenle Berk barıştılar. Aslında kıskanmadım değil ama olsun boşver... Seçmeli dersinde Berk, futbol oynamadı. Sonra bir ben Berk'e bakıyordum. Bir Berk bana bakıyordu. Bir şeyler olduğunu hissettim ama henüz ne olduğuna daha karar veremedim... Daha sonra ders bitti ve herkes yine kendi sınıflarına geçti. Ve Berk, yine bizim koridordaydı. Bana baktı hemen gözünü çevirdi ve çok hafif tebessüm uyandı yüzünde. Karşısında da Atakan vardı. Sonra hocanın isteği üzerine laboratuvara indik. Orada Ceren dedi ki "Bu arada aklıma gelmişken Berkle Çağla yeniden çıkmaya başladı." dedi. Ben ne kadar mutlu görünmeye çalışsam da orada gerçekten ağlayabilirdim. Bugün akşam Berk'e mesaj attım. 

-Ooo hayırlı olsun kanka çıkıyormuşsunuz.

-Kimle?

-Çağlayla

-Evet  

-Yeniden çok tebrik ederim kanka. Seviyordunuz ikinizde.

-Eveeeettttt... (dedi gayet mutlu bir şekilde)

-İnsan bi saol der. Bzjbsj

Bundan yaklaşık 1 saat sonra...

-Meltem

-Efendim

-Atakan'ı seviyor musun?

-Hayır kanka. 

Ve konuşma böyle uzadı. Aslında bana başka bir şey sormasını bekliyordum ama hayır. Sormadı... Aslında çok canım yanıyordu. Artık gerçekten bırakmak istiyordum. Bırakamayınca TEKRAR ağlıyordum. Aslında hep ağlıyorum.

1 gün sonra...

Artık Cerenle Berk barıştığına göre herhalde Ceren artık onun eşyalarını giyebileceğini, kullanabileceğini sanıyor... Ve Ceren, Berk'in kapşonlusunu giymiş. Çıldırmak üzereyim ama evet. Giymiş. Daha sonra Berk bizim koridorun sonundaki oturma yerine gitmiş ve oturmuşlar. Bende arkadaşımla oraya gittim. Ve Berkle göz göze gelip gözlerimi çeviriyorduk hep... Daha sonra Berk, Cerenden kapşonlusunu istedi. Ceren vermiyordu ama artık Ceren, Mete diye biriyle çıktığı için Berk dedi ki "Ya git sevgilin versin kapşonlu." dedi. Ceren'de "Hayır. Ben senin kapşonlunu istiyorum." dedi. 

GÖNDERİLMEMİŞ MEKTUPLARWhere stories live. Discover now